Şimdi Ara

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.799
Cevap
122
Favori
236.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konu bendeyken konuyu güncel hale getiricem harika bir konu yapıcam vaadiyle aldı benden ama bir değişiklik yapmamış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Konu bendeyken konuyu güncel hale getiricem harika bir konu yapıcam vaadiyle aldı benden ama bir değişiklik yapmamış

Eyvah eyvah kandırıldın mı hocam sende Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | 

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle gözüküyor ama bu konuyu yıkarım güncellemezse

• Gt başlığı böyle olmaz. İnsanların ilgisi azalıyor. Gibi gt5 gibi olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şükür ki sonunda olması gerektiği gibi bir gran turismo oyunu geliyor . Benim için tüm zamanların en iyi yarış simülasyonu budur. İlk oyundan beri bu seriden aldığım keyfi hiçbir simülasyondan almadım , muhtemelen böyle detaylı başka bir oyun da gelmeyecek zaten :) neyse oyunu yeterince övgüye boğduktan sonra şunları da eklemeden edemeyeceğim. Evet bu seri benim için çok çok değerli ve önemli ama son bir kaç oyunda yapılan ciddi hataları (bana göre ) umarım bu oyunda görmem .

Olumsuzluklardan bahsedip keyif kaçırma derdinde değilim ama cidden gran turismo nun hak ettiği devam oyunu bu oyun yani yedinci oyun olmalıydı. Tamam deliler gibi GT sport hala oynuyorum o başka bir mesele, sonuçta bu oyunun çok iyi yaptığı bir şey var ve bana göre bunu da GT kadar iyi yapan başka bir simülasyon yok ama dediğim gibi devam oyunu direkt yedinci oyun olmalıydı diye düşünüyorum.

• quote:

Maalesef öyle gözüküyor ama bu konuyu yıkarım güncellemezse

La olm sende iken en son geçen sene güncellenmişti.Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |  Bize geçince hemen yeni haberleri, bilgileri ve konu başlığını düzelttik, çıkış tarihini ekledik. Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | 

Daha 6 ay daha var çıkışa, bu arada yeni haberler ve bilgiler geldikçe ekleyeceğim.Şu an eklenecek çok bir şey yok. Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | 

@MARCO

Hocam takipte kalın, çıkışa yakın konu adeta yangın yerine dönüşecek. Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | 

• bigbooss kullanıcısına yanıt
    Ben bu konuyu efsane yapacaktım (bknz: the Last of Us 2 konusu) ama uğur bey konuyu ısrarla benden istedi bende GT5 konusu gibi yapabilir diye güvenip verdim ama bir iki yazı ekleyip konuyu güncellemiş.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Ben güncellemedim çünkü çok fazla bilgi yoktu yakın zamanda güncelleme yapacaktım ama sen ısrarla konuyu isteyince verdim Şu ana kadar gördüğümüz arabaların listesini bir arkadaş konuda paylaşmış mesela onu ekleyebilirsin. Bir başka arkadaş röportaj eklemiş onuda ekle mesela konuya. Oyunun için yapılan geliştirmelerle ilgili bilgiler var ve araç modellerinin Sport'tan alındığı ama araçların gameplay'de daha detaylı görüneceği vb. bilgileri ilk sayfaya ekleyebilirsin. Oyunun çıkışına kadar sakın bekleme konuyu güncellemek için.

• Gt5 de baya bir hype olmuştu. Gerçi o dönem killzone tokatzone vs fanatik çoktu onunda etkisi yok değil.

• bigbooss kullanıcısına yanıt
    O dönem güzeldi evet çok kavga çıkıyordu forumda

GT7 seri için kritik bir öneme sahip umarım seriyi yukarılara taşıyacak bir oyun olur çünkü bu oyun türün yaratıcısı ve birçok yarış oyunu sever için çok ayrı bir yeri var.

• quote:

Ben güncellemedim çünkü çok fazla bilgi yoktu yakın zamanda güncelleme yapacaktım ama sen ısrarla konuyu isteyince verdim Şu ana kadar gördüğümüz arabaların listesini bir arkadaş konuda paylaşmış mesela onu ekleyebilirsin. Bir başka arkadaş röportaj eklemiş onuda ekle mesela konuya. Oyunun için yapılan geliştirmelerle ilgili bilgiler var ve araç modellerinin Sport'tan alındığı ama araçların gameplay'de daha detaylı görüneceği vb. bilgileri ilk sayfaya ekleyebilirsin. Oyunun çıkışına kadar sakın bekleme konuyu güncellemek için.

Fazla bilgi yoktu? Çıkış tarihi verildi ya. Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |  Bundan önemli bilgi mi olur. Her neyse şaka bir yana konuyu devrettiğin için teşekkür ediyorum.Hep beraber yeni bilgiler geldikçe, paylaşımlar yapacağız inşallah. Bu arada @vcx hocamızın yazdığı bilgiler, ana sayfaya eklendi. Bir teşekkür de ona ediyorum. Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | 

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

Gt5 de baya bir hype olmuştu. Gerçi o dönem killzone tokatzone vs fanatik çoktu onunda etkisi yok değil.

Uçan arabalar ve @VESRAP hocamız unutulmaz. Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | 

• O dönem bende gençtim 32-33 yaşında! ondan heyecanlıydım sanırım. Şimdi o eski heyecan kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Fazla bilgi yoktu? Çıkış tarihi verildi ya.   Bundan önemli bilgi mi olur. Her neyse şaka bir yana konuyu devrettiğin için teşekkür ediyorum.Hep beraber yeni bilgiler geldikçe, paylaşımlar yapacağız inşallah. Bu arada @vcx hocamızın yazdığı bilgiler, ana sayfaya eklendi. Bir teşekkür de ona ediyorum.  

Alıntıları Göster

Çok teşekkür ederim Uğur desteğin için. Source arkadaşımızın da benim yazdıklarımı hatırlatması konusunda da kendisine teşekkür ederim. Ben açıkçası çok heyecanlıyım ve keyifli bir şekilde birlikte çok şey paylaşacağımızı düşünüyorum tıpkı eskisinde olduğu gibi.

• Gran Turismo 7, ABD ve Japonya'da şimdiden PS5 perakende listelerinde zirvede!!

Gran Turismo 7 Tops Amazon Sales Charts in USA and Japan

Kaynak :

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |gtplanet
    https://www.gtplanet.net/gran-turismo-7-tops-amazon-sales-20210928/
    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |

• quote:

Orijinalden alıntı: vcx

Çok teşekkür ederim Uğur desteğin için. Source arkadaşımızın da benim yazdıklarımı hatırlatması konusunda da kendisine teşekkür ederim. Ben açıkçası çok heyecanlıyım ve keyifli bir şekilde birlikte çok şey paylaşacağımızı düşünüyorum tıpkı eskisinde olduğu gibi.

Alıntıları Göster

Sonunda eski gt sistemine kavuşuyoruz.Bu bile yeterli bizim için. Her ne kadar grafikler ps5'e yakışmasada güzel bir deneyim sunacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Gran Turismo 7, ABD ve Japonya'da şimdiden PS5 perakende listelerinde zirvede!!

Kaynak :

gtplanet
    https://www.gtplanet.net/gran-turismo-7-tops-amazon-sales-20210928/

Ben gt7'nin gt3'ün rekorunu kırıp, en fazla satan gt olacağını düşünüyorum. Çünkü hem ps4 hem de ps5'e çıkıyor.Bu satış rakamlarını çok yukarılara taşıyacaktır.

• Ama çok gda çıkıyor hâlâ ps5 almadım doğru dürüst ecx oyun yok

• Gran Tuismo 7 Brembo Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=GEkZ98bYD4E&feature=youtu.be

• Gümbür gümbür geliyor yeni oyun

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.