Şimdi Ara

GRE Deneyimi olanlar, tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GRE'ye hazırlanmak istiyorum. Daha önce bu sınava giren, duyan bilgisi olan varsa sınavla ilgili özellikle konular ve çalışma metoduyla ilgili bilgi verebilir mi? İngilizcem çok iyi, analitik düşünme analitik yazma konularına baktım sorun yaşamıyorum ama matematiğe korkudan bakamadım henüz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olurum, GRE dersleri de verdim. İngilizcem çok iyi derken, eğitimli, üniversite okumuş, bir native speaker kadar iyi mi? Native speakerlar bile verbal'da zorlanıyor. Matematik kolay, eğer İngilizce eğitim yapan sayısal bir bölümden mezun olmuşsan. ETS'in kendi kaynaklarından çalış. Diğer ıvır zıvır yayınlarla uğraşma. Master/PhD mi istiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capitano Matematico -- 30 Temmuz 2024; 16:28:55 >
  • matematiği sağlam tut paso soru çöz fullersin bile. 6 ay tryhard ile fulleme şansın var 3 aya yeterli puanı alırsın tabi temeline de bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emektar91 -- 5 Ağustos 2024; 4:48:49 >
  • Capitano Matematico C kullanıcısına yanıt

Evet hocam. Yani Native speaker kadar diyebilirim hemen hemen. MPA istiyorum.

• 157+ verbal icin ciddili calismak ve anadilinin (evet turkce olan) da iyi olması lazim, ben bazi kelimelerin turkcesini bile bilmiyordum (turkcemin ingilizcem benim anadilim diyecej kadar kotu olması da bunda etkili tabi)
    Quant icin ets in practice testini cozmen yeter, dikkatini toplayan biri rahat fuller. 3 4 hafta verbal calisirsan 157-160 bandını görmek olasi bence.
    Ingilizcene inaniyorsan aw den min 4le basliyorsun zaten, ki bu kismin pek takıldığını dusunmuyorum basvurularda, ignorelanabilir

• emektar91 kullanıcısına yanıt

Abi senin grenin ne olduğuna dair en ufak bir fikrin var mı? Her konuda insanları yanlış yönlendirmeye yemin etmiş gibisin

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

her yazdıgıma cevap verme telaşına girmesen mi? b1 ingilizceye sahip küçük hayran ya… git bi redhouse falan al da english kas önce. GRE konusuna da cevap verecek daha MIS’den falan anlamayan kişi… prim, prim, prim ya da okb falan, takıntı yapma idolun değilim ben senin, enough!

• D0MEST0S kullanıcısına yanıt

Suradaki isletme yazan ana kume bi fikir verebilir

http://econ.bilkent.edu.tr/?page_id=1134&lang=tr

Kisaca managementtan dersler toplasin. Bi de man 456yi isin sonunda almasını tavsiye edebilirim consultinge filan girecekse guzel + yazar

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Saolunuz hemen iletiyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @The Killing Road yeterince açıklamış, PhD yapıyor zaten; ben de Amerika'da alanında en iyi unilerden birinde PhD yapıyordum. İlgilendiğin bölümün "admission statistics" nasıl? Hazırlığını ona göre yapmaya çalış. Master olduğu için kabul alma şansın daha yüksek. Practice test yaptıktan sonra, bir daha konuşuruz. Başarılar.

• Yanıtlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. North Carolina'da MPA düşünüyorum. 3 aylık bir çalışma planı oluşturdum. Matematik için Udemy'de kurslara baktım 129 tl'den 3 tane kurs aldım. Kitap olarak da ETS GRE Prep power pack aldım. Yeterli gelmezse Kaplan ve Magoosh'a da bakacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.