İhtiyacınız olan tüm detaylar burada yazıyor. İyi okuyun çünkü yanlış versiyonu alırsanız sonra diğerinde çalıştıramama gibi sorunlar olabilecek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 21 Eylül 2021; 17:0:20 > |
Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (10. sayfa)
-
-
Gran Turismo 7: Ön sipariş öğeleri ve ayrıntılı 25. Yıl Dönümü Sürümü
Gran Turismo 7: Pre-order items and 25th Anniversary Edition detailed
Çeviridir :
Geçen hafta PlayStation Showcase'den Gran Turismo 7 fragmanının yayınlanmasının ardından, nihayet Gran Turismo 7 ön sipariş öğelerinin ve 25. Yıl Dönümü Sürümünün ayrıntılarını paylaşmaktan heyecan duyuyoruz!
Ön Sipariş Eşyaları ve 25. Yıl Dönümü Sürümü
PS Store dahil tüm katılımcı perakendecilerde ön sipariş verin ve aşağıdaki oyun içi öğeler için ön sipariş bonusu kazanın:
- Toyota Castrol TOM'S Supra
- Mazda RX-VISION GT3 Konsepti (Gizli)
- Porsche 917K Yaşayan Efsane
- 100.000 oyun içi Kredi (CR)
25. Yıl Dönümü Sürümü PS5, PS4 (Perakende)
Bu, sınırlı sayıda bir SteelBook kılıfını (yalnızca fiziksel sürümleriyle) içerir ve şu anda perakende satışta ön sipariş vermek için mevcuttur.
- PS5 Oyun Diski ve PS4 Oyunu için Kupon içerir**
- Oyun İçi Kredi – 1.100.000 CR
- Ülkeye özel Görünümlü Toyota GR Yaris
- 30 Üretici / İş Ortağı Avatarları
- Gran Turismo'nun Müziği Resmi Film Müziği
Yine, bu sınırlı sayıda fiziksel sürümdür, bu nedenle stoklar tükenirken 25. Yıldönümü Sürümünüzü önceden sipariş ettiğinizden emin olun.
25. Yıl Dönümü Dijital Deluxe Sürüm PS5, PS4 (PS Store)
Araba koleksiyonuna hızlı bir başlangıç yapmak isteyenler için, Digital Deluxe Edition'ı 4 Mart 2022'den önce PS Store'dan satın alanlar Ön Sipariş öğelerine sahip olacaklar:
- Çift PS4 + PS5 Yetkisi
- Oyun İçi Krediler – 1.600.000 CR
- Ülkeye özel Görünümlü Toyota GR Yaris
- 30 Üretici / İş Ortağı Avatarları
- Gran Turismo'nun Müziği Resmi Film Müziği
Ön Sipariş teklifi, oyun 4 Mart 2022'de çıktığında sona eriyor, bu yüzden beklemediğinizden emin olun.
Son olarak, Gran Turismo 7'nin PS4 Standard Edition'ını Gran Turismo 7 PS5 Digital Standard Edition'a yükseltmek isteyenler için, sürüm sırasında 10 dolarlık bir dijital yükseltme seçeneği olacak*.
4 Mart 2022'de Gran Turismo 7'yi herkese ulaştırmak için daha heyecanlı olamazdık.
Önümüzdeki aylarda paylaşacak çok daha heyecan verici haberlerimiz ve bilgilerimiz olduğu için bizi izlemeye devam edin.
*Diskteki Gran Turismo 7 PS4 Standard Edition oyununuzu PS5 Digital Standard Edition'a yükseltmek için disk sürücülü bir PS5 konsoluna ihtiyacınız olacak. PS4 oyun diskleri, PlayStation®5 Digital Edition ile kullanılamaz. ** Dijital versiyon. PlayStation Store'da kullanılabilir. Kupon kullanımı için PlayStation™ Network hesabı ve internet bağlantısı gereklidir.
Kaynak :
playstation.blogGran Turismo 7: Pre-order items and 25th Anniversary Edition detailedhttps://blog.playstation.com/2021/09/21/gran-turismo-7-pre-order-items-and-25th-anniversary-edition-detailed
-
Fiyatlar beklediğimden çok daha pahalı olmuş ya bu bi tık üzdü beni...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
An itibariyle us psn’de 70 usd’ye satılıyor ps5 versiyonu, yani 605₺.
Aklı olan 700₺’ye tr store’dan alışveriş yapmaz...
Yazıklar olsun böyle fiyatlandırmaya.
Demon’s Souls’u da bu şekilde almıştım. Nasıl yapılacağını merak eden arkadaşlar forumdan detaylıca öğrenebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ö. E. bey vardı WSP diye satıyordu, ben de almıştım, hiç memnun değilim hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hint PSN’de Ps4 & Ps5 versiyonu 585 liraya denk igeliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne desek boş... Artık direkt olarak kendi çözümümü kendim üretiyorum. Piyasadaki satıcılara kalsak, çöpe para atıp duracağız 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SourceKonuyu almamışsın daha
Forum desteğe yazdım, yöneticiye pm attım, forumun öneri,sorun ,şikayet bölümüne konu açtım.Hala beklemedeyim. Bir sonuç çıkmadı daha.
-
oyun da türkçe dil desteği olacak mı bir bilgi bulamadım
-
quote:
Orijinalden alıntı: GT_55Forum desteğe yazdım, yöneticiye pm attım, forumun öneri,sorun ,şikayet bölümüne konu açtım.Hala beklemedeyim. Bir sonuç çıkmadı daha.
Alıntıları GösterBunca zaman verilmemesi ilginç.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bıyıklı Beyoyun da türkçe dil desteği olacak mı bir bilgi bulamadım
Evet Türkçe olacak.
-
Normal de Türkçe olunca duyurulurdu hocam enteresanquote:
Orijinalden alıntı: SourceEvet Türkçe olacak.
Alıntıları Göster
GT5 deki gibi senaryo modu olacak değil mi doğru anlıyorum,her dönem arabasını alıp modifiye edeceğimiz özel yarışlar
quote:
Orijinalden alıntı: SourceBunca zaman verilmemesi ilginç.
Alıntıları GösterHocam, seninde forum desteğe yazman lazımmış, forum destek bölümünden, mesaj yazarsan bu konu devri ile alakali , işlem tamamlanacak.
Yeni 4K Ekran Görüntüleri.
-
US PSN'de oyun Türkçe değil. İkincisi oyun fiyatları 70€ dan belirleniyor bizim Store, İngiltere tarafından yönetiliyor.
Konuya hakimseniz neden İngiltere üzerinden yönetiliyor, bilginiz var mı? Ülke bazında olan bir durum değil mi?
Bundan 3-4 yıl önce PS Türkiye Müdürü Mustafa Yiğit, biz store'yu yönetmiyoruz sadece fiziksel ve aksesuarların fiyatlarını belirliyoruz store tamamen Londra tarafından yönetiliyor demişti fiyatlar çok yükselince biz sadece kendilerine anca iletebiliriz onun dışında tüm her şey onların elinde demişti. Youtube'dan daha detaylı dinleyebilirsiniz. PS Store'dan oyun aldığınız zaman mail gelir, mail'in altında da zaten görürsünüz aldığınız ürünün faturasında Londra yazar.
Konsol, aksesuarlar ve oyunlarının hepsi € bazında geliyor o yüzden pahalı. Birde üzerine üstelik devlet kdv+ötv si çartı çurtunu da ekliyor, konsolu satan kişi de ekliyor kar'ını yani durum böyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 23 Eylül 2021; 12:24:9 > -
Aynen haklısınız fatura o şekilde. Dinleyeyim buraya cevap olarak yazarım 🙂
Video'yu buraya atayım bu fiyat konusu iyice toparlansın bence.
Bu arada Mustafa Yiğit bence çok iyi insandı, kıymetini bilemedik. Adam elinden gelenin en iyisini yapıyordu kendisinin mevkisi arttı Türkiye'den gitti Asya Pazarının müdürü olmuştu.
Konsol ÜssüyoutubeDestek için PATRON ol! https://www.patreon.com/konsolussu Bir süredir bize devamlı Playstation oyunlarının neden pahalandığına dair sorular ve tepkiler geliyordu. Biz de kalkıp yetkilisine soralım dedik. Playstation oyunları neden pahalandı? God of War neden bir günde 210 TL'den 300 TL'ye çıktı? Buyursunlar. Facebook: https://www.facebook.com/konsolussu/ Twitter: https://twitter.com/konsolussu Discord: https://discord.gg/DWkjdtN Steam: http://steamcommunity.com/groups/konsolussu_rebornhttps://www.youtube.com/watch?v=VyqjifS5Lig&feature=youtu.be
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X