Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
34
Favori
108.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet, haklısınız. umarım tekrardan düşer.
  • hocam su 3-4 sayfa once attiginiz bir summoner buildiniz vardi.onu kullaniyorum su an hos yapmissiniz.acaba o buildde devotion puanlarinizi nasil harcadiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zierox

hocam su 3-4 sayfa once attiginiz bir summoner buildiniz vardi.onu kullaniyorum su an hos yapmissiniz.acaba o buildde devotion puanlarinizi nasil harcadiniz?

Abi resmi forumlarında summoner buildi var devotionu şu şekilde yapmış, bilgin olsun. Spec out dediği, ilk o devotionı alıyor sonra gerekli yerlere ulaştıktan sonra ihtiyacı olmayınca siliyor. Ben de bi ara summoner açacağım favori kalsım benim de ama ilk hızlı farming için başka bir şey düşünüyorum, b30'la başlıcam. Şayet bi sürü denge değişiklikleri olacak, bütün stratejiler değişebilir.

Devotion
    Okay so these devotion choices super effective! They'll be in order that I think is best to unlocked them, though if the affinities work, then you can do them in any order you want.

+ = Spec in
    - = Spec out

+ Crossroads (Ascendant)
    + Crossroads (Eldritch)
    + Shepard's Crook
    + Raven
    + Akeron's Scorpion
    + Rhowhan's Crown
    - Crossroads (Eldritch)
    + Crossroads (Chaos)
    + Fiend
    + Bat
    - Crossroads (Chaos)
    + Empty Throne
    + Bysmiel's Bonds
    + Crossroads (Order)
    + Assassin's Blade
    - Crossroads (Order)
    + Mogdrogen The Wolf

Shepard's Crook
    Gives pets more resistance. Nice. But the main think here is Shepards Call. It gives an insane damage boost to pets, in addition to an increase in critical damage multiplier. Super useful because your pets have a really high chance to crit!

Raven
    Give your pets Offensive Ability and damage. Obviously great, but I wouldn't overlook that 40% lightning damage increase. It boosts you familiar's nuke, but it's also going to help another devotion skill that we'll pick up later.

Akeron's Scorpion
    Scorpion Sting deals high damage over time in an area around a pet. That alone is great but the main reason for this skill is that it actually helps all of your pets by lowering the DA of mobs so all of your pets can crit them more easily.

Rhowan's Crown
    The actually constellation here provides some good bonuses for pets including elemental resistance which is always fun, but Elemental Storm is the reason why we pick this up. It allows us to deal damage types that we either don't have a lot of or don't have at all, not to mention the fact that this is super strong.

Fiend
    Flame Torrent. A super good AoE attack. We pick this up in part, to reach Bysmiel's Bonds. The fact that we get a skill out of this is just cool. Also, it deals chaos damage which is great because we currently deal zero chaos damage!

Bat
    Again, this is kind of to get to Bysmiel's Bonds, but Twin Fang is not only strong, but can also make one pet kind of stupidly tanky which can be useful for Nemesis bosses. Well maybe like 2 of them... (The others need a buff I swear).

Empty Throne
    Lots of resistances for you and with B29, your pets as well. It also gets you closer to Mogdrogen The Wolf.

Bysmiel's Bonds
    Damage. Resistance. Speed. Another Pet. This constellation is great. Take it and be happy.

Assassin's Blade
    Assassin's Mark reduces physical and pierce resistance. Now to be honest, this one is up to you but since most of your pets deal physical damage and the debuff on this is kind of huge, I picked it up. It's great.

Mogdrogen The Wolf
    This is like mega evolution for your pokemon. They become super strong. They wreck things. Good times.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 13 Ocak 2016; 17:00:04 >

• Çok teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30. build için değişikliklerin listesi geldi.

http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=30753

-Taunt skilleri elden geçmiş, hadi gene iyiyiz summonerlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 14 Ocak 2016; 8:52:44 >
  • Burada 3 summoner var 1 summoner daha bulup oyunun motorunu sınırlarına kadar zorlayak :D
  • utku191 U kullanıcısına yanıt
    Tek başımayken zaten makinadan alabileceğim en yüksek sesi alıyorum. 4 summoner ile neler olur düşünmek istemiyorum.
    Gerçi arcanist daha çok yoruyor makinayı, özellikle kalabalık düşman gruplarını dondurunca. 1-2 yerde durma noktasına geldi oyun

Yeni harita güzel olmuş bu arada, ek bilgilerde eklenmiş shrinlerı açıp açmadığımız gibi.

Grim Dawn (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 14 Ocak 2016; 9:59:07 >

• siberarmi kullanıcısına yanıt
    Shrine olayı çok iyi oldu zor bulunuyorlar.
    Bu arada b30 ile ultimate zorluk seviyesi düşmüş ve legend düşme ihtimali arttırılmış.b31 ile ultimate geçerim diyordum ama başlayacağım herhalde.Benim blade master da hayvan gibi güçlendi zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni gelen yama ile ilgili İngilizcesi iyi olan biri bir açıklama yapabilir mi ? Neler geldi şimdi neler değişti gibi ? Ne güzel oldu ne kötü oldu gibi ?

• Bu battlemage baya iyiymiş,bilsem önceden oynardım :)
  • EliteKillaz E kullanıcısına yanıt
    En kötü yani blade master nerf yemiş diyorlar forumda
    ultimate zorluk biraz düşmüş
    Normalde legend daha az düşecek elite aynı ultimate de daha fazla düşecekmis.
    Bunlar en dikkat çekenler daha oynayamadık eve gidince bakacağım

• ShadowOfDarkness kullanıcısına yanıt
    Blade Spirit kullanışlı oldu, Oleron's Rage ve bazı pasif skillerden kısıp 16/16 BS verilebilir.
  • Blade master gereksiz vuruyordu zaten, çok da bir yavaşlamamış şu an ki haliyle. Çatır çutur kesiyor hala.
    Asıl nerf yiyen soldier ve kalkan özellikleri oldu. Savunma şansı ve süresi düştü baya. Ama bu da gerekliydi, çok kolay %100 savunma şansına ulaşılıyordu düzgün bir kalkanla ve düşmanlar vura vura ölüyordu bize...
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Soldier dayanıklılığı düşmesi gerekiyordu ama şöyle bir durum var ki soldier in kimyasinda bu var tank karakter fazla nerf yapmaları saçma.Bazı sınıflar ultimate de ezik kalıyor Soldier blademaster arcanist çok kolay diye ağlıyorlardi forumda.Nerf yediler bu yüzden ultimate zorlukta biraz düşürülmüş b30 hoşuma gitmedi.yeni karakter kasiyorum ama sıkıcı gerçekten elinde lvl 50 civarlarında boş karakteri olan var mı?
    Item olmasına gerek yok legend eşyalar verebilirim save dosyasına karşılık

• Resmi forumunda 75 level blank karakter var deneyebilirsin.

B30'u ben de sevemedim bütün yapacağım buildlerin iptaline sebep oldu. Zaten başım da kalabalıktı heralde ara vermeye devam ederim biraz daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 15 Ocak 2016; 15:09:22 >
  • Valla nerf olması gerekiyordu. Bi denge lazım oyunda ki bu dengeye bulacaklar daha çok düzelmesi gereken şeyler var. Oyun bence yıl sonunu bulacak tamam oldu dediğimiz an o an olacak bence.. Bu arada sharpshooter tavsiye ederim commando oluyor sanırım.. Tek atıyor resmen

• 50 lvl civarlarında karakter arıyorum arkadaşlar 75 ' e kadar gideceğim
    Steamden ekleyebilirsiniz işinize yarayacak eşyam varsa paylaşabilirim sıkıntı değil.
    id:namik_ylmz
  • Arkadaşlar görevleri yapmak sıkıntı biraz yönlendirme yok sadece yazı var mmorpglerdeki gibi değil, bunun için addon vs var mı? Görev yapmadan önümüze çıkanı keserek ilerlemek mümkün müdür
  • haritayı komple açarak ilerlerseniz zaten tüm görevleri yapıyorsunuz. size verilmemiş bir görev dahi olsa köye geri döndüğünüzde o görevi veren kişi zaten sizinle konuşuyor.
  • Görev ismini google'a yazın wiki yada youtube'da başkası yapmışsa çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.