Şimdi Ara

GPU ölçeklendirme sorunu 6970

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar 6970 kullanıyorum ama gpu ölçeklendirmeyi açamıyorum tam açmaya başladığımda ekran gidiyor siyah ekran oluyor resleyince gene düzeliyor nasıl düzeltebilirim bu sorunu şimdiden teşekkür ederim. :)

• sürücünüz 15.7.1 mi acaba?monitör kenarlarında siyah çerçeve kaldığı için mi açmak istiyorsunuz.Digital Flat Panallerim kısmında aşırı tarama ismindeki ayarla da o çerçeveden kurtulabilirsiniz.bunun haricinde gpu ölçeklendirme açılması gereken bir ayar değil.
  • yok hocam tam tersi ben cs goda black bars yapmak istiyorum yani siyah barlardan ama olmuyor olması içinde sanırım gpu ölçeklendirme açılması gerekiyor ama açmaya kalkınca ekran direk siyah ekran oluyor.Bu arada digital fpat panellerim diye seçenek yok bende hocam catalys kontrolde sürümde 15.8 yazıyor
  • gpu ölçeklendirme açarsan zaten olmaz ki o siyah bar.dediğim tarama / overscan ayarını bulman lazım fakat Flat Panellerim yoksa vga monitör o zaman.my vga displays da olabilir özellikler altında tarama yoksa uğraşma gpu ölçeklendirmeyle.bir de 5000 6000 serisine sürücü desteği kesildi senin 15.7.1'den yukarı sürücü kuramıyor olman lazım belki sorun budur.

http://www.guru3d.com/files-details/amd-catalyst-15-7-1-driver-download.html
  • hmm tamma hocam başka sürümü indirip deneyeyim sağolun tekrardan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Hd 4770 oc sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.