Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    montaj ücretli ayrıca yükseltilecek malzemeleride servis temin ediyor.Yani rami felan ordan almak gerekliymiş.Gerçi forumda 1 kişiyede garantinin bozulmayacağını söylemişlerdi,her servis noktası yada elemanı farklı birşey söylüyor galiba,ama burası türkiye büyük ihtimal garantiyi iptal ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReCKLeSS17 -- 15 Temmuz 2015; 16:59:52 >
  • ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    ee o zaman alacagımız parçadan da üç beş itelerler. hiç gerek yok bence garantilik bi durum olursa ücretini verir yaptırırım daha iyi.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    aynen öyle atıyorum burda ram 60 tl ise onlar belkide sadece ram için diyecek 100 tl üste birde servis parası baya bir masraf çıkar gibi duruyor.
  • Windows 7 kurunca garanti dışı mı kalıyordu?
    32 bit sistem kurmak istiyorum bu alete.
  • Beyler bu fan sesi bazılarında çokken bazılarında hiç yok sebebi ne bunun benim makinede rahatsız edici düzeyde bu ses artık Cızırtı geliyor sağ alt taraftan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

windows güncelleme boyutu baya büyük o yüzden 1-2 saat sürüyor.Bende servisle konustugumda aynen kendimiz takarsak garanti dışı kalacağını işlemi servis yaparsa garantide olacağını söylediler,ayrıca montaj yapılacak parçalarıda ordan alıyorsunuz.

Şimdi konuştum parçaların burdan alınmasına gerek yok dedi işöilik bedeli 55 tl imiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fallout kullanıcısına yanıt
    kurdugun sistemle garantinin bir alakası yok bozulmuyor garantisi yani.
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    55 tlde az değilmiş,şu anda ram yükseltmeyi düşünmüyorum.Büyük ihtimalle yükseltecek olsamda garanti dışı kalmasını göze alırım gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa58

Beyler bu fan sesi bazılarında çokken bazılarında hiç yok sebebi ne bunun benim makinede rahatsız edici düzeyde bu ses artık Cızırtı geliyor sağ alt taraftan

Ben kulağımı oraya yanaştırınca duyuyorum cızırtı sesi ama normalde rahatsız etmiyor.
    Bunun sebepleri üretim farklılığı yada ortam sıcaklığı ile ilgili. Eğer ortam sıcak ise ve işlemciye yük bindirirseniz fanın devri yükselecektir. Belki rahatsızlık verici boyutta bende de olacak ama ortam sıcaklığı fan devrini artırmadığı için şimdilik hissetmiyorum.

Benim bulunduğum ortamda sıcaklık 24 derece, siz çok sıcakta mısınız yada ölçme şansınız var mı?

Şunu da hatırlatayım size rahatsızlık gibi gelen bu ses başkasına normal gelebilir. :)

• quote:

55 tlde az değilmiş,şu anda ram yükseltmeyi düşünmüyorum.Büyük ihtimalle yükseltecek olsamda garanti dışı kalmasını göze alırım gibime geliyor.

Aynen öyle iz bırakmadan kendimiz yapabiliriz. Zaten ram ssd derken fiyat ürünün maliyetini yukarı çekiyoruz birde işçilik verelim 2 dk lık iş için.

• Beyler win 7 kurun makina felaket rahatlıyor ram alacaktım vazgeçtim şuan.

Driverler için alttaki linki açıp documents bölümüne tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biricikömer -- 15 Temmuz 2015; 18:02:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa58

Beyler bu fan sesi bazılarında çokken bazılarında hiç yok sebebi ne bunun benim makinede rahatsız edici düzeyde bu ses artık Cızırtı geliyor sağ alt taraftan

Ben kulağımı oraya yanaştırınca duyuyorum cızırtı sesi ama normalde rahatsız etmiyor.
    Bunun sebepleri üretim farklılığı yada ortam sıcaklığı ile ilgili. Eğer ortam sıcak ise ve işlemciye yük bindirirseniz fanın devri yükselecektir. Belki rahatsızlık verici boyutta bende de olacak ama ortam sıcaklığı fan devrini artırmadığı için şimdilik hissetmiyorum.

Benim bulunduğum ortamda sıcaklık 24 derece, siz çok sıcakta mısınız yada ölçme şansınız var mı?

Şunu da hatırlatayım size rahatsızlık gibi gelen bu ses başkasına normal gelebilir. :)

Hocam bilmiyorum ama normal odamda kullanıyorum forumda gezerken bile yorulurmu fan başta.birşey yok sonradan artıyor ses acaba Windows 7 yüklesek rahatlayıp cihaz azalırmı ses

• quote:

cihaz bugün geldi, fan sesi, gürültü cızırtı vs yok bios sürümü güncel. çok şükür bir problemim yok.

yanlız windows update 130 tane öenmli güncelleme buldu diyor yükle diyorum, güncelleştirmeler karşıdan yükleniyor diyor ama hep %0 yarım saattir.

siz de de böyle oldu mu arkadaşlar.

birde cihaza takviye yapmak isteyenler için servisle görüştüm kendileri takabileceklerini kendimiz yaparsak garanti dışı kalacağını söylediler.

ısınınca ses olacaktır hocam aynısı bende oldu az yüklendin mi fan çalışıyor ve sürmüyor fan dan gelen bişi fan sesli yani arıza yok yükseltmede önemli değil mount and blade warband yükledim çalıştırdı biraz proğramlar bende geç açılıyor sizdede öyle mi?

• Arkadaslar sizde windows 10 için yükseltme teklifi geldi mi? Bende cikmadi ve nasil cikaracagimi bilmiyorum. Yardimci olabilecek kimse var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler biosa nasıl ulaşılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ßenle100les

quote:

cihaz bugün geldi, fan sesi, gürültü cızırtı vs yok bios sürümü güncel. çok şükür bir problemim yok.

yanlız windows update 130 tane öenmli güncelleme buldu diyor yükle diyorum, güncelleştirmeler karşıdan yükleniyor diyor ama hep %0 yarım saattir.

siz de de böyle oldu mu arkadaşlar.

birde cihaza takviye yapmak isteyenler için servisle görüştüm kendileri takabileceklerini kendimiz yaparsak garanti dışı kalacağını söylediler.

ısınınca ses olacaktır hocam aynısı bende oldu az yüklendin mi fan çalışıyor ve sürmüyor fan dan gelen bişi fan sesli yani arıza yok yükseltmede önemli değil mount and blade warband yükledim çalıştırdı biraz proğramlar bende geç açılıyor sizdede öyle mi?

Aynen geç tepki veriyor malesef windows 10 u deneceğiz artık olmazsa ben windows 7 ye döneceğim.

• bilgisayar açılırken f2 tuşuna basın 3-4 defa bios menüsüne giriş yapar.
  • quote:

bilgisayar açılırken f2 tuşuna basın 3-4 defa bios menüsüne giriş yapar.

Basıyorum çad diye win8 açılıyor

• Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Win7 bende yüklerim belki

• bir önceki sayfada odanedemek nickli arkadaşımız şöyle açıklamış

Denetim Masası - Donanım ve Ses - Güç Seçenekleri yolunu izleyerek açılan pencerenin sol tarafında bulunan Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin bağlantısına tıklayın.
    Açılan pencerede Şu anda kullanılmayan ayarları değiştir seçeneğine tıklayın.
    Açılan pencereyi aşağı doğru kaydırın ve hızlı Başlat'ı devre dışı bırakmak istiyorsanız Hızlı başlatmayı aç (önerilen) seçeneğinin yanında bulunan işareti kaldırın.
    Değişiklikleri kaydet butonu ile kaydedin ve çıkın.

Artık F2 tuşuna basılı tutarak biosa girebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.