Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.127
Cevap
129
Favori
144.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer sözlerinde dururlarsa 23 Eylül'e kadar hem Mafia, hem de GTA göreceğiz demektir. GTA'nın Eylül'ün başında çıkması 20 gün sonra çıkacak Borderlands'i çok da etkilemez bence. Borderlands'in zaten kendine has bir kitlesi var, herkesin oynadığı bir oyun değil. Ama GTA'nın Eylül başı çıkması bence de hayal. Neredeyse 6 ay kalmış oluyor ve ortada doğru düzgün tanıtım yok. Öyle olursa çok şaşırırım.

Zaten işin garibi Borderlands'in çıkış tarihi belli olmuşken sözde ondan önce çıkacak olan GTA ve Mafia'nın tarihleri hala ortada yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2026 mevcut konsollara

2027 PC + yeni nesil güncellemesi ile PS6 ve yeni Xbox konsoluna

Benim düşüncem böyle bakalım Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

• Borderlands 4 yüzünden GTA 6 niye ertelensin. BL 3 nerdeyse adam gibi satmadı bile, iyi yorum da almadı. BL 4 de özel bi şey görünmüyor, BL 3 neyse aynı şeyleri gördük trailerda. Bunun için ne amaçla GTA 6 delaylansın? Rockstar'ın umrunda bile olmaz, BL 4 normal bi tarihte çıksa bile yüksek ihtimal 3 gibi unutulup gidecek bi oyun olacaktır.

• Bu bi strateji mi ne ya harbiden? Çıkarıcan mı çıkarmican mı oyunu söyle bitsin. Bu kadar büyük bi oyunun şimdiden sonbahara yetişicek mi yetişmicek mi bellidir çoktan.

• HopeS kullanıcısına yanıt

Dostum daha geçen, erteleme olmayacak çıkış tarihimiz hala 2025 dediler ya, daha ne demeleri gerekiyor bu adamların Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Hayır adamlar açıklama yapıyor tiribe giriyorlar açıklama yapmıyor yine tiribe giriyorlar. Nasıl bi psikolojileri var bunların anlamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Yav yazılanları okuyunca gaza geldim bi an, yoksa dediğin gibi.
    Ama kardeşim bi gameplay ver bi tam tarih söle yeter beaaaa

Trailer verebilirler , gameplay yada en kötü bir kaç ekran goruntusu gösterilebilir falan bir fikir yani oyunu göstermek adına 1 yıllık 1,5 dakikalık fragman ile 2025 de olacak erteleme olmayacak demeleri çokda bir şey ifade etmiyor açıkcası. 10 ay içinde çikacak oyun için ortada bir şey yok olunca salliyorlara çıkıyor kapı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • discord linkini paylaşacak bir babayiğit yok mu? davet geçersiz diyor redditteki linkte.

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt

Gerek duymuyorlar demek ki hocam. Rockstar bu, bugüne kadar diğer oyunlarını takip ettiyseniz hep böyle bunlar. Rastgele bi zamanda trailer uploadlıyorlar, rastgele bi zamanda çıkış tarihi veriyorlar. Diğer oyun firmalarının yaptığı şeyleri yapmıyorlar ki, aynı şeyi bu adamlardan niye bekliyorsunuz boşuna Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

Doğruya doğru bir şey de var, bu adamlar eylül'e kadar trailer yayınlamasa 1 eylül'de durduk yere trailer yayınlayıp, çıkış tarihi 10 eylül dese, yine der yine yapar yani. Ne değişecek, o trailer yayınlandığı dakika tüm oyun camiası duyacak ve ön alım açıldığında yine aynı şekilde herkes satın alacak. Bu adamların ağır bi marketing yapmaya ihtiyacı yok bence, şuan duyuru yayınlayıp yarın oyunu çıkarıyoruz deseler bu haber 5 dakika içinde tüm dünyada duyulur ve yine deli dehşet satarlar yani. Rockstar oyunları için, sırf bilgi yok, trailer yok, hala çıkış tarihi yok diyerek erteleyeceklerini düşünmek mantıklı değil benim fikrimce.

Orası da var tabi her türlü satılacak o kesin zaten inşallah erteleme olmaz da 2025 de oynarız hocam her türlü alacağız zaten bizde ama 2025 demi 2026 dami olacak o belli değil sadece Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rockstar firması:

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]Vine Kafasıyoutube
    Aykut Elmas Kargo Gülme Garantili Yeni Vine
    https://www.youtube.com/watch?v=hKHTqIJQK-E&ab_channel=VineKafas%C4%B1
  • Take Two-Rockstar Gta 6 için, Mafia 4'ten sonra ve Borderlands 4t'ten önce çıkacak demişti son yatırımcı toplantısında. Borderlands 4 ün çıkış tarihi açıklanmış. 23 Eylül. Buna göre Gta 6 23 Eylül'den önce çıkacak demektir.

• aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün sabahtan beri bu konuyu konuştuk zaten burada.

• The Frost kullanıcısına yanıt

Ben yeni geldim kardeşim banane Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

• Ben size cümbüşü söyleyeyim, bunlar servis mantığında oyunu parça parça çıkaracaklar. Hikaye modu dahil tüm oyuna zamanla gelecek büyük güncellemelerle hikaye, harita vs vs ekleyip son haline ulaştıracaklar. Bu sessizliğin sebeplerinden biri bu olabilir.

Ayrıca şu minvaldeki görüşlere de katılmıyorum: "Rockstar'ın diğer firmalar gibi bla bla bla yapmasına gerek yok." Her insan, her şirket bu hayatta rehavete düşebilir. Ki, zaten RDR 2'den sonra şirket içinde birçok olay yaşandı. Nasıl bu kadar rahat ve eminsiniz? Ben kendi adıma güvenmiyorum, keza GTA Trilogy Remastered'ta da gördük. Uucuza kaçıp taşeron bir iş yaptırdılar. Yaptırdıkları işi kontrol bile etmemişler. Bir de utanmadan çıkıp GTA Vice City'ye yapılan Next Gen modu yasaklamışlar.

Son dönemlerinde bu tarz çalkantılı şeyler yaşamış bir şirkete hala bu kadar aşık gibi davranmayın.

Ayrıca şu konsol denen çağ dışı gudubet yüzünden gene düşük çözünürlüklü doku kalitelerine maruz kalacağız grafiksel anlamda.

Not: Konsolcular kusura bakmayacak, her daim konsollar oyunları limitlemiştir görsellik anlamında. 2025 yılında hala 30 fps oynatıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 14 Şubat 2025; 2:38:43 >

• ign türkiye
    GTA 6 Discord sunucusu açıldı, ortalık savaş alanına döndü! Oyuncular fragman istiyor...
    https://tr.ign.com/grand-theft-auto-vi/127624/news/gta-6-discord-sunucusu-acildi-ortalik-savas-alanina-dondu-oyuncular-fragman-istiyor

"Güncel Rockstar Games haberlerini takip etmek için katılın ve seçtiğiniz platformda birliğinizin rütbelerini doldurmak için LFG forumlarını kullanın" ifadeleri dikkat çekiyor gönderide. Bu satırları yazdığımız dakika itibariyle 177 binden fazla kullanıcı kanala katıldı, hatta bunların 44 bin tanesi GTA 6'ya özel olan kanala akın etti bile. Tahmin edebileceğiniz üzere kanalda şu anda "Slowmode" aktif. Yani kullanıcıların gönderi paylaşması için en az 10 dakika beklemesi gerekiyor. Benzer şekilde yeni üyelerin de yorum yapabilmek için 10 dakika beklemesi şart.".

• Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

Fake gibi çünkü dişarıdan istediğin şekilde gösterebiliyorsun. İsterse gta 10 yazar

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.