Dün itibariyle orjinal olarak aldığım Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth oyununda grafiksel problemler yaşıyorum. Oyunu oynayan arkadaşlarımız varsa sıkıntımı daha iyi anlayacaklardır. Dün oyunu aldığım gibi bilgisayarıma kurdum. Girdikten sonra seçeneklerden çözünürlüğü 1600*1200'e getirerek kaliteyi Ultra High yaptım ve oyuna girdim. Senaryoya başladığım gibi grafikler dikkatimi çekti. Kalite ayarını o en üst düzeye getirmeme rağmen grafiklerdeki kalite low ayarda. Binalar, surlar, büyüler; hepsi bulanık ve çok kötü. Değişen tek kalite oyun menüsünde oldu. Oyun içinde ise grafikler berbat. Daha sonra kalite ayarını low'a getirdim. Tekrar yeni bir senaryo başlattığımda grafikler yine aynıydı. Yani çözünürlük ve kaliteyi yükselttiğimde bi değişim olmamış. Sorunum bu arkadaşlar. Bundan 2 sene önce bu oyunu XP yüklü makinede yüksek kalitede oynamıştım ve çözünürlük ve kalite ayarları arasındaki farkları biliyorum bu oyundaki. Görüntü anlamında istediğim tadı alamadım oyundan. Sistemimden bahsetmek istiyorum;