Arkadaşlar yaklaşık 6 aylık bir notebook'um var. Hiçbir sıkıntı yokken bir anda bir problem oldu, şarjı takınca ekran parlamıyor. Taktım takmadım fark etmiyor. Şarjı dolduruyor fakat ekranda herhangi bir hareket yok güç ayarlarına falan baktım bi problem göremedim. Sorun nedendir acaba?
Resimde işaretlediğim kısımda da parlaklık ayarı benimkisi gibi düşük ise fiş taksanda ayar neyse o şekil durur. Ama işaretlediğim prize takılı kısmı misal yükseltirsen pilde kısmında parlıklık %30 ise prize takılı kısımda 60 ise pilde iken 30 olan parlaklık sen adaptörü takınca cihaza parlaklık 60 olucaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: by_xtr
Resimde işaretlediğim kısımda da parlaklık ayarı benimkisi gibi düşük ise fiş taksanda ayar neyse o şekil durur. Ama işaretlediğim prize takılı kısmı misal yükseltirsen pilde kısmında parlıklık %30 ise prize takılı kısımda 60 ise pilde iken 30 olan parlaklık sen adaptörü takınca cihaza parlaklık 60 olucaktır.
Ben diğer hücreyi güncellemiştim herhangi bir değişiklik yoktu, fakat gösterdiğin haneyi güncelleyince bi 10-15 dk sonra parlama geldi sanırım. Neden durduk yere böyle bi hata verdi anlamış değilim, çok teşekkürler hocam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme