Bildirim
grande punto yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadasim paran bolsa o arabaya 26 vermeni isterim.. gercegini sorarsan 20den fazla etmez.. -
Fiyat cok fazla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dizelse kmsiyle oynanmış...demedi deme... -
az yakan araç arıyorum pıyasaya bakıyorum 27 bın tl ye opel astra h enjoy 1.3 cdti aradım temizini bulamadım -
3 bin daha ekle 0 km al -
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman 1453
3 bin daha ekle 0 km al
28 bın e 0 olan boş araç artı benzınlısı dolusu zaten 38 bın tl gibi bişey
başka bu fıyata az yakan araç onerırmısınız -
Fiyat çok yüksek 2009 42 binde triptonik hatasız olanını martta 23 bine sattım.2-3 daha koyun gidin sıfır araba alın. -
gerçekten çok yüksek fiyat ama gerçek km ve hiç boyasız ise max 23 filan derim, ancak araç çok güzeldir kullanışlıdır. -
geçen şubat ayında mis gibi kazasız boyasız gıcır gıcır kırmızı mjet active 2008 model 82000 km puntomu 22600 TL'ye sattım. Sizinki çok pahalı geldi gözüme şimdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: alperyasar
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman 1453
3 bin daha ekle 0 km al
28 bın e 0 olan boş araç artı benzınlısı dolusu zaten 38 bın tl gibi bişey
başka bu fıyata az yakan araç onerırmısınız
Önerebilirim tabi
Trend focus 2006+
Corsa
Clio 3
Bunlar iyi tercihtir. Ben olsam focus alırdım. Geniş geniş C sınıfı araç binerdim. Yok benim alacağım araç biraz daha yeni, daha küçük olsun derseniz Corsa, Clio size göre
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X