Şimdi Ara

Grub nasıl indirilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bilgisayarımda Windows 10 yüklü bende bir diske 2 işletim sistemi kurmak istedim ve blissOS u gayet normal şekilde USB üzerinden kurdum ama bilgisayarı her başlattığımda blissOSu görmüyor ve direk Windows 10u açıyor bende araştırdım ve grubu kurmam gerekiyormuş peki grubu nasıl kurabilirim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 1 Ağustos 2024; 4:13:19 >
  • Dostum bende böyle bir sorunu ubuntu da yaşamıştım grub kurma yöntemini bulana kadar idare etsin diye de sana bir yöntem vereceğim bilgisayarı açarken bios a girdikten sonra boot menüsünde (yanlış hatırlamıyorsam) sayfanın aşağısında adını tam hatırlayamıyorum disk seçici gibi biryeri açan bir düğme var ona basıyorsun ubuntunun veya windows 10 un bulunduğu diski seçerek pc yi açıyorsun bu arada bu düğme save and exit bölümünde de olabilir ayrıca grub u açılışta varsayılan olarak açmak için (bu konuyu daha az hatırlıyorum) yine save and exit veya boot sekmesinde (muhtemelen save and exit sen gene de ikisinede bak) altlerde varsayılan diski seçmek için bir yer vardı oradan bliss os in olduğu diski seçiyorsun (bu arada önceki yöntemdede söylemeyi unuttum save and exit de kaydedip çıkmayı unutma) sonra bilgisayar yeniden başlıyor ve seni eğer bliss os in kendi grubu yerleşik se seni bliss os grub una yönlendiriyor (zaten %99 vardır) oradan ya direk bliss os i seçip onu başlatıyorsun yada next os (veya windows 10) a tıklayarak normal windows da açıyorsun bilgisayarı kolay gelsin (başka bir sorun olursa yazmayı unutma)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.