Şimdi Ara

>>> GROM DUYDUNUZ MU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Grom diye bir oyun vardı, duyan bilen, elinde cdsi olan, veya şurda var diyen var mı?

SuddenStrike ile Commandos arası birşey, demosunu oynadım, aramaya değer diyorum. Piyasada görmedim, yardım istiyorum.

http://www.gromgame.de/english/index1.php

http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=1433

• CD si bende var.Ben hiç beğenmedim.
  • cd varsa, senden alabilir miyim / cuma gününden beri soruşturuyorum / bi bulamadım...
    gerçi ben istanbul/avrupa yakasındayım... /

kargoyla göndersen bile olur / gerçi niye gönderesin de denebilir ama / madem beğenmedin, burda beğenen biri var
  • madem avrupa yakasındasın ve bahcelıevlerde oturuyosan atla gel sefakoye bızım burda dolu var onsev pc de satılıyo ıkı mılyon
  • hımm garip bir oyundu bana AZ BIRAZ fınal fantasy yı anımsattı... Biraz da Army of dangerous gibi.. hehe...Pek fazla oynamadık ne yazıkki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 27 Şubat 2005, 19:17:06 >
  • valla ben oyunu sevmıştım baya guzeldıde eşşeğin falan vardı yuk taşıtıyodun ama oyun 7.bolumden sonra acılmadı
  • Eşek değil o ya / oyunda geçen bölgeye has bir öküz :)
    Akşam akşam güleceğim varmış.

Bu arada sefaköydeki hangi durakta :)
    ya da kapı numarası kaç.

Bu bu olabilir mi bu?
    212-6246609 Önsev Büro Makina Teknik Servis Hiz Bilgi Paz Ltd Ş
    Tevfikbey Mah Sefaköy Küçükçekmece İstanbul Büro Makina İş
    212-6246649 Önsev Büro Makina Teknik Servis Hiz Bilgi Paz Ltd Ş
    Tevfikbey Mah Sefaköy Küçükçekmece İstanbul Büro Makina İş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuala -- 27 Şubat 2005, 19:35:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda ALBAY var mi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu ati 128lik ekran kartı ne durumda / garantisi devam ediyor mu / tam olarak hangi model ve kaç ytl?

İkinci husus: sefaköy yakın, ama hayatım boyunca 4 defa ancak geçmişimdir ordan. e-5'ten sağa saptıktan sonra, Küçükçekmece belediyesinin önünden içeri giren yolda 2. durak felan galiba ?

quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

madem avrupa yakasındasın ve bahcelıevlerde oturuyosan atla gel sefakoye bızım burda dolu var onsev pc de satılıyo ıkı mılyon
  • dandik bi oyun baska bi oyun bul kendine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.