aynen öyle en son görevdeki adamın ne bir videosu var adam lansman bile yapmadı sanırım . Mustafa bey youtube kanalları katılıp bir şeyler anlatıyordu en kötü . Şuan görevdekini görsek tanımayız < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 23 Eylül 2021; 13:38:11 > |
Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (11. sayfa)
-
-
Yeni müdürün yüzünü görmedim bende bir kere bile yayıncılara youtuberlara çıkmadı. Mustafa bey en azından Youtube da çıkar iyi veya kötü soruları cevaplardı. Euro o zamanlar kaç liraymış şimdi kaç lira korkunç valla. Adam anlatmak istediğini normal bir şekilde dile getiyor ama nedense herkesin bu adama karşı negatif yorumlarının olmasını asla anlamıyorum. Türk oyuncusu için güzel hizmetler verdi bana göre PS4 dönemini çok güzel yönetti. Mustafa bey öncesi de güzeldi zaten bu dublaj ve altyazı işlerini bu abi ve bundan önce ki abinin vesilesiyle oldu bunlar haklarını asla ödemeyiz keşke tekrardan dönse ama adam şuan Asya pazarında bir bölgesinin müdürü oldu o yüzden buraya dönmez. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla Mustafa'dan şikayet ediyorduk, yeni gelen tam etkisiz eleman çıktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Videoyu izledim, herkesin kendince haklı sebebi var ama her ne denirse denilsin fiyatların abartı olduğu gerçeği değişmiyor. Bunun farkındalar. Sadece kurdan kaynaklı demek bana samimi gelmedi. PS Plus üyeliğinin örneği tamamen abartı geldi bana.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GT_55Hocam, seninde forum desteğe yazman lazımmış, forum destek bölümünden, mesaj yazarsan bu konu devri ile alakali , işlem tamamlanacak.
Alıntıları GösterBölüm yetkilisi arkadaşlarla iletişime geçtim
-
Hocam bölüm yetkilisi cevap vermiyor. Forumun destek kısmından başvuru yapmanız gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: GT_55
Hocam bölüm yetkilisi cevap vermiyor. Forumun destek kısmından başvuru yapmanız gerekiyor.Tamam yaptım, devlet dairesini geçti
-
Valla aynen haklısın. :)
Dünya da en çok ucuz Netflix'i biz kullanıyoruz Arjantin den sonra ona rağmen hala pahalı denilmekte ben anlamıyorum bu işi. PS Plus da en uygunu hala biz kullanıyoruz şuan da 240TL, 23€ ya denk geliyor. Sorun bireyin alım gücüyle bitiyor herkesin alım gücü farklı.
-
GT7 ps4 için de çıkacak. Peki ps4 ile ps5 arasında grafik farkından başka bir fark olacak mı? Bu belli mi? Gt sport gibi kırpılmış olacaksa almayı düşünmüyorum.
-
İngilizcem var o yüzden Türkçe olmamasını umursamıyorum.
Forumda bir arkadaştan 70 usd yüklü bir hesabı 530₺’ye aldım ve önsiparişimi geçtim.
Kazanan ben oldum, müşteri kaybeden PSN Türkiye mağazası oldu.
Umarım bu sayfaları Türkiye yetkilileri bir şekilde okuyup takip ediyordur...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Psyduck17GT7 ps4 için de çıkacak. Peki ps4 ile ps5 arasında grafik farkından başka bir fark olacak mı? Bu belli mi? Gt sport gibi kırpılmış olacaksa almayı düşünmüyorum.
Grafikler ve yükleme süreleri harici hiçbir fark olmayacak.
-
Şu konu devrini gerçekleştirelim lütfen, 4-5 gündür uğraşıyoruz.Bir türlü şu işi yapamadık. :)
-
Cevap için teşekkür ederim. Gt7'nin ps4e gelmesi beni sevindirdi. Gt sport çok eksik kalmıştı. muhtemelen ben de amerika hesabından alırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GT_55Grafikler ve yükleme süreleri harici hiçbir fark olmayacak.
Alıntıları GösterBu crossgen olmasından kaynaklı sanırım online'daki yarışçı sayısı aynı tutuldu. Ona üzüldüm ben
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-75F823CDABu crossgen olmasından kaynaklı sanırım online'daki yarışçı sayısı aynı tutuldu. Ona üzüldüm ben
Alıntıları GösterZaten ben bu oyunu nextgen olarak düüşünmüyorum.Asıl nextgen gran turismo, gt8 olacaktır.Ps5'in full nimetlerinden yararlan bir oyun olacaktır.Ama kazunori efendi, bu işlerde kaplumbağa'dan bile yavaş olduğu için, nesil sonuna ancak görebiliriz. Ama onun dışında gt7'nin güzel bir oyun olacağını düşünüyorum.
-
Dediğim gibi herkesin kendince haklı sebepleri var. Ama bu 60₺ ye çıkan oyunun 320₺ ye hemde dijital olarak satılırken indirmeye sunulmasını haklı kılmıyor. Kur farkı vb. eleştirecek olursak konu başka noktaya gider ama ne yazık ki Steam, Epic ve daha da üzücü olan XBOX Gamepass denen şeyler var. Git onu al kardeşim denilebilir, ona da hak veririm ama bu yine de pahalı olduğu gerçeğini değiştirmez.
Gamepass de düzgün oyun olsa 30₺ değil 100₺ bile veririm ama alayını oynamışım, ben güncel oyun oynadığım için zaten pc ve ps5 sahibiyim ikisi birlikte götürüyorum. Sony oyunları ilgimi çekmese PC'de oynarım oyunları geçerim orada en azından daha ucuz oynanıyor veya alternatif yerlere başvururum en kötü. Fakat olay başka, ben Sony oyunlarını seviyorum kriterlerim farklı her oyunu oynayamıyorum artık. İki alette pahalandı aslında fakat bir alette oyunlar insanın alım gücüne de değişir pahalı gelebilir, bir diğer tarafta fazla oyun yok ama ucuz oyun olsun Sony oyunlarından mahrum kalayım fark etmez diyenler için o alet alınır. Kur artmaya devam ettikçe, zamlar kaçınılmaz. Mali yılı gelince 1 Nisan'da gidişat böyle devam ederse oyunlar, konsollar ve aksesuarlar tekrardan fiyatlandırılıcak.
-
Arkadaşlar burda da mı gamepass, muhabbeti. :) Valla ben sırf şu muhabbet yüzünden, ps ve xbox tartışma konusunu gizledim, bir daha görmeyeyim diye. Kafam şu an çok rahat, aynı nakaratları tekrar tekrar görmekten bıkmıştım. Lütfen bu konuda gt konuşalım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GT_55Şu konu devrini gerçekleştirelim lütfen, 4-5 gündür uğraşıyoruz.Bir türlü şu işi yapamadık. :)
Konu devretmek eziyete dönüştü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X