Şimdi Ara

Gragas Build ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gragası aldım ama tam olarak ne item kascagımı hangi rune leri alcagımı bılmıyorum.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Google amcaya sordun mu?
  • Googledan baktım da burdan daha iyi bilgi alabilceğimi düşünmüştüm
  • Bende alıcam şımdı keyiflimidir arkadaslar oynaması ?
  • Oynaması zevkli bir champ. Doran's Ring-->Rod Of Ages-->Sorcerer Boots-->Mejai's Soulstealer-->Rylai's Scepter-->Rabadon.
  • gragas ad kasılınca oldukça etkili bi herodur sen bakma ap kasanlara ad daha da güçlendirilmiş bi versiyon.Doran s shield başlayıp sonra sheen tamamlıycaksın,onu trinity force.Botları da mercury,dodge yada 20 magic pen (öneririm) alabilrsin.ragnaros vardı oda ad gragas prosudur ona da bi sormak lazım
  • AP itemler mükemmel oluyor ... Bir de ap runen varsa ...
    * İtemler ;
    catalyst the protector = rof of age = sorcerers bor = mejais soulstealler = rylai = rabodons deathcap = lich bane
    * Runeler ;
    Greater Mark of Insight (9) = Greater Seal of Force (9) = Greater Glyph of Focus (9) = Greater Quint of Force (3)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Shen ve Yorick Rework Hk.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sunuda belirteyim... Oynaması zevkli bir herodur . Ap kasınca çok güçlü oluyor . En çok oynanan türüde ap dir . Bunuda göz ardı etmeyelim ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

gragas ad kasılınca oldukça etkili bi herodur sen bakma ap kasanlara ad daha da güçlendirilmiş bi versiyon.Doran s shield başlayıp sonra sheen tamamlıycaksın,onu trinity force.Botları da mercury,dodge yada 20 magic pen (öneririm) alabilrsin.ragnaros vardı oda ad gragas prosudur ona da bi sormak lazım

AD kasınca niye Runeleri Magic Pen. alasınki?

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dancing Bear -- 2 Ağustos 2011; 1:01:17 >
  • almanı tavsiye ederim zevkli bir hero.bikaç el oynadıktan sonra alışıyosun.cok zor degıl çokta kolay değil.buarada bilgileri için eyvallah beyler.
  • AD kasınca heronun feri kaçıyor sevmiyorum ya. AP ile varil atmak daha zevkli bence.
  • gragasla pek kombo yapılmasada team fightlara e ile dal hemen yere q ile varil bırak ulti salla kaçmaya çalışırlarken varili patlat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.