Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- Fan sesi rahatsız edici seviyede.
    - Ram windows 8.1'e yetecek düzeyde değil.
    - Boyutu, hafifliği mükemmel.
    - 1080p filmleri (13gb civarı) sıkıntısız oynatıyor.
    - Bataryası gayet yeterli.
    - Hoparlör kalitesi Harman Kardon kalitesinde değil de damran komran tadında gibi. Kulaklık kullanmak daha iyi :)
    - Klavye fena değil.
    - Touchpad sıkıntılı, arada takılma yapıyor. Çift parmak scrolling desteklemesi güzel.

Ayrıca bana gelen bilgisayar adı default olarak CANAN-123123123 gibi bir şey. Sizinki de öyle mi yoksa iade ürünü mü göndermişler? Yoksa CANAN dediği "Canon" gibi bir marka vb. bir şey mi?
    Bilgisayar ağ adı da olabilir bu CANAN-123123...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallout -- 15 Temmuz 2015; 10:43:02 >
  • Fallout kullanıcısına yanıt
    Herkeste bilgisayar adı CANAN-blabla olarak geliyor. Muhtemelen Win 8.1 /w Bing ile alakalı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odanedemek kullanıcısına yanıt
    Sizin aldığınız satıcının elinde kalan son mSata'yı aldım. Güven telkin edecek bir geçmişi yok satıcının; ama 95 TL'ye (kabaca amazon.com fiyatına) geldi. Aynı ürünü Türkiye'de en ucuz 156 TL'ye bulabildim. Tutarı 100'e tamamlamak için 1 TL'lik kalın askı vidası da sipariş ettim :) İndirimi hatırlattığınız için ayrıca teşekkür ederim.

• herkesde ki canan .. abayı yakanlar filan .. yakında efsane olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoawaken

Sizin aldığınız satıcının elinde kalan son mSata'yı aldım. Güven telkin edecek bir geçmişi yok satıcının; ama 95 TL'ye (kabaca amazon.com fiyatına) geldi. Aynı ürünü Türkiye'de en ucuz 156 TL'ye bulabildim. Tutarı 100'e tamamlamak için 1 TL'lik kalın askı vidası da sipariş ettim :) İndirimi hatırlattığınız için ayrıca teşekkür ederim.

Faturalı 3 yıl garantili ürün. Aynı gün kargoya verdi benim aldığım ürünü. Ben alışverişimde bir sorun yaşamadım. Hayırlı olsun.

bende cana1248372..... gibi dediğiniz gibi ram yetersiz kalıyor 64 bit yüklü olması kötü şeytan diyor at 32 bitini bişye tıkladığında biraz bekletiyor proğram yüklerken felan fan sesi fazla değil ama rahatsız edici onun dışında güzel xp atlsa süper olur aslında ama atılamıyor:(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Normal Toshiba HDD takılı kalıyor mSatanın ayrı soketi var oraya takılıyor. Daha sonra mSataya işletim sistemi kurulurken diğer HDD formatlanıyor. mSatayı işletim sistemi ile normal HDDyi de depo olarak kullanıyorsunuz.
  • XP neden atılamıyor?
    Bios, sürücü? Sıkıntısı ne ki?
    XP çıkalı 15 sene oldu
    Donanım üreticileri bu kadar eski yazılımı destekleyecek donanım üretmiyorlar diye düşünüyorum.
  • YuRtCaN Y kullanıcısına yanıt
    Touchpad, SD Card okuyucu, vb. hepsi sanki eski donanım gibi geliyor bana da. Yazılımları 3 aşağı 5 yukarı aynıdır diye düşünüyorum ben de. :D
    Sorun işlemci ve chipsette zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout

XP neden atılamıyor?
    Bios, sürücü? Sıkıntısı ne ki?

eski sürüm old için sata desteği yok herhalde sana gerekli cevabı arkadaşlar verebilir

• Beyler bende bir atiker proğramı var bunu win8.1 de açmaya kalkınca FTD2XX.DLL hatayı veriyor . bu dll yi nerden bulurum güvenilir bir site öneriLERİNİZ var mı ?

• Arkadaşlar 350TL ye alıcıyım elinde fazladan sıfır olan varsa veya kutusunu açılmamış olarak elinde olanlar bana pm ile ulaşabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ßenle100les

Beyler bende bir atiker proğramı var bunu win8.1 de açmaya kalkınca FTD2XX.DLL hatayı veriyor . bu dll yi nerden bulurum güvenilir bir site öneriLERİNİZ var mı ?

dllfiles den ındırdım dosyayı mail verirseniz gonderebilirim..
  • odanedemek kullanıcısına yanıt
    tşk ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

quote:

Orijinalden alıntı: ßenle100les

Beyler bende bir atiker proğramı var bunu win8.1 de açmaya kalkınca FTD2XX.DLL hatayı veriyor . bu dll yi nerden bulurum güvenilir bir site öneriLERİNİZ var mı ?

dllfiles den ındırdım dosyayı mail verirseniz gonderebilirim..

Sağolun buldum tsk ederim

• cihaz bugün geldi, fan sesi, gürültü cızırtı vs yok bios sürümü güncel. çok şükür bir problemim yok.

yanlız windows update 130 tane öenmli güncelleme buldu diyor yükle diyorum, güncelleştirmeler karşıdan yükleniyor diyor ama hep %0 yarım saattir.

siz de de böyle oldu mu arkadaşlar.

birde cihaza takviye yapmak isteyenler için servisle görüştüm kendileri takabileceklerini kendimiz yaparsak garanti dışı kalacağını söylediler.
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    montaj ücreti alıyorlar mı peki? alıyorlarsa yemişim garantisini.
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    windows güncelleme boyutu baya büyük o yüzden 1-2 saat sürüyor.Bende servisle konustugumda aynen kendimiz takarsak garanti dışı kalacağını işlemi servis yaparsa garantide olacağını söylediler,ayrıca montaj yapılacak parçalarıda ordan alıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.