Şimdi Ara

Gripex Hakkında (Lee sin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler wardı hangi tuşa alırsam daha rahat insec yaparım ve Gripex streamlarında kapatıyor herhalde hangi tuşa aldığını bilen varsa söyleyebilir mi?

• O senin klavye yapınla ilgili. Nightblue "3" tuşunu kullanıyor. Bir arkadaşım ise "4" ile rahat ward jump yapabiliyor. Benim klavye laptop klavyesi olunca "4" fazla çapraz kalıyor. Ben ilk "C" yi kullandım biraz sonra en rahat "Space" ile yaptığı farkettim şu an onu kulanıyorum . Klavyen ve elinin büyüklüğüne göre değişiyor. Farendeki extra tuşlardan birine de atayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLackbeats

Beyler wardı hangi tuşa alırsam daha rahat insec yaparım ve Gripex streamlarında kapatıyor herhalde hangi tuşa aldığını bilen varsa söyleyebilir mi?

O kapattığı için değildir. Mouse üzerinde macro tuşlarına alırsan göstermiyor orada en azından bende öyle. Onunda bu şekilde kullandığını düşünüyorum.

Not : Makro tuşu yanda olan tuşlar.
  • Kapatmıyor, 7'ye koyuyor wardı, pingle fps yi kapatıyor sadece, geçen gün oyuna girerken nickinin yanındaki pingini görmüştüm 28 yazıyordu kıyaslama yani kendinle o adamı. Türkiyede o pingi alacak bir kişiyi tanımıyorum.
  • 2 veya 3, ben 3 kullanıyorum tavsiye ederim
  • 3.Pratikle alışıyorsun hızlı makrolarıda var ama makro sıkıcı .
  • olum iki satir yazi okumaya useniyorsunuz ama koca baslik acmaya cevap beklemeye usenmiyorsunuz adamın kanalinda altta komutlar yaziyor !wardjump yazarsaniz nasil yaptigindan hangi mouse ile yaptigina kadar cikiyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 24 Nisan 2015; 16:28:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Gripex Hakkında (Lee sin)
  • Şaka mısın sen böyle bir soru olabilir mi hangisinde rahat ediyorsan onla yayap.Lee sini sadece ward jump kick sanıyorsan da ranked de lee sin ile oynama

• quote:

Orijinalden alıntı: game of throws

Şaka mısın sen böyle bir soru olabilir mi hangisinde rahat ediyorsan onla yayap.Lee sini sadece ward jump kick sanıyorsan da ranked de lee sin ile oynama

Katılıyorum. Aynı hatayı bende yaptım. İyi bir lee oyuncusu tabiki de insec hareketini yapabilmeli ama bu bir ölçüt değil. Sadece onu için oynucaksan ranked da sakın pickleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carpe Vita -- 24 Nisan 2015; 18:41:48 >
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    Tabiki hayır insec i herkes yapabiliyor. Ben sadece hangi tuşla rahat ederim sizden öğrenmek istedim. He bide bu arada kickflash olayını bi türlü kavrayamadım yardım etseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaco Bot QQ

Gripex Hakkında (Lee sin)

Cok iyi ya
    Kimse farketmemis galiba...

• 3 e alıyorum ben insec yapamasamda duruyo öle
  • Logitech g300'e makro ekleme op

• quote:

Tabiki hayır insec i herkes yapabiliyor. Ben sadece hangi tuşla rahat ederim sizden öğrenmek istedim. He bide bu arada kickflash olayını bi türlü kavrayamadım yardım etseniz

R ye basıyosun tam ayağını kaldırınca adamı atmak istediğin yönün tersine yani adamın arkasındaki bir noktaya flash atıyorsun

• quote:

80 üstü pingin varsa yapmasi cok zor. Ulti attigin anda arkaya flash atman lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen burdaki yorumları gördükçe oyunu oynuyor musunuz yoksa etraftan gelen aptal düşünceleri hemen benimseyip başkasına mı satıyosunuz çok merak ediyorum. Yani 80 pingde de flash kick yaparsın 150 pingde de ward jump yaparsın hiç etkilemez onlar. İkisi de senin klavyenden çıkacak. Ben sightstone'u 4e koymayı seviyorum. 4+w yapasıya kadar geçen mesafede pingin ne etkisi olacak. Tamam bu iki kombinasyon da sunucuya 0.8 saniye sonra gidecek ama aynı anda gidecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.