Tabi tabi çok iyi hatırlarım 🙏🏼 Hatta hatırlarsanız şu an Assetto Corsa Evo nun hayata kısa süre sonra geçireceği, bir simülasyon içinde açık bir dünya sürüşü tecrübesi konusuna Kazu sıcak baktığını ve böyle bir şeyin gt7 için mümkün olabileceğini söylemişti, öyle kaldı sadece bu söylem malesef ... Eldeki iyi diye nitelendirdiğim GT oyunlarını hala severek oynarım , özellikle gt5 şu ara favorim ama gt7 için cidden tekrar bakmak içimden gelmiyor :( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (245. sayfa)

-
-
Benim de en sevdiğim GT2. GT5 de de bu forumdaki etkileşimi çok severdim. Çok değerli paylaşımlar olurdu. Güzel bir arkadaşlık ortamı oluşmuştu ki halen daha en iyi GT konusu GT5 olarak kaldı :) Ne diyebilirim GT8 ya da adı her ne olacaksa, GT ve Kazu'nun son şansı. Aksi takdirde yeni jenerasyon yüzüne bakmaz. Biz eski GT ciler de sadece geçmişin hatırına alır oynarız ama keyif alır mıyız bilmiyorum.
-
-
Herkese eğlenceli güzel oyunlar dilerim. Büyük bir heyecanla araniza katilmaktayim. Vr2, g29 ve cockpit ile hayalimi gerçekleştirdim diyebilirim. Gran turismo 7 ye başladık. İlk 2 ehliyetimi aldım. Cafede birkaç bölüm gectim. Ancak şunu bulamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Vites otomatik ben manuel kullanmak istiyorum. Ayarlarda otomobil ayarlarında hicbiruerde yok.
-
GT-RaceAce (Luiz Frota)youtube
Gran Turismo 7 - Automatic to manual gearhttps://www.youtube.com/watch?v=MswWn2EfiZs -
Hocam ben asist ayarlarına giremiyorum sadece araba ayarları çıkıyor ayarlarda bölümünde
-
GT2 efsane cidden. 😎
GT5 dönemi forum mükemmeldi FM3 rekabeti fenaydıeğlenceli dönemlerdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Lotus 3'te hep yeşil arabayı seçerdim
-
Back to the Retro Gamesyoutube
Lotus III (MS-DOS, PC Game, 1993) Published by Gremlin Interactive Developed by Cygnus Software, Magnetic Fields Licensed by the classic British car company, this game featured 2 modes of play - one has you racing against 19 computer rivals (with witty names such as Alain Phosphate and Crash-Hard Banger), and the other pits you against the clock. There are 13 different types of races, ranging from Motorways to night-time to sections punctuated by roadworks, and some are lap-based with others being simple A-B. 2 players could play on a split screen mode. https://www.mobygames.com/game/2020/lotus-the-ultimate-challenge/ #msdos #oldgames #retrogames #classicgames #msdosgameshttps://www.youtube.com/watch?v=0w2nRFi_pQU -
Yeşile ilgim ayrı benimde 😇 ama Aston un tonu harika
Bu aracı almak için davetiye gerekiyor muydu? Şimdi görünce mest oldum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aston Martin Vantage, oyuna mart ayı güncellemesi ile eklendi ve davetiye gerekmiyor.
-
Jaguar XJ220, Lotus 1-2-3 en favori oyunlarımdı :)) Bazen emülatör ile oynarım arada. Nostalji olsun. Keşke PS store da bu oyunları koysalarda PS üzerinden rahatça oynasak di mi?:)
-
Böyle oyunları store’a koymaları benim en çok istediğim şey. Keşke hepsini getiren firmalar çoğalsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar selamlar ps5 pro mevcut bi arkadaştan ps5 sürümü olan cd türkçe menü 1200 tl ye alma durumum var sizce almalımıyım fiyatı iyi midir ?
Direksiyon setim yok kol var
Fikir verirseniz sevinirim bu oyun güzel mi değer mi o paraya sanırım hikaye modu damı var oyunun
fiyat normal hocam oyun hem arcade hem simülasyon, o yüzden direksiyon olmadan da oynanıyor, araçlara ilginiz varsa bayağı eğlenceli oyun, hikaye modu değilde cafe görevleri var onları tamamlarsanız hediye araç ve kredi veriyor aynı zamanda haftalık yarışlarda var, kısaca almaya değer bir oyun ve pro güncellemesi de aldı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alejandro_26 -- 5 Nisan 2025; 20:49:22 >
Görebileceğiniz en detaylı araç modelleri dualsence ile rahat bir şekilde oynarsınız (direksiyon ayrı zevk tabi) hem bir oyun hem bir ansiklopedi hemde harika otomobil resim çekebileceğiniz bir oyun GT7
Pro dijital oyun oynatır sadece ekstra okuyucu taktırmadıysanız
Aldım hocam cd okuyucu taktım. Uyguna bulduğum cdli oyunları alıp bir yandanda hafiften arşiv yapma düşüncem var. Bu oyuna bu fiyata değermi diye sizlerden fikir almak istedim
Kutulu olarak daha ucuzunu bulmak zor.fiyat bence uygun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X