Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

bir önceki sayfada odanedemek nickli arkadaşımız şöyle açıklamış

Denetim Masası - Donanım ve Ses - Güç Seçenekleri yolunu izleyerek açılan pencerenin sol tarafında bulunan Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin bağlantısına tıklayın.
    Açılan pencerede Şu anda kullanılmayan ayarları değiştir seçeneğine tıklayın.
    Açılan pencereyi aşağı doğru kaydırın ve hızlı Başlat'ı devre dışı bırakmak istiyorsanız Hızlı başlatmayı aç (önerilen) seçeneğinin yanında bulunan işareti kaldırın.
    Değişiklikleri kaydet butonu ile kaydedin ve çıkın.

Artık F2 tuşuna basılı tutarak biosa girebilirsiniz.

Tsk ederim peki win7 sürücüleri nasıl bulurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows performansı sarmadı beni ama ubuntu performnası çok iyi sayfalar falan takılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

Ben win7 ile sorunsuz olarak kullanıyorum. 60GB msata taktım yarında 4GB ram siparişim gelecek. Çok stabil çalışıyor şuan cihaz.

ram takviyesi mi yoksa msata ya da ssd takviyesimi sizce mantıklı ?
  • beyler şimdi ram ve ssd siparişi versek dağıtımı bayramdan sonraya mı kalır dersiniz?
  • BarvaArtena kullanıcısına yanıt
    Bana göre önce SSD daha sonra imkanınız olursa ram.
  • quote:

Bana göre önce SSD daha sonra imkanınız olursa ram.

msata ve ssd arasında performans farkı var mı sizce
  • Performans farkı yok benim bildiğim kadarıyla. Msata olması büyük bir artı şöyleki müzik video dosyalarınızı oyun kurulumlarınızı normal hddye yapabilirsiniz. Böylelikle fazla masraf yapıp büyük kapasiteli bir ssd alacağınıza az masraf ile msata alıp sistemi ve en sık kullandığınız programları msataya kurarsınız Diğer dosyalarınızıda hdd içerisine atarsınız.
  • Arçelik sitesinde 2GB DDR-III 1600 MHz ram var diye yazıyor. Oysa farklı donanım analiz programlarında 2GB DDR-III 1333 MHz yanıtı veriyor... Çarsidan aldım 1600 eve geidim 1333 Mhz

İlla ki kasayı sökmemizi mi istiyor(!)

Yada merkezden verilen siparişlerde üretim esnasındaki fabrika bantlarında donanım seri faklılıkları var...
  • Popular Demand P kullanıcısına yanıt
    İcindeki RAM 1600 mhz fakat anakart 1333 mhz destekliyor. Otomatik olarak hizi dusurecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoawaken -- 15 Temmuz 2015; 21:37:14 >
    hocam 1600 ile 1333 mhz arasında biz normal kullanıcılar için neredeyse hiç gözle görülen fark olusmaz. mhz yuksek "cl" dusuk olanlar overclock için istiyor.
  • Wi-Fi çekim gücü çok zayıf onun dışında bir sorunum yok. Modemle arasında 1-2 duvar olup sorunsuz olarak kullanan var mı? Wireless adaptör takıyorum en dandik adaptör bile kendi alıcısından iyi çekiyor.
  • Aekadaşlar sizlerle aynı fikirdeyim fakat Intel® Celeron® Processor N2830
    (1M Cache, up to 2.41 GHz) işlemciyi üreten Intel bile sitesinde yazmış 1333 mhz desteklerim, tavsiye ederim diye ...

Sen ithal edip marka bastığın ürünün broşürüne doğrudan ddr3 1600 mhz ram diye yanlış bilgi yazmayacaksın :)) Her neyse...

Son Arçelik toplantısında bayiler BİLGİSAYAR SATAMIYORUZ diye yine ağlamasınlar. Patron stokları eritsin vatandaş faydalansın :) Yarın içinide açacağım zaten farklı fikirlerim var.

Alanlara ve kullanıcılarına hayırlı olsun...

Bu cihazdan 2 tane aldım. Uydu cihazıyla entegre farklı amaç için kullanıyorum. (!) Bir nevi kaliteli uydu görüntüsü ile smart net özelliğini combo yaptım... denemelerimde bozsam da üzülmem... Şu an için linux uydu alıcısıyla iyi bir ikili oldular bile :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Popular Demand -- 15 Temmuz 2015; 22:25:14 >

• beyler win7 sürücülerini nerden bulurum.

• LoL kurup oynayan varmı? Leptopu aldım güzel performans vermiyosa kurmayacağımda. Ekleyin benide
  • quote:

Aşağıdaki linklerde bir çoğu mevcut.

Chipset
    http://www.clevo.com.tw/EN/E-SERVICES/download/ftpout_download.asp?sno=7414&no=1

Ekran Kartı En Güncel Driver

USB 3.0
    Drivers & Software
    Download Intel® USB 3.0 eXtensible Host Controller Driver for Intel® 8/9/100 Series and Intel® C220/C610 Chipset Family
    https://downloadcenter.intel.com/download/22824/USB-3-0-Driver-Intel-USB-3-0-eXtensible-Host-Controller-Driver-for-Intel-8-9-Series-and-C220-C610-Chipset-Family

Ethernet
    http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=7&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false

Touchpad
    http://www.clevo.com.tw/EN/E-SERVICES/download/ftpout_download.asp?sno=7419&no=1

Engine Interface
    http://www.clevo.com.tw/EN/E-SERVICES/download/ftpout_download.asp?sno=7420&no=1

hocam bunları pmden yollar mısınız? zahmet olmazsa bide konu sahibi yukarıya editlesin bunları.

Bugun hangi RAM'i alayim diye arastirirken bir yorum gordum. Mac kullanici 1064 mhz RAM cok pahali oldugu icin 1600 mhz almis ve sorunsuz calistigindan bahsetmis. Hasili, belki de 1333 mhz daha pahalidir ve maliyeti kismak icin boyle yapmislardir (sadece spekulasyon :)

Ayrica uyduyla yaptiginiz uygulamayi merak ettim.

• Sabit diski ikiye böldüm.Sonrasında ürün kurtarma diski oluşturamıyorum.Eksik dosyalar var uyarısı alıyorum.win10 gelince bu durum düzelir mi sizce?

• Üreticiler hangi firmadan stokta ne ucuz ise helede donanıma uygunsa onu kullanırlar. Bazı global büyük şirketler hariç. Kulanılan ramin gecikmesine baktığımızda 9-9-9-24 görünce bahse bile gerek yok :)

Ben her cihazın kendine özgü ana özelliğini kullanma taraftarıyım. Uyduysa uydu televizyonsa tv şimdi trend herşey oldu smart.... Zaten multi fonksiyonlu cihazlar birini yapsa diğerinde çuvallıyorlar. Şu an trtsporhd 'de avusturalya -hollanda futbol maçına bakarken aynı 55 inç ekranı pip yaparak bu konudaki malum cihaza bağlı kablosuz klavye mouse kullanarak size yazıyorum Ayrıca çeşitli uydu yayını server şifre çözme ve iptv vs olanağım çok.

Sonuçta boadcom_intel işlemci ortaklığını pnlar bilmeden başlattım. Bu düşünceyede uyesi olduğum yurt dışı yabancı bir forumdan öğrendim..

Konuyu dağıtıp kirletmeyelim. Ben tepe tepe kullanıyorum.

Bu fiyata fazlasıyla hizmet ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: drilan

Arkadaslar sizde windows 10 için yükseltme teklifi geldi mi? Bende cikmadi ve nasil cikaracagimi bilmiyorum. Yardimci olabilecek kimse var mı?

yurtdısından bir siteden boyle bir cozum buldum ve bende cıkmayan rezerve uyarısı cıktı. umarım sizde de ise yarar.
    yalnız mutlaka kb3035583 no lu update yuklu olmalı.eksikse yukleyin microsofttan.

” 1. Control Panel > Administrative Tools > Schedule Tasks
    2. Task scheduler library > Microsoft > Windows > Setup > GWXTriggers
    3. select ‘refreshgwxconfig-B’ and run it. ”
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.