Bildirim
GPU TWEAK NE ARKADAŞLAR?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
o program ekran kartının hızını yükseltmeye , sıcaklık ve çalışma frekansını görmeye yarıyor.Fan ayarınıda yapabiliceğin bir program.Bilgin yoksa bu konularda belli ki yok kurcalamanı tavsiye etmem. -
kardeş bana öğrenmemde yardımcı olurmusun fan speed 10dan yükseltsem sorun olurmu -
quote:
Orijinalden alıntı: burokolo
kardeş bana öğrenmemde yardımcı olurmusun fan speed 10dan yükseltsem sorun olurmu
Hocam kasayı ne kadara toplattınız acaba merak ettim biraz kötü gibi kart
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
kardeş bana öğrenmemde yardımcı olurmusun fan speed 10dan yükseltsem sorun olurmu
Hocam kurcalamanın hiç bir manası yok , kart zaten çok zayıf bir kart.Ama hala istiyorsan öğretebilirim. -
1000 tl toplamış babam sistemi vereyim bak
gıgabasyte gz-p5 350 w kasa
asus m5a78l-m amd 760g ddr3
amd fx-series x4 4100 (3.66 GGhz) 12 MB
dvd-rw
frısby-fcr-70b 3.5 kasa içi kart
500 gb disk toshba
4 gb ddr3 1333 MHz cl9 kıngston
asus gt640 2gb 128 bit ddr3 16x ekran kartı
23 inç asus led monitör
bunların hepsi 1200 tlye geldi -
Ekran kartının sıcaklığı artarsa fan hızını arttırıp kartın sıcaklığını düşürebilirsin ama ekran kartının saat hızlarıyla oynamanı tavsiye etmiyorum -
birde arkadaşlar kasa kendi kendine kapanıyor ara sıra bu neyden kaynaklanıyor ? -
quote:
birde arkadaşlar kasa kendi kendine kapanıyor ara sıra bu neyden kaynaklanıyor ?
Reset mi atıyor yoksa direk kapanıyor mu? -
reset atıyor ama bugün sabah attı dahada atmadı -
O nasıl dengesiz bir sistem olmuş benim 800 tl ye topladıgım daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
kartım iyimi yani çünkü 1 gb 256 bit hd7850 ile değiştirmeyi düşünüyorum bu arada oc potansiyeli nedir -
Programla ekran kartının ayarlarıyla oynayabilirsin. -
-
BENCE DEĞİŞTİR 7850 İLE DAHA PERFORMANSLI AYRICA OC YEDE BULAŞMA BENCE SAKAT İŞ (BİLENLER İÇİN DEĞİL TABİ) -
reset atması büyük ihtimal psu nun yetersizliğinden. çok düşük o psu verimi de düşüktür...
güç bininçe parçalara daha çok watt çekiyorlar ve psu yetmeyince çat reset. yakabilir parçalarınızı haberiniz olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Ewarrr
quote:
Orijinalden alıntı: KaGaNSaN
quote:
Arkadaşlar yeni kasa toplattım.Ekran kartım asus gt640 16x ddr3 2gb 128 bit.bu programı nasıl kullanırım bilen varsa yorum plss
o kartın amnyak oc potansiyeli var oyunlarda 30 fps den 40 45 e kadar çıkabilir forumda 1333 te kullanan vardı
Adamı kartından ediceksin gazı alıp abanacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
fan hızının altındaki auto manual yazıyor orası auto da kalsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X