Şimdi Ara

GRANDE PUNTO PERİYODİK BAKIM YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Grande punto multijet kullanan arkadaslar aracın periyodik bakımları 10 bın mı 20 bınmı ve bakım ucretlerı neler yardımcı olurmusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rochss -- 15 Mart 2007; 20:46:32 >

• 10 K de yag degisimi, 20 K de bakim.

Ucretler degisken, indirim durumuna gore fark ediyor...
  • 10000 KMDE YAĞ-FİLTRE-KLİMA FİLTRE =89 YTL 20000 DEMAZOT FİLTRESİ YAĞ YAĞ FİLTRESİ BALANS VS.:280 YTL POYRAZ DA ALDILAR EPEY CANIMI SIKTI
  • merhaba arkadaşlar .. konuyu yeni açmak yerine burdan yazmak daha iyi sanırım ..

Aracım grande punto 2011 m.jet 1.3 dizel .

125 bn km de aldım ve 129 bn km de sanayide su yağ değişimi yaptım. n11 sitesinden selenia partiküllü yağ aldım ve diğer gerekli parcaları tamirci arkadaşım alıp yaptı ( filtreler , polenler )

araçım 136 bn de daha var bakıma ama erken yapmak daha iyi diye düşündüm .
    alacaklarımı listeledim göz atmanızı tavsiyelerinizi yazmanızı rica ederim şimdiden .
    Yağ : selenia

filtre : bosch marka

Ayrıca temmuz ayında klima bakımı yaparken polen hava filtresi de değişti diye hatırlıyorum burdaki polen hava filtresi ile bakımda bahsedilen filtre polen aynı mı .

mazot filtresi bir önceki bakımda değişti bu bakımda da gerekıyor mu ..

Buraya yazmamın sebebi hem kendimi araba konusunda geliştirmek ( bilgi paylaştıkca coğalır )
    Diğer sebebim ise mesala yağ sanal ortamda 80 tl iken sanayide tamirci sana 130 dan satıyor neredeyse 2 katı . hem kaliteli alıyoruz sanaldan hemde ucuza gelmiş oluyor tamircide aldığımız orjınal urunu kullanıyor .

yardımlarınızı ivedilikle bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clio 4 bakım ??
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.