Şimdi Ara

grande punto mu punto evo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
14.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

o km fıat 1.4 77 bg benzinli punto almak istiyorum .

grande punto mu punto evo mu karar veremiyorum. Aralarında pek bir fiyat farkı yok.Grande punto ncap ten 5 yıldız aldı. evo teste girmediğini duydum.

Hangisini tavsiye edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesarcher -- 11 Aralık 2010; 20:30:59 >

• Valla bence tasarım diyorsan grande punto derim evonun ön tasarımı iyi olmamış.Ama diğer yönlerden (iç mekan malzeme kalitesi) evo grande puntodan iyi tabi
  • Grande punto nun 5 yıldızı vardı. evo nun teste girmemesi düşündürüyor.

eniştem chevrole lacetti 1.4 benzinli almayı düşünüyor.

grande yada evoyla kıyaslama yapabilirmisiniz.?

lacettide ncap testine girmedi. 25.000-tl gibi bir fiyat ödiyeceksem aracın sağlam olamasını isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesarcher

Grande punto nun 5 yıldızı vardı. evo nun teste girmemesi düşündürüyor.

eniştem chevrole lacetti 1.4 benzinli almayı düşünüyor.

grande yada evoyla kıyaslama yapabilirmisiniz.?

lacettide ncap testine girmedi. 25.000-tl gibi bir fiyat ödiyeceksem aracın sağlam olamasını isterim.

bence euro n-cap testinden korkmayın 2005 yılında grande punto 5 yıldız almışsa 2011 model daha gelişmiş bir versiyon olan evo da 5 yıldız alması gerekir.
  • Punto evo nun çarpışma testine girmesine ne hacet sonuçta aynı kasa, sadece makyajlandı ve biraz daha donanım eklendı yeni motor yeni far yeni güvenlik paketi start&stop
    5 sene sonrada punto evo biter
    Yeni makyajlı grande punto gelir
    Dikkat edin fiat bunu bir çok kez yapmış mesela bravo
  • quote:

Orijinalden alıntı: onn.off

Punto evo nun çarpışma testine girmesine ne hacet sonuçta aynı kasa, sadece makyajlandı ve biraz daha donanım eklendı yeni motor yeni far yeni güvenlik paketi start&stop
    5 sene sonrada punto evo biter
    Yeni makyajlı grande punto gelir
    Dikkat edin fiat bunu bir çok kez yapmış mesela bravo

aynen.
    baktılar grande punto tuttu. ben bunu makyajlıyım üstüne bir kaç can alıcı şeyler ekleyip ve motor seçeneğini artırıp piyasa g.puntodan 5-6 milyar daha fazlaya koyayım millet onu alacağına bunu alır mantığı var bu adamlarda
  • Bir başka konuda yazdığım yazı :

2007 g.punto dym benzinli sahibi olarak görüşlerim.

140 bg lik lagunadan sonra çok sağar geldi araç öncelikle bunu söylemek istiyorum

Yakıt konusundan başlamak gerekirse benim kullanım şekllim %70 şehirler arası (max 120 km/h ) %30 şehir içi kullanım (bursa). Bu şartlarda yakıt tüketimi yol bilgisayarına göre 5.5 lt/100km. ( ki bence uygun bir rakam)

Performans ile ilgi çok şey söylebilir ama şurası kesin motorun 8V olmasından dolayı 2500 devirden sonra ivmelenme zayıf denebilir. Uzun yokuşlarda vites küçültme ihtiyacı duyuyor. Ama 2500 devire kadar seri.

Konfor ile ilgili özelliklere gelirsek içeri ses alıyor. Fakat yalıtım yaptırmayı düşünmüyorum artık. Çünkü yoğun olarak kullandığım yollar sıcak asfalt yada şehir içi olduğu için pek bir rahatsızlık vermiyor. Amortisörler biraz sert ki buda çok doğal çünkü aracın yapısından ve sınıfından dolayı yol tutması gerekiyor. Tabiki bir C sınıfı aracın konforu yok. Çamurluklar kırılıyor diye duydum ama henüz başıma gelmedi umarım gelmezde.

Active versiyonda olmayan djital klima var( eski aracımdan alışkın olduğum için olmasaydı kesin eksiklik hissederdim). Bence gayet başarılı. İlk başlarda biraz karmaşık gelebilir ama alışınca gayet kullanışlı. Vites kolu ve topuzu palioya ait değil ayrıca deri kaplama. Direksiyonda aynı şekilde deri kaplama fakat çok kaliteli bir şey değil. Müzik sistemi fena sayılmaz hatta mızıka astsubayı arkadaşım bir araba için iyi olduğunu söyledi.

Koltuğun krikolu olması ve yukarı aşağı hareket etmesi çok faydalı olmuş. Koltuklar biraz küçük gibi geldi bana tabi bu kişinin hacmi ile de alakalı. Arka diz mesafesi fena değil. Bayramda eşimin ailesi ile 250 km kadar yol yaptık sonrasında çaktırmadan kendilerini izledim herhangi bir yorgunluk belirtisi göstermediler ki arkada 3 kişi oturuyorlardı. Bagaj lagunadan sonra tabiki küçük gedi fakat 2-3 kişilik bir aile için yeterli.

Son olarak eğer punto düşünürseniz kesinlikle Dynamic versiyon olmasında fayda var.

Tabi bunların hepsi Punto Evo için de geçerlidir diye bir kural yok. Punto Evo alınacaksa da ve benzinli tercih edilecekse Multiair motor hem performans hemde yakıt bakımından daha tercih edilesi bir motor gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegai17 -- 10 Aralık 2010; 14:32:35 >

Buda aynı konudaki murad0983 isimli arkadaşın yorumu :

2011 punto evo aldım 10 numara içeri ses felan almıyor arkadaslarım binince şok oldular ve fiata onyargıyla bakanlar arabama binince aa ne guzelmıs buda iyi olmus oo oo diyip duruyorlar ki 1.4 actıve modelı benımkı iç dızayn dıs dizayn tamamdır. araç 0 oldugu için bıraz fazla yakıyor tek sıkıntım bu onun dısında araç cok guzel olmus dualdrive direksiyon harika bir keyif :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Colt mu ,clio mu?
    12 yıl önce açıldı
    Fiat Punto Evo Alınır Mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evo daha iyidir tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.