Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
34
Favori
108.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun ne zaman çıkıyor ya. Bekle bekle ağaç olduk.
  • sen bekle biz 3 yıldır oynuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanGold

sen bekle biz 3 yıldır oynuyoruz

Ehehe güldüm hakkaten bayadır oynuyoruz.

Bu arada konu ile alakasız olucak ama çift ekran kartlı laptoplarda, oyun birincil ekran kartımı görmeyip bana hd4000 i dayatıyor. Başına gelen, tecrübe edip üstesiden gelen varsa ve bizimle paylaşırsa çok sevinirim.
  • Valla aynı sorun bende de var çok araştırdım bir türlü bulamadım? Varmı bize yardımcı olacak????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliteKillaz

Valla aynı sorun bende de var çok araştırdım bir türlü bulamadım? Varmı bize yardımcı olacak????

Anakarttaki ekran kartını durdurma gibi bir özellik yok mudur acaba

• act2 cidden zorluyor.
  • İnan kaç kere uğraştım bir türlü ekran kartını grim dawn için kullanamadım. Steam üzerinden açıldığı için oyun sanırım ondan kullanıyor anlamadım gitti :( ama bilen biri varsa çok Mutlu olurum anlatırsa Nasıl yaptığını..

• EliteKillaz E kullanıcısına yanıt
    Çok yakın bir arkadaşımda yıllar önce aynı durum oluyordu başka oyunlarda, nasıl çözdüğünü şimdi hatırlamıyorum ama mesajı şöyle bırakayım sorma imkanım olursa editlerim.2-3 farklı oyunda olmuştu bir şekilde çözüyordu hepsini.
  • Resmi forumunda birisi daha aynı sorunu paylaşmış sizinle

Neredeyse her çözümü denemiş olmamış, üstüne oyunun geliştiricilerinden biri bizle alakalı değil demiş

"Unfortunately all Grim Dawn does is allow you to select from the devices that Direct3D can detect on your system. There isn't anything we can fix in the game if your dedicated GPU is for some reason invisible to Direct3D."

Daha sonra sorunlu kişi bütün her şeyi silip tekrar yüklediğinde bu sefer HD'iyi değil de Nvdiayı gördüğünü söylemiş
    Siz de deneyin isterseniz:

"...so I did another complete uninstall of all NVidia software, drivers, PhysX, control panel, everything.

Now the game recognizes my 680.

But not my integrated graphics. "

+++++++++++++++++++

Bir de şunu da deneyin:

http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?p=131106#post131106

• Silip tekrardan yüklediğimde çünkü ben steam üzerinden oynuyorum. 2 tane karakter var gitme ihtimali olur diye hiç yanaşmadım ona valla

• EliteKillaz E kullanıcısına yanıt
    Steam bulut save kullanıyorsanız kapatın belgelerim oyunlarım grimdawn klasorunu yedekleyin tamamdır
    Karakter silinmesi gibi bir durum olmayacaktır böyle yaparsanız

• Bende işe yaramadı ya. Yıllar önce space engineers da aynı sorunu yaşamıştım. Bayağı bir uğraş sonucu redditte elemanın biri regedit yolundan çözümü gösteriyordu. Bizim ilacımız o sanırım o tarz bir çözüm bulabilirsek hallolur bence
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım lvl 44. Sorceress (Arcanist + Demolitionist) oynuyorum. Steamden ekleyin birbrimize yardımcı olalım, beraber oynayalım.
    http://steamcommunity.com/id/aslovv
  • Bende yeni başladıms ayılır. Commando olarak devam ediyim diyorum. Tek bir class a yoğunlaşmak daha mı faydalı olur bilemedim.
  • iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    Tek bir classa yüklenirseniz skiller güçlenir ama diğer classın "artı"sından gelen stat ve HP, enerjiyi kaybedersiniz. İki classın da artı kısmını 50ye getirmek büyük bir fark yaratıyor.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    sağolun teşekkür ederim. Ek bir klasa da çalışayım o zaman.
  • occulist + shaman ile yarı pet yarı poison/acid ile akıyorum resmen. :D level 67.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Bende yeni başladıms ayılır. Commando olarak devam ediyim diyorum. Tek bir class a yoğunlaşmak daha mı faydalı olur bilemedim.

Tek bir classda uzmanlaşmak kötü değil, ama en azından sana tavsiyem bazı classların 1,5,10 mastery point skilleri gayet güzeldir. En azından 2. mastery seçip bu skillere verebilirsin ama yine apırlığın 1. klasta olur.

Bu skiller bence:

Soldier: Military Condition, ; duruma göre menhir's will, Fighting Spirit, Markovian Advantage
    Demo: Flasbang+Searing Light , duruma göre flame touched
    Occultist:Curse of Frailty+Vulnerability, duruma göre solael's witchfire, mend flesh
    NB: Veil of shadow+Night Chill, duruma göre dual baldes skill ağacı, Pneaumatic Burst
    Arcanist: Inner Focus, Arcane Will, Mirror of Ereoctes,Maiven Sphere, duruma göre Iskandras Elemental Exchange ve Ağacı
    Shaman: hepsi duruma göre; Brute Force, Feral Hunger, Savagery, Devouring Swarm,Mondrogen's Pact

Duruma göre dediğim haricindekiler her klasa önerebileceğim skiller, diğerleri buildden builde değişebilir; bazı buildler için saçmalıkken bazıları için ölümcül faydalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 20 Ocak 2016; 18:41:44 >

• Şu grim dawn olayını artık biraz multi olayına bağlasak Nasıl olur ? Konuyu kim açtıysa mesela başlık değişip herkes steam nicki yazsa da ekleşssek sonra bunu konunun em tepesine sırayla eklesek Nasıl olur?

• 75 level warlock ile an itibari ile elite zorluk bitmiştir. hem de ilk defa tüm görevleri yaparak. en sondaki bossa gelmek ve onu kesmek iyi kastı gerçi ama değdi..

80 e yaklaşayım ultimate e geçerim artık.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 23 Ocak 2016; 23:02:13 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.