Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Windows 7 yi UEFI modunda kurarsanız sorun olmamalı
    eger UEFI modunda kuramıyorsanız
    UEFI yi kapatmalı ve normal kurulum yapmalısınız.
  • UEFI modu disable yapmistim. Bölümü silip yeniden bicimlendirdim yeni bölüm oluşturmaya rağmen aynı sorun devam ediyordu.
    Bu sorunu yaşayan insanlar olabilit. Toplam 4-tane olan disk bölümlerini tamamen silmek gerekiyormus. Aynen bütün bölümleri recovery dahil sildim. Sorun halloldu. Sorunun sebebi UEFI sistemli sistemden başka farklı bir işletim sistemine geçince sorun oluşuyormus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

Arkadaşlar win7 ye döndüm herkesede öneririm daha iyi performans verdi.

win7 driverleri için herkese yardımcı olabilirim

tüm driverleri yandex diskime yükleyip public edecegim.

dostum yükleyince bura yayınlar veya pm atarmısın
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende zor olsada win7 yüklerin. Akşam 12 dn sabah 12 ye uğrastirdi. Ama makine müthis oldu. Herkese tavsiye ediyorum. Win 8.1 de cihaza uygun değil sorunlu ve yavaş. Birkez daha win 7 yı herkes yüklemeli bu makine gercek performansını gösteriyor.
    Benim driver konusuu baya zaman aldı. Hatırlamıyorum yaptım ama bir şekilde. Siz yandex e. Yükleyip paylasirsaniz çok iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ellekem

Aynen bende zor olsada win7 yüklerin. Akşam 12 dn sabah 12 ye uğrastirdi. Ama makine müthis oldu. Herkese tavsiye ediyorum. Win 8.1 de cihaza uygun değil sorunlu ve yavaş. Birkez daha win 7 yı herkes yüklemeli bu makine gercek performansını gösteriyor.
    Benim driver konusuu baya zaman aldı. Hatırlamıyorum yaptım ama bir şekilde. Siz yandex e. Yükleyip paylasirsaniz çok iyi olur.

hız ve performans olarak bende herkese kesınlıkle oneririm.
    usb 3.0 driveri bulamadım onun dısında sorunsuz
    bayram hazırlıgı nedenıyle fazlada ugrasamadım.
    Bu sekilde ilave ram'a gerek yok hatta hdd bile cok gerekli degil ama hdd yi ben ssd ile degiştirecegim.
    64 bit home premium kurdum. Bayram sonrası hdd yi GPT yapıp uefi windows kuracagım..
  • biricikömer kullanıcısına yanıt
    Evet sizin mesajinizi yeni gördüm. Sizin dediğiniz gibiymis bu şekilde sorunu çözmüstm. Sagolun cevabınız için. Win 7 yüklemeyi düsünenler ve yüklemeye çalışırken bu sorunla kesin karsilariz. Dikkate alsinlar

Kesinlikle çok uğtastim. Ama deydi on numara oldu.
    Sizin kuracağımız UEFI sistemin bi avantajı varmı yanı diski GPT yapmaya degermi

64 bit home premium kurmanizin nedenii ne acaba

• arkadaşlar uefi ve gpt modunda kesinlikle win7 kurulmuyor bios güncelledim üç defa kurulum denedim alet restart ediyor kurulum tamamlanmıyor
  • arkadaşlar bende kamera çalışılmıyor aygıt yöneticisinde ne kamera görünüyor nede sorunlu aygıt
    problem nedir şimdiye kadar xp kullanıyordum win8 alışmaya calişyorum bakalım
  • enginozen E kullanıcısına yanıt
    Kuruluyor ben kurdum. Önce bürosunu güncelleme melisn sonra UEFI boot disable etmeli sonra 2-3 mesaj önce anlattım. Tüm disk bölümlerini silmen gerekli.sonra sistemini kurabilorsn

• quote:

Orijinalden alıntı: ellekem

Kesinlikle çok uğtastim. Ama deydi on numara oldu.
    Sizin kuracağımız UEFI sistemin bi avantajı varmı yanı diski GPT yapmaya degermi

gpt yapmak sıze hıcbırsey kaybettırmez wındows hızlı acılır daha guvenılır...

home premium gecti elime onu kurdum ozel bir sebebi yok.
    ilk defa windows8 kullanıyorum,bu makinada bile inanılmaz hızlı açılıyor 15-20 saniyede masaüstüne gelmiş oluyor.Windows7i normal olarak kurarsak bu kadar hızlı olmayacak anladııgım kadarıyla.Bahsettiğiniz şekilde windows7i sadece hard diski gpt yaparak kurmak yeterlimi yoksa uefili bir windows iso'sumu bulmamız gerekiyor.Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

ilk defa windows8 kullanıyorum,bu makinada bile inanılmaz hızlı açılıyor 15-20 saniyede masaüstüne gelmiş oluyor.Windows7i normal olarak kurarsak bu kadar hızlı olmayacak anladııgım kadarıyla.Bahsettiğiniz şekilde windows7i sadece hard diski gpt yaparak kurmak yeterlimi yoksa uefili bir windows iso'sumu bulmamız gerekiyor.Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

hocam win8 windows 7 den daha hizli acılıyor ama acılıs sonrası bizim grundigler için win7 daha seri çalıştı.

ayrıca win8 acılıs için 20 saniye cok fazla ssd diskle birlikte UEFI kurulumda powerden tusundan sonra 9 saniye logodan sonra 6 sanıye suruyor. (i3 3. nesil)

Uefi 'li window da kucuk bir degısıklık var. Bir dosya ismi degişikligi gerekıyor cok basit sıkıntı olmaz hdd gpt yaptınmı işlem tmm.dır.

• Uefi destekli yada desteksiz win7 var amama USB atarken 2,5 GB ustunu uafi desteklemez diyor. Genelde win7 de 4gb olmuyor. Uefi ile win7 atabilen bir arkadaş nasıl yaptığını birde uygun win7 linki verirse çok yardımcı olur.

• Bu bilgisayara uygun, uygun fiyatlı çanta bulabilen var mı?

Ayrıca mouse da almam gerekecek. Bir tavsiyede bulunursanız sevinirim.

Siz yapabilirsiniz bende UEFI sistemli ve diski GPT yapmayı ve UEFI sistem kurmayı düşünüyorum buradan detaylarını yaptığınızda anlayabilirsiniz çok iyi olur gerçekten çünkü ben win7 den inanılmaz memnun kaldım. İyiki kurmusum diyorum cihaz resmen sınıf atladı çok rahatladi

• beyler şu kılıf sizce nasıl
    www.amazon.com
    Amazon.com: Amnie Herringbone Woollen Water-Resistant 11-11.6 Inch Laptop Sleeve Case Bag, Black: Computers & Accessories
    http://www.amazon.com/AMNIE-Herringbone-Water-resistant-Briefcase-Ultrabook/dp/B00ZA13HM2

bir de şu ramler bizimki ile uyumlu olanlar değil mi

www.amazon.com
    Kingston Technology KVR16LS11/4 4GB 1600MHz DDR3L PC3-12800 1.35V Non-ECC CL11 SODIMM Intel Laptop Memory at Amazon.com
    http://www.amazon.com/Kingston-Technology-1600MHz-PC3-12800-KVR16LS11/dp/B00CQ35GYE

http://www.amazon.com/Kingston-Technology-1600MHz-PC3-12800-KVR16LS11/dp/B00CQ35HBQ/

msata olarak da şunlar var:

http://www.amazon.com/Kingfast-Msata-Solid-State-Tablet/dp/B00SAFU01G/

www.amazon.com
    Amazon.com: Transcend 64GB SATA III 6Gb/s MSA370 mSATA Solid State Drive (TS64GMSA370): Computers & Accessories
    http://www.amazon.com/Transcend-SATA-MSA370-mSATA-TS64GMSA370/dp/B00K67E5DA

www.amazon.com
    Amazon.com: ADATA Premier Pro SP310 64GB SATA 6Gb/s mSATA Excellent Read up to 540MB/s Solid State Drive (ASP310S3-64GM-C): Computers & Accessories
    http://www.amazon.com/Premier-SP310-mSATA-Solid-ASP310S3-64GM-C/dp/B00ELQZCSE

• Ben de 3 tane alarak aranıza katıldım. Normal bayiden aldım; önce yok mok dediler; sonra bir bakalım dediler ve verdiler....
    RAM olarak tek bir modül mü takılı?
  • minicikdev kullanıcısına yanıt
    Evet tek slot var

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.