Şimdi Ara

Grafik bölümü okuyacağımdan laptop düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen vatana gidip öyle bi bakıyım dedim Lenovo Y580 baya dikkatımı çekti biraz tuzlu olsada gerek gözüme hitap etmesi gerek özellikleriyle baya hoşuma gitti ama buna denk araştırmaya açık laptoplar önerirseniz güzel olur

Zaten teknolojiden baya uzak kaldım ve pek çok terim bana bayaa uzak en son Knight larda kaldım felan Onun için bişey söylicekseniz anlıcam dilde yazarsanız sevinirim..

Muhtemelen kullanıcagım alanlar: Grafik tasarım bölümünde okuyacagım için 5 6 tane grafik programı bunun için kasmayan bişey lazım, belki 1 2 oyun atarım çok fazla bişey aramıyorum bunun dışında ama Haa Y580 sana fazla bununlada sağlam grafik yaparsın dediniz daha uygun bişeyde varsa değerlendireceğim

Şimdiden teşekkürler..

Edit: Yazım hataları..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gritisgr -- 23 Ağustos 2012; 17:09:50 >

• Samsung NP 550 - Asus N56VZ S4016 - S4037. Bu arada, lenovonun ekran kartı çok iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • grafik çizimi için 15'' fhd ekran uygun olmaz lenovo ekran çözünürlülüğü uygun yada en fazla 1600x900 olmalı bu yönde samsung'un ekran çözünürlülüğüde uygun.
  • @E.E sağolasın onlarada bakıcam

@vercenik53 bu 15" çok büyük bi eksiklikmi çok etkilermi?

Bide bundan daha aşşağıda beni rahatca kurtarabilcek laptoplarda varmıdır?
  • çizim programları için büyük ekran olmasında yarar var 15'' ekran eksiklik değil sadece çözünürlülüğün fhd olması çizim programlarında kullnıcıların tecrübelerine göre sorun oluyor.Aşağıda derken ekran olarak mı fiyat olarak mı?
  • fiyatı kast etmiştim
  • http://www.pcdepo.com/lenovo-y580-59-332594-notebook-urun8120.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.pcdepo.com/asus-k55vm-notebook-urun7919.html

3. Nesil i7 3610QM işlemci, 2gb gt630m ekran kartı, 6gb ram 1600mhz, 1366x 768 hd led vs...

• Çizim programları için konfigürasyon ve çözünürlülük olarak en uygunu y580 olur.
  • Bende çözünürlüğün ekran büyüklüğünden daha önemli olacagını düşünüyorum sonuçta grafik programlarında yakınlaştırıp işlem yapıyorsun bunada çözünürlülük fazlası daha iyi olacagını düşünuyorum hala başka teklifleriniz varsa araştırıyorum..
  • Samsung çözünürlük olarak lenovo y580 den daha iyi. Lenovonun da ekran kartı samsungdaki ekran kartı modelinden iyi.

FULL HD ve 17.3'' olarak da MSİ GE70 ve Asus N76 modelleri alternatif olabilirdi ama Msi stoklarda yok, Asus da TR'de satılmıyor henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 24 Ağustos 2012; 17:36:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.