Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.149
Cevap
130
Favori
145.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
78. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler daha önce de dedim, rockstar haber vermeden fragman yayınlamıyor diye, büyük ihtimal aralıkta görürüz yeni fragmanı.

• Aralık sonlarında buz gibi bir kış akşamı , sıcak kahvemi yudumlarken ansızın...

• “jason schreier bir şey demezse inanma” lafını kendime her böyle zamanlarda söylerim ancak bir sonraki teori de görmezden gelirim.Bence yine de bu ay fragman gelme ihtimali yüksek

• Nerde 22 kasımcılar Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

• Patladık. 💥 Nasipse şubata. 🥹

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Önsiparişi unutalım bence. Keşke artık açsalar da alsak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

İddialı bir söylem olmuş

İlk fragman 10 küsür sene sonra gelen yeni oyunun doğal olarak gelişmiş hali gibiydi.

Öyle heycanlandıran birşey göremedi çoğu insan

• Pc de gta5 i 4k next gen patch li hali tekrar pc ye yükledim.gta6 fragmanında gördüğümüzün yanında half life seviyesinde kalıyor.Dehşet bir fark varki olması gereken bu zaten.Daha bunun pc sürümünü düşünmek istemiyorum bile.ps6 da next gen sürümüyle pc seviyesine gelir.

• GTA 6'nın en çok beklenen oyun ödülünü almasıyla anlamış olduk ki, Rockstar'ın 2025'de Game Of The Year ödülünü rahatlıkla alacağını düşünüyorum.

• Bu seriyi çok seviyorum ama biraz fazla abartılıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Servetpanpa37 kullanıcısına yanıt
    Hocam en çok beklenen oyun ödülünü almasına da gerek yoktu aslında. 2025 te çıkacak tüm oyunları bi kefeye koyun, gta 6 yı diğer kefeye koyun yine gta 6 alır yılın oyunu ödülünü 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • reditte birisinin de söylediği gibi işin olumlu tarafından bakarsak;2025 e 1 ay kaldıGrand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]
  • Dark matter D kullanıcısına yanıt
    Gta 5 pc de nasıl hocam? Aklımda ama bir türlü kurmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

Güzel yaşlanmış son güncellemelerle.Gta6 öncesi tekrar bitirilir.

• Hala TGA öncesi ikinci trailer geleceğini düşünüyorum.

• Sizce 3 Aralık’ta gta 6’nın 2. fragmanı gelir mi? Bir diğer teori 3 aralıkta fragmanın gelmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D08538EDF -- 24 Kasım 2024; 0:14:10 >
  • Ömür geçiyor.

• Ya beyler neyin teorisi Allah aşkına? Devlet mi kuruyoruz? Siyaset mi yapıyoruz? Oyun ya alt tarafı oyun. Her şeye niye bir teori uydurmak zorundasınız? Ansızın yayınlayacaklar işte adamlar.

• Gta kadar abartılan bir seri yok. Hala çok ilkel ama istikrarlı büyüme asıl mesele demek ki hala rakibi yok. Gta 6 Fragmanı bir şov. Çok sayıda Npc koyarak çok canlı bir dünya yaptık demeye getiriyorlar ama göreceğiz. Gelişmiş olursa oyun dünyası için iyi olur

• Açıp GTA V’in fragmanına baktığınızda da dolu dolu NPC’ler var ama oyunda hiç de öyle değil. Mutlaka ufak tefek downgradeler olacak zaten. Fragmandaki gibi çıkacak diyenler gerçekçilikten baya uzak olurlar.

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.