Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Grafik / Ekran kartı çipsetleri Satın Al 2 Nisan 2021 09:34 1 1 Grafik / Ekran kartı çipsetleri Değerli forum sakinleri merhaba,Aliexpres üzerinden oyun konsolu için aldığım hdmi retimer çipi maalesef satıcı hatası nedeniyle ürünleri karıştırmış yerine Notebook ve Normal ekran kartlarının çiplerinden gelmiş iade için ulaşmama rağmen kargo konusunda yardımcı olamadıkları için iade edemedim verdiğim parayı da iade alamadım bu nedenle çipleri satışa çıkarıyorum ürünlerin değerine ya da amacına ilişkin hiçbir bilgim yok tek bildiğim sadece tek çip için iç piyasada 250-300tl gibi bir rakam isteniyor bu nedenle tüm çipleri 300₺ ye vereceğim çünkü amacım ticaret yapmak değil zararımı çıkarmanın peşindeyim kutuları kapalıdır foto çekmek için açıp geri kapattımSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 11 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Grafik / Ekran kartı çipsetleri Alınık WWII Dijital Kod veya p1-p2 hesap Silinsin