Şimdi Ara

Grande puntodynamic 1.3 dizelmi,Clio3 80 beygir dizel experssionmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grande Punto,megane2 ve Clio3 ün dizellerinden hangisini tavsiye edersiniz.Bunlardan hangileri aynı segmentte.

• Grande punto ile clio 3 aynı segmentte.

Megan bir üst.
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Grande punto ile clio 3 aynı segmentte.

Megan bir üst.

arkadaşın dediğine katılmakla birlikte GP 75'lik mi 90'lık mı?? Yazarsan daha iyi yardımcı oluruz...
  • bu üç araç içinde en iyi seçim megane II olacaktır..
  • GP1,3 75 byg dynamic'den bahsediyorum.90 byg leri çok fazla yakıyor diye bahsediyorlar.
  • Arabaya binmek istiyorsan ;

Clio III
  • Clio III kaç HP'lik. Eğer Megane II dizel alabilecekseniz bütçeniz uygunsa daha iyi tercih olur. Ancak Megane II'de kaç HP'lik olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 90hplik punto 75'likle hemen hemen aynı yakıyor. Hatta uzun yolda daha az yakıyor. Kim demişse çok yakıyor diye sallamış.
    GrandePuntoyu tavsiye ederim. Hem bu seçeneklerde an az yakanı, hem de yıllık 200 YTL vergi avantajı var.
  • yıllık 200 ytl için kalite ve konfordan ödün verilmez bence...clio III tabii
  • Yıllık 200 lira

aylık 17 lira eder ayda 100 lira mazot harcayan biri için +%17eder.

100 lira yakacağıma 117 lira yakarım, devlete haraç vermem otomobilimle gezerim.
    (öylede yaıyorum zaten)

75-90 hP 1.3lt motorlar varken 1.5 almak devlete haraç vermeye razı olmak demektir.
  • Devlet haracını alıo ztn her türlü
    quote:

Orjinalden alıntı: lervolerto

Yıllık 200 lira

aylık 17 lira eder ayda 100 lira mazot harcayan biri için +%17eder.

100 lira yakacağıma 117 lira yakarım, devlete haraç vermem otomobilimle gezerim.
    (öylede yaıyorum zaten)

75-90 hP 1.3lt motorlar varken 1.5 almak devlete haraç vermeye razı olmak demektir.
  • Bakımlar bedavaya gelir işte daha ne? Az yakması da var tabi.
    1,5 motordan 80 hp güç çıkarabilen Renoyu da tebrik etmek lazım tabi.
  • Ben de ikisi de var...artık daha doyurucu yorum yapabilirim...

Şehir içi %90 şehir dışı %10 ise 1.5 dci 80 ps...

şehir dışı %40 ve daha fazla kullanılacaksa 1.3 cdti 90 ps...

şehir dışı %10 ve %40 arası kullanımda tercih size kalmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 18 Temmuz 2007; 10:53:10 >
  • clio III
  • Herşey için punto
    kalite için clio

meganı geç
    üst sınıf

207 ve cmon a bakabilirsin.Güzel araçlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: frk96

Herşey için punto
    kalite için clio

meganı geç
    üst sınıf

207 ve cmon a bakabilirsin.Güzel araçlar

cilo nun nesi kaliteli söylermisin o arabayı nasıl yılın arabası seçildi anlamıyorum GP nin hakkı yendi bence gerçi o yarışmaya çokta önemsemiyorum 2004 te Panda birinci olmuştu ben hertürlü GP derim Meganı geç bikere o farklı bi segment cilo 3 hiç bir zaman ne GP nin kalitesini ne tipini nede motorunu tutabilir her bakımda GP derim

• İnsanlar inceleyip araştırmadan sadece söylentilerle hareket ediyorlar. Binmesek kullanmasak yutucaz biz de. Clionun abartılacak bir kalitesi yok. Yol ve motor sesini iyi derecede az alması haricinde bir artısını göremiyorum Clio'nun ben. Ama tercih meselesi tabi . Kimi Renault diye alır kimi tipi için alır. Kimi askeri personeldir indirimi için alır bunlar tercih meselesi tabii.
  • ya gp al yada 207
  • Clio III malzeme ve işçilik kalitesiyle GP den öne çıktığı doğru.. Frenleri de daha iyi.. Ama sonuçta gerçekten dağlar kadar bir fark yok ikiside son jenerasyon bir B segmenti.. test edip içine hangisi yatarsa onu almanı öneririm..

Ben Clio III kullanıcısı olarak memnunum, şimdi o sıra benimde listemdeki adaylardan olan GP yi bakıp iç geçirmiyorum... Kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitirimm

yıllık 200 ytl için kalite ve konfordan ödün verilmez bence...clio III tabii

Doğrusunu istersen ben Reno'cuyum ama gidip GP inceledikten sonra fikrim çok değişti.Büyük ihtimalle sende incelersen fikrin değişebilir.Reno'nun kalitesi ortada ama GP'deki özellikler ve fiyat uygunluğu insanı cezbediyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.