Şimdi Ara

GPU TWEAK NE ARKADAŞLAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni kasa toplattım.Ekran kartım asus gt640 16x ddr3 2gb 128 bit.bu programı nasıl kullanırım bilen varsa yorum plss
     GPU TWEAK NE ARKADAŞLAR?

• o program ekran kartının hızını yükseltmeye , sıcaklık ve çalışma frekansını görmeye yarıyor.Fan ayarınıda yapabiliceğin bir program.Bilgin yoksa bu konularda belli ki yok kurcalamanı tavsiye etmem.
  • kardeş bana öğrenmemde yardımcı olurmusun fan speed 10dan yükseltsem sorun olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: burokolo

kardeş bana öğrenmemde yardımcı olurmusun fan speed 10dan yükseltsem sorun olurmu

Hocam kasayı ne kadara toplattınız acaba merak ettim biraz kötü gibi kart

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kardeş bana öğrenmemde yardımcı olurmusun fan speed 10dan yükseltsem sorun olurmu

Hocam kurcalamanın hiç bir manası yok , kart zaten çok zayıf bir kart.Ama hala istiyorsan öğretebilirim.
  • GuKaMa kullanıcısına yanıt
    1000 tl toplamış babam sistemi vereyim bak

gıgabasyte gz-p5 350 w kasa
    asus m5a78l-m amd 760g ddr3
    amd fx-series x4 4100 (3.66 GGhz) 12 MB
    dvd-rw
    frısby-fcr-70b 3.5 kasa içi kart
    500 gb disk toshba
    4 gb ddr3 1333 MHz cl9 kıngston
    asus gt640 2gb 128 bit ddr3 16x ekran kartı
    23 inç asus led monitör

bunların hepsi 1200 tlye geldi
  • Ekran kartının sıcaklığı artarsa fan hızını arttırıp kartın sıcaklığını düşürebilirsin ama ekran kartının saat hızlarıyla oynamanı tavsiye etmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birde arkadaşlar kasa kendi kendine kapanıyor ara sıra bu neyden kaynaklanıyor ?
  • quote:

birde arkadaşlar kasa kendi kendine kapanıyor ara sıra bu neyden kaynaklanıyor ?

Reset mi atıyor yoksa direk kapanıyor mu?
  • reset atıyor ama bugün sabah attı dahada atmadı
  • O nasıl dengesiz bir sistem olmuş benim 800 tl ye topladıgım daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar yeni kasa toplattım.Ekran kartım asus gt640 16x ddr3 2gb 128 bit.bu programı nasıl kullanırım bilen varsa yorum plss
     GPU TWEAK NE ARKADAŞLAR?

o kartın amnyak oc potansiyeli var oyunlarda 30 fps den 40 45 e kadar çıkabilir forumda 1333 te kullanan vardı

• kartım iyimi yani çünkü 1 gb 256 bit hd7850 ile değiştirmeyi düşünüyorum bu arada oc potansiyeli nedir
  • Programla ekran kartının ayarlarıyla oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

quote:

Arkadaşlar yeni kasa toplattım.Ekran kartım asus gt640 16x ddr3 2gb 128 bit.bu programı nasıl kullanırım bilen varsa yorum plss
     GPU TWEAK NE ARKADAŞLAR?

o kartın amnyak oc potansiyeli var oyunlarda 30 fps den 40 45 e kadar çıkabilir forumda 1333 te kullanan vardı

Adamı kartından ediceksin gazı alıp abanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 14 Eylül 2013; 20:23:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• BENCE DEĞİŞTİR 7850 İLE DAHA PERFORMANSLI AYRICA OC YEDE BULAŞMA BENCE SAKAT İŞ (BİLENLER İÇİN DEĞİL TABİ)
  • reset atması büyük ihtimal psu nun yetersizliğinden. çok düşük o psu verimi de düşüktür...

güç bininçe parçalara daha çok watt çekiyorlar ve psu yetmeyince çat reset. yakabilir parçalarınızı haberiniz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

quote:

GPU TWEAK NE ARKADAŞLAR?

Adamı kartından ediceksin gazı alıp abanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fan hızının altındaki auto manual yazıyor orası auto da kalsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.