Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
34
Favori
108.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nemesistir büyük ihtimalle.Düşman factionlari fulleyince belirli yerlerde çıkar.Adam dediğine göre büyük ihtimalle cronley nemesis kestin.
    Diğer yaratiklarinda nemesis bosslari var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ada'm dediğime bakmayın hani yerin altından inleyerek çıkan dev bi yaratık varya steps of tormentin ilk katından çıktı ismi kırmızı yazı ile yazılıydı. Daha açıklayıcı oldu sanırım şimdi varmı bunla ilgili bilgi nedir ne değildir??

• EliteKillaz E kullanıcısına yanıt
    Nemesistir o, aranı bozmuşsun undeadler ile iyice :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliteKillaz

Ada'm dediğime bakmayın hani yerin altından inleyerek çıkan dev bi yaratık varya steps of tormentin ilk katından çıktı ismi kırmızı yazı ile yazılıydı. Daha açıklayıcı oldu sanırım şimdi varmı bunla ilgili bilgi nedir ne değildir??

Collosal chaoticlerin nemesis bossu

• O zaman belli bi yeri bu arkadaşların anladığım kadarıyla( keşke olsa legendary verdi kardeş bana ) o Zaman nerelerde olma ihtimali var peki bunla ilgili bilgi varmıdır ?

Belirtilen factionlar ile aranızın kötülüğü en sona ulaşınca çıkıyor anca bu nemesisler. Undeadler her halde en basit aramızın bozulduğu faction, hele ki Sotu fazla farmladıysanız.

Undeadler basit, SoT veya Arkovian Undercity de bir tur atınca mutlaka çıkıyor karşına bir tane.
    Cronleys Gang in nemesisi de basit yerde ama birazcık ayu bu arkadaş. Acımıyor, ezik eşyalarla gelmeyin diyor karşıma.
    Aetheral ve Cthon cuların biraz dağınık ne yazık ki yerleri, bir kaç haritayı saçma sapan gezmek gerekiyor.
    Şu taraf seçtiğimizde bize düşman olanların da baya basit diyorlar yeri ve nemesis düşmanı ama onlarla rep. kasmak bana ölüm geldi hiç uğraşmadım. Yorum yapamıyorum o yüzden.
  • ikidir cikiyorum oyun save etmiyor.nasil is anlamadim ya
  • oyundan tek istediğim, daha doğrusu eksik olarak gördüğüm; paranın karakterler arası ortak olmaması. eğer bunu da yaparlarsa (hele aether crystals, kalpler, jellyler vs de ortaklığa açılırsa) ben bir daha kola kolay diabloya dönmem gibi geliyor.
  • Şu konunun canlılığını görünce gözlerim yaşarıyor gerçekten.

Bu arada elite zorluğunda act 2 yi bitirdim dün. Resitleri %60 ın üzerine çekmek için kendimi kastım ve artık flask tarzı şeyler craftlayıp kullanmaya zorluyorum kendimi sürekli. Etkisi bayağı büyük deneyin arkadaşlar sizde.
  • Online olayı var mı acaba bu oyunda?
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Var, gördüğüm kadarıyla 4 kişiye kadar oynanabiliyor. 3 kişi pek az bağlantı problemiyle oynadık.
    LAN opsiyonu bile var.
  • Shard of beronat craftlayabilen var mı? Legendary takası da yapabiliriz
  • Şu an yeni karakter açanlar için normal modda mı başlanmalı yoksa veteran da başlanıp ilerlerken en azından daha iyi itemler düşer mantığıyla veteran modda mı başlanmalı? Yoksa normalde de aynı itemler düşüyor mu ? Sadece farkı zorluk mu?

bana normal zorlukta daha iyi itemler düşüyor, ayrıca çok daha hızlı bir şekilde level atlıyorum normal oynayınca. gerçi ben item konusuna hiç girmeyeyim ayrıca. arcanist oynuyorum 3 itemden başka bir şey düşmüyor neredeyse; tabanca, tüfek ve kalkan.. 3 ü de elzem benim için inanılmaz :D:D
  • Act 4 e kadar geldim elite de. Bu gece Loghorrean i zorlamayı düşünüyorum
  • Darion kullanıcısına yanıt
    Bende Fort ikona geldim.Shard of beronat banada lazım onun içinde oleron blood eksik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

oyundan tek istediğim, daha doğrusu eksik olarak gördüğüm; paranın karakterler arası ortak olmaması. eğer bunu da yaparlarsa (hele aether crystals, kalpler, jellyler vs de ortaklığa açılırsa) ben bir daha kola kolay diabloya dönmem gibi geliyor.

Bu durumun böyle kalması taraftarıyım, diğer türlü işine gelindiğinde farklı bir karaktere ekipman alma ihtiyacında hemen en çok paralı karakter hesabından trink mangır çekiyorsun, ki bu durum da adil ve kabul edilebilir değil. Aynı zamanda diğer kişilere para vermenin de önüne geçilmiş oluyor.
  • Hocam ben recipe düşürdüm elite nemesisinden. Dün biraz materyal farmlayıp kendime yaptım. Gerekli materyalleri getirirsen sanada yaparız hemen.
  • Darion kullanıcısına yanıt
    eyw hocam formül bende de var benimde malzemeleri farmlamam lazım biraz.
  • bobafett kullanıcısına yanıt
    ben bir yerden başka bir yere taşınmasını istemiyorum, sadece ''ı'' tuşuna bastığımızda açılan karakter ekranındaki paraların aynı olmasını istiyorum her karakterde. diabloda da böyle. ve başkasına veremiyorsun zaten. sonuçta ortak kasaya bazı şeyler atılabiliyor, gemler itemler vs. hatta farkettiğime göre şu an okunanlar da tarifler bile ortak. tarifi hangi karakter ile okuduğun önemli değil, hepsi basabiliyor aynı itemden ya da gemden. karakterler arası bu kadar ortak varken para neden olmasın.

bende 2 tane karakter var skill seçimlerinden dolayı paralarını bitirdim ikisi de yatıyor. hatta bir tanesi ile şu an kolaylıkla elite yapabilirim diye düşünüyorum ama skilleri para olmadığından dolayı değiştiremiyorum.

mesela torchlight 2 de çok güzel bir oyundur, animasyon gibidir ama o kadar oyuncuya olanak verir ki oyun içinde inanılmaz. gereksiz itemleri birleştirip onladan başka başka itemler yaratmak gibi müthiş bir imkanı vardır mesela. steam mods ile de sanki en baştan bir daha yapılmıştır oyun. bu sadece örnek tabii ki.

bu Grim Dawn oyununu çok beğeniyorum, o kadar hayranım anlatmam, kamera açısının değişmesi olağanüstü bir olay ama şu, bana göre olan eksiklikleri ya da değişiklikleri yaparlarsa dediğim gibi bir daha dibalo oynamam sanırım kolay kolay..

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.