amazon Grohe Eviye Bataryası Spiralli 2 Fonksiyonlu Zedra Krom- 32294002 https://www.amazon.com.tr/dp/B07V47HC22?psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp |
Grohe Eviye Bataryası Spiralli 2 Fonksiyonlu Zedra Krom- 32294002
-
-
Fiyat 3400
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler kaptım 3 tane
-
26 paket Selpak tuvalet kağıdı parası.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3421 TL mi fırsat???
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
güzel ve havalı piyasaya göre de ucuz. ama yine de 3500 lira
-
Güzelmiş...Spiralli olması da iyi,kulağından tutup istediğiniz yere su verebilirsiniz,sonuçta zaten Grohe...
-
Arkadaş bizi klozeti bile altın kaplama olan ama elma kabuğunu ziyan etmeyip sirke yapan Patagonya kraliyet ailesinden biri sandı herhal!
ürünü takip etmiyorsunuz sanırım. saygılar
-
sadece o değil dokunmatik özelliği de cok iyi
-
hocam ben 5k lik ürünü uygun gördüğümden paylaştım.. alan alır.
-
Valla fiyati piyasasina gore uygun.
İronik bir konu dedim, şaka yapiyorlar dedim ama çok ciddisiniz hocam :) ama yine de güldüm. Tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Espri yaptım hocam, illa ki alıcı kitlesi var ve fırsat işlerine yarayacaktır. Paylaşım için teşekkürler.
valla hocam ne zamandır araştırıyorum. musluk fiyatları almış başını gitmiş herşey gibi. bu ürün 4,5-6 bin arası gidip geliyor. şuan bu fiyata hayatta bulamazsınız. gidip gdp filan alsanız bile 1000 -1500 tl ödemek zorundasınız.. durum kötü evet. fakat fiyatı şuan uygun. işine gelen alsın
-
hayat işte abi biz tuvalet kağıdını, şekeri, un'u, ayçiçek yağını nasıl uygun alalım derdindeyken
kimileri de musluğun 3.421,90TL olanının peşinde
Teşekkürler Hayat Teşekkürler....
-
Ben de 250 K' lık ürünü 200 K' ya görünce başlık açayım o halde...
-
al iki tane 5k dan sat para kazan hocam. :)
-
Öküz parasına el kadar laptop satılınca gayet normal karşılayıp bu dehşet fiyatları hemen kanıksıyorsunuz, ama bir musluğa gelince fiyatına hemen tepki gösteriyorsunuz..
-
Laptopun fiyatlarını da normal karşılamıyoruz ama içinde sayısız bileşen var ve birçok işe yarıyor. Musluk ise -özel bir musluk fetişiniz yoksa- "aç, elini yıka kapat" ürünüdür. 200 liralık musluk ile 5 bin liralık arasında fark yoktur. Gerçi 700 bin Euroluk saat takan da var, zenci abilerden 10 liraya alıp takan da.
Hayat garip...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hocam ben 5k lik ürünü uygun gördüğümden paylaştım.. alan alır. |
Arkadaş bizi klozeti bile altın kaplama olan ama elma kabuğunu ziyan etmeyip sirke yapan Patagonya kraliyet ailesinden biri sandı herhal!
|
Laptopun fiyatlarını da normal karşılamıyoruz ama içinde sayısız bileşen var ve birçok işe yarıyor. Musluk ise -özel bir musluk fetişiniz yoksa- "aç, elini yıka kapat" ürünüdür. 200 liralık musluk ile 5 bin liralık arasında fark yoktur. Gerçi 700 bin Euroluk saat takan da var, zenci abilerden 10 liraya alıp takan da.
Hayat garip... |
Benzer içerikler
- zoomer batum
- tcl 58p733 yorum
- dijitsu buzdolabı alınır mı
- seg çamaşır makinesi yorumları kadınlar kulübü
- sinbo espresso makinesi
- cyber monday
- bim bot
- telegram indirim kanalları
- bim yazıcı
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X