Şimdi Ara

Grande puntodynamic 1.3 dizelmi,Clio3 80 beygir dizel experssionmu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hakkizxc

quote:

Orjinalden alıntı: bitirimm

yıllık 200 ytl için kalite ve konfordan ödün verilmez bence...clio III tabii

Doğrusunu istersen ben Reno'cuyum ama gidip GP inceledikten sonra fikrim çok değişti.Büyük ihtimalle sende incelersen fikrin değişebilir.Reno'nun kalitesi ortada ama GP'deki özellikler ve fiyat uygunluğu insanı cezbediyor.

doblo yu servise götürdüğüm zaman bolca inceleme fırsatım oldu. ve gp ilk çıktığında arkadaşım siyah tek kapısını aldı ve 6. ayda sattı. tabi herkesin zevkleri ve beklintileri deişebilir..ben clio yu iyi derken gp ye kötü bi araba demedim.... araba alacak kişi bence buradaki arkadaşlardan fikir aldıktan sonra düşündüğü arabaların test sürüşünü yaparsa daha iyi karar verebilir..ayrıca bu seçeneklerin içine yarisi de dahil etse fena olmaz..bunların içinde motor olarak en sessizi diyebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitirimm -- 18 Temmuz 2007; 18:34:05 >

• clio III alacağıma grande alırdım...Ben pek testlere güvenmiyorum,objektif olmuyorlar....grandenin pek çok artısı var...hem 90 bg.'lik model 75'likten fazla yakar diyen arkadaş da halt etmiş...90 bg.'likte 6 ileri şanzıman var,özellikle uzun yol giderken verdiği rahatlığı anca kullanınca anlayabilirsin...Yaris belki sessiz olabilir ama bence çok ufak ve ben tipini beğenmiyorum+orta konsola konumlandırılmış dijital göstergelerden de nefret ediyorum....clioIII vs gp???Kesinlikle GRANDE!
  • Bence tartışmaya değer bir konu yok ortada bahsedilen arabaların hepsinin dizelini kullandım(207 clioIII Grande ve Corsa) Hepsi segmentinin en son nesli araçlar ve son derece başarılı bence.Hepsini sürerken keyif aldım.aradaki farklar rahatsız edici boyutta olmamakla beraber birinin dış tasarımı daha şık birinin iç tasarımı daha şık biri daha biraz sessiz gibi kişiden kişiye değişebilecek faktörler.Bu açıdan ödeme planınıza bakıp arabanızda olmasını istediğiniz özellikleri belirleyip en cazip fiyat ve ödeme koşullarını sunan firmadan içiniz rahat olarak bu 4 arabadan birini alın derim.Aracın dizel olmasını göz önüne alırsak 30000 ytl ile gidin size en çok özelliği verecek olan hangisi bakın bence.

Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Clio III malzeme ve işçilik kalitesiyle GP den öne çıktığı doğru.. Frenleri de daha iyi.. Ama sonuçta gerçekten dağlar kadar bir fark yok ikiside son jenerasyon bir B segmenti.. test edip içine hangisi yatarsa onu almanı öneririm..

Ben Clio III kullanıcısı olarak memnunum, şimdi o sıra benimde listemdeki adaylardan olan GP yi bakıp iç geçirmiyorum... Kesinlikle tavsiye ederim

allah aşkına ne malzemesi kaliteli söylermisin ön konsolmu baktım aynı sert plastik kapılarmı alakası yok koltuklar desen Fiat ın koltukları italyan üretimi çok iyi bir firma tarafından yapılıyor neresi kaliteli şu kendi aracınız diye modeli övmekten vazgeçin artık Cilo 3 bence GP nin yanında sönük kalıyor kim ne derse desin kaliteli iç mekan diyorsanız Polo yu söylerim size tüm VW modellerinde olduğu gibi ön konsol hayli yumuşak etli kaliteli plastikten yapılmış kapı kolları D segmentideki abisi Passat ın kapı kollarında kullanılan malzemeyle aynı Polo ya bişey demem ama Cilo 3 ün GP den daha kaliteli malzemeye sahip olduğuna kimse ispat edemez

• ben grande punto derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Clio III malzeme ve işçilik kalitesiyle GP den öne çıktığı doğru.. Frenleri de daha iyi.. Ama sonuçta gerçekten dağlar kadar bir fark yok ikiside son jenerasyon bir B segmenti.. test edip içine hangisi yatarsa onu almanı öneririm..

Ben Clio III kullanıcısı olarak memnunum, şimdi o sıra benimde listemdeki adaylardan olan GP yi bakıp iç geçirmiyorum... Kesinlikle tavsiye ederim

allah aşkına ne malzemesi kaliteli söylermisin ön konsolmu baktım aynı sert plastik kapılarmı alakası yok koltuklar desen Fiat ın koltukları italyan üretimi çok iyi bir firma tarafından yapılıyor neresi kaliteli şu kendi aracınız diye modeli övmekten vazgeçin artık Cilo 3 bence GP nin yanında sönük kalıyor kim ne derse desin kaliteli iç mekan diyorsanız Polo yu söylerim size tüm VW modellerinde olduğu gibi ön konsol hayli yumuşak etli kaliteli plastikten yapılmış kapı kolları D segmentideki abisi Passat ın kapı kollarında kullanılan malzemeyle aynı Polo ya bişey demem ama Cilo 3 ün GP den daha kaliteli malzemeye sahip olduğuna kimse ispat edemez

Saçma kendi aracım diye niye öveyimki? Beğenmesem Clioyu GP alırdım bende..

Banada kimse GP nin Clio 3 den kaliteli olduğunu ispat edemez

• clio
  • hocam clio'ların sıfırı Gp'ye göre daha pahalı.Sıfır alınacaksa GP tercih edilmeli
  • punto vs. megane ::: megane

punto vs. clio ::: punto

punto'nun tek kapısı olursa muhteşem olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur2007

Bence tartışmaya değer bir konu yok ortada bahsedilen arabaların hepsinin dizelini kullandım(207 clioIII Grande ve Corsa) Hepsi segmentinin en son nesli araçlar ve son derece başarılı bence.Hepsini sürerken keyif aldım.aradaki farklar rahatsız edici boyutta olmamakla beraber birinin dış tasarımı daha şık birinin iç tasarımı daha şık biri daha biraz sessiz gibi kişiden kişiye değişebilecek faktörler.Bu açıdan ödeme planınıza bakıp arabanızda olmasını istediğiniz özellikleri belirleyip en cazip fiyat ve ödeme koşullarını sunan firmadan içiniz rahat olarak bu 4 arabadan birini alın derim.Aracın dizel olmasını göz önüne alırsak 30000 ytl ile gidin size en çok özelliği verecek olan hangisi bakın bence.

Saygılar

BU ARKADAŞA KATILIYORUM. ŞUNU EKLİYORUM LÜTFEN İNCELEMEDEN VE KULLANMADAN PARÇA,İŞÇİLİK ,ARACIN NCAPINA BAKMADAN,DÜNYADAKİ SATIŞ ADETLERİNİ İNCELEMEDEN LÜTFEN ALMAYIN ÇÜNKÜ BİR ARACI N İSMİNİN DÜNYADA TUTULMASI ÖYLE KOLAY DEĞİL, LÜTFEN HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYORSANIZ ARACIN İÇİNE MUTLAKE OTURUN FİKRİNİZ DEĞİŞECEK.

SONUÇ OLARAK 2006 YILIN OTOMOBİLİNİ İNCELEYİN İNANIN FARKI FARK EDECEKSİNİZ DEĞİŞİM TAHMİNİNİZDEN DE FAZLA , İÇ HACİME BEN İNANAMADIM, ARKA CAMI MANUEL OLSUN VEYA OLMASIN PEK ÖNEMLİ DEĞİLDİR AMA GÜVENLİK HERŞEYDİR ARACIN, CAN İNSANDA BİR TANE , BENİM GÖZLEMLERİM ÖYLE.

• quote:

Orjinalden alıntı: oguz1

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur2007

Bence tartışmaya değer bir konu yok ortada bahsedilen arabaların hepsinin dizelini kullandım(207 clioIII Grande ve Corsa) Hepsi segmentinin en son nesli araçlar ve son derece başarılı bence.Hepsini sürerken keyif aldım.aradaki farklar rahatsız edici boyutta olmamakla beraber birinin dış tasarımı daha şık birinin iç tasarımı daha şık biri daha biraz sessiz gibi kişiden kişiye değişebilecek faktörler.Bu açıdan ödeme planınıza bakıp arabanızda olmasını istediğiniz özellikleri belirleyip en cazip fiyat ve ödeme koşullarını sunan firmadan içiniz rahat olarak bu 4 arabadan birini alın derim.Aracın dizel olmasını göz önüne alırsak 30000 ytl ile gidin size en çok özelliği verecek olan hangisi bakın bence.

Saygılar

BU ARKADAŞA KATILIYORUM. ŞUNU EKLİYORUM LÜTFEN İNCELEMEDEN VE KULLANMADAN PARÇA,İŞÇİLİK ,ARACIN NCAPINA BAKMADAN,DÜNYADAKİ SATIŞ ADETLERİNİ İNCELEMEDEN LÜTFEN ALMAYIN ÇÜNKÜ BİR ARACI N İSMİNİN DÜNYADA TUTULMASI ÖYLE KOLAY DEĞİL, LÜTFEN HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYORSANIZ ARACIN İÇİNE MUTLAKE OTURUN FİKRİNİZ DEĞİŞECEK.

SONUÇ OLARAK 2006 YILIN OTOMOBİLİNİ İNCELEYİN İNANIN FARKI FARK EDECEKSİNİZ DEĞİŞİM TAHMİNİNİZDEN DE FAZLA , İÇ HACİME BEN İNANAMADIM, ARKA CAMI MANUEL OLSUN VEYA OLMASIN PEK ÖNEMLİ DEĞİLDİR AMA GÜVENLİK HERŞEYDİR ARACIN, CAN İNSANDA BİR TANE , BENİM GÖZLEMLERİM ÖYLE.

bu durumda güvenlikte toplam puanda

gp 33 puan
    http://arabam.e-kolay.net/ncap/mini/fiat_grandepunto.asp

clio3 33 puan
    http://arabam.e-kolay.net/ncap/mini/renault_clio2005.asp

yaris 35 puan
    http://arabam.e-kolay.net/ncap/mini/toyota_yaris2005.asp

corsa 34 puan
    http://arabam.e-kolay.net/ncap/mini/opel_corsa2007.asp

207 35 puan
    http://arabam.e-kolay.net/ncap/mini/peugeot_207_ncap.asp

bu durumda en güvenli yaris ve 207 ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 20 Temmuz 2007; 15:55:29 >

• Gp dökülecek gibi duruyo. Nitekim Gp forumuna girerseniz, grandepunto.com du sanırım tam hatırlamıyorum, aracın ne gibi sorunlarla karşılaştığına şahit olabilirsiniz.

Ben clio3 diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Gp dökülecek gibi duruyo. Nitekim Gp forumuna girerseniz, grandepunto.com du sanırım tam hatırlamıyorum, aracın ne gibi sorunlarla karşılaştığına şahit olabilirsiniz.

Ben clio3 diyorum.

clio3 dokulmuyomu acep bak eleman neler yapmis

http://www.youtube.com/watch?v=U3fiRoDIEvs
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Gp dökülecek gibi duruyo. Nitekim Gp forumuna girerseniz, grandepunto.com du sanırım tam hatırlamıyorum, aracın ne gibi sorunlarla karşılaştığına şahit olabilirsiniz.

Ben clio3 diyorum.

bu ne la puhaahahahah. Parnağınla gösterdiğim yerlere bakun

Sünger yerleştirmiş herif

Onun araba üretim hatası olmasın

• quote:

quote:

Ben clio3 diyorum.

Bu ne ya bana bundan sonra kimse clioyu övmesin

• quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

quote:

quote:

Ben clio3 diyorum.

Bu ne ya bana bundan sonra kimse clioyu övmesin

+1

adam arabayı kurtaracam diye sünger sokmuş heryere.Suya girse 2 ton olacak

• Grande'nin şu an kaydadeğer hiçbir kronik sorunu yok .
    Yukarıda da yazmıştım. Hangisinin tipi, sürüş pozisyonu hoşuna gidiyorsa onu alsın arkadaş. Gerçi pek uğramıyor ama olsun
  • Ben takıldım bu clio olayına yanlız
  • adam clionun tıkırtıları süngerle kesecek peki hondaların yol sesi neyle kesilecek.....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.