Şimdi Ara

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.799
Cevap
122
Favori
236.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Source

Konu devretmek eziyete dönüştü  

Alıntıları Göster

Valla sorma ya, kaç gündür uğraşıyoruz, tıpkı eski günlerdeki gibi bu konuyu canlandıracaktım.Nihayet gt istediğimiz şekilde geliyor.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Çok doğru ama bir haftadır konu devretme konuşuyorsunuz dostlar :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dvoca

Çok doğru ama bir haftadır konu devretme konuşuyorsunuz dostlar :)

Sende haklısın hocam, :) ama biz yine gt konusunu devrini konuşuyoruz. Adminler sağolsun uzattılar bu konuyu. Yani kısacası bırakalım gamepassları onların olsun.Eski, püskü oyunları övüp dursunlar. Biz burda gt konuşalım.  

Yok dostum onlarda sizde yazınca heycan yapıp bakıyorum yeni haber yeni görüntü mü geldi diye :)
    Oyunu ön sipariş vermek için bir neden bir kıvılcım bekliyorum :)

• GT 7 guncel araç listesi paylaşıldı mı arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

GT 7 guncel araç listesi paylaşıldı mı arkadaşlar?

Daha paylaşılmadı.

Eninde sonunda devredicez sözünü unutma sırf eskisi gibi olacak dediğin için veriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Valla sorma ya, kaç gündür uğraşıyoruz, tıpkı eski günlerdeki gibi bu konuyu canlandıracaktım.Nihayet gt istediğimiz şekilde geliyor.

Alıntıları Göster

Uğur dert etme zaten hem ben hem diğer arkadaşlar GT7 hakkında çıkan haberleri bilgileri paylaştık daha da paylaşırım elimden geldiğince. Biliyorsun sen, ben eskiden beri GT forumunun müdavimlerindeniz. Güzel bir oyunla sıkı paylaşımlarımız olacaktır yine. Eskiler ve aramıza yeni katılacak olanlarla çok keyifli günler bizi bekliyor olacak çünkü efsane geri dönüyor.

Her ne kadar direkt bana gönderilmemiş olsada konu içerisinde bulunduğum için kısa bir cevap vermek istedim. Haklısın konu burada GT7 ama maksat Gamepass güzellemesi/kötülemesi yapmak değil. Mesajları tam okumamışsın sanırım. Diğer dijital mağazalara göre fahiş fiyatlar ve bu konuda bir başka arkadaşımızın iyi niyetli olarak paylaştığı videoya benim yorumum. Tabii bu konunun GT7 dışında olduğu gerçeğini değiştirmez. Maksadımız oyuna uygun fiyat ile erişebilmek yoksa dediğin gibi herkesin tercihi kendisine ama her halükarda daha dikkatli davranmakta en doğrusu. İkazın için teşekkürler. 🤗

• Biraz otomatik cevap gibi olacak ama ben sadece Gamepass'ten bahsetmedim. Dediklerinde haklısın ama bu yine de fahiş fiyatların gerçeğini değiştirmiyor. Kur vb. etkendir ama bunun anlamı böyle devam etsin alan alsın alamayan kalsın demek değildir. Dilersen bu konuyu başka bir zamanda farklı bir konuda konuşalım, haklı sebeplerimizi birbirimize sıralarız ☺️ zira başka bir arkadaş, haklı olarak burasının GT7 forumu olduğunu ve muhabbetin bunun üzerine olmasını belirtmiş. İyi forumlar

• quote:

Eninde sonunda devredicez sözünü unutma sırf eskisi gibi olacak dediğin için veriyorum

Aldık sonunda konuyu. :D İlk mesaj güncelleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 25 Eylül 2021; 17:41:51 >
    Büyük bir emek sonucunda verdik sonunda hayırlı olsun konuyu beğenmezsem alırım tekrar 🤪

• quote:

Büyük bir emek sonucunda verdik sonunda hayırlı olsun konuyu beğenmezsem alırım tekrar 🤪

Verilen ürün geri alınmaz.  

@vcx

Hocam hep beraber inşallah.Sadece ben değilim tabiki, diğer gt sever arkadaşlarla beraber konuyu canlı tutmaya çalışacağız, oyunla alakalı bilgiler geldikçe paylaşırız.  

• Hayırlı olsun...

• Forum üyelerimizden oldreview abimizin gran turismo tarihi hakkındaki videosunu paylaşıyorum.Güzel bir video olmuş, kendisine teşekkür ediyoruz. 

https://www.youtube.com/watch?v=KN7svfBB4yQ

@OldReview

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 25 Eylül 2021; 19:25:32 >
    Kazunori'ye rağmen bu serinin gönlümüzdeki yeri her zaman başkadır...

• Fazla virajı olmayan yollar olur inşallah

• quote:

Konuyu güncelle. Yoksa ben devralacam konuyu. :)

Konuyu verdik ama ilk sayfada hiçbirşey yok  hani güzel bir konu yapacaktın? Bazı arkadaşlar bilgiler paylaşmış (kazu röportaj, araç listesi vs.) onları ilk sayfaya ekleyebilirsin.   bak alırım konuyu tekrar  

• quote:

Forum üyelerimizden oldreview abimizin gran turismo tarihi hakkındaki videosunu paylaşıyorum.Güzel bir video olmuş, kendisine teşekkür ediyoruz. 

https://www.youtube.com/watch?v=KN7svfBB4yQ

@OldReview

Harika  

• Oyun çıkacak neredeyse ilk sayfa güncel değil hala  

@Source @GT_55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 28 Eylül 2021; 11:13:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.