Şimdi Ara

Grundig TCM 6730C (Arçelik Telve ile aynı) Türk Kahve Makinası 608 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Arçelik Telve Kahve makinası ile birebir aynı sadece etiketleri farklı. Zaten garantisi de Arçelik.

Migros ta anneler günü indirimi var. Tüm Migroslarda bulamayabilirsiniz. Gitmeden önce stok sorun mutlaka. Ben Derince Kipa Migros daki son ürünü aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnamedist -- 4 Mayıs 2020; 16:33:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatından bağımsız olarak aslında çok basit elektronik devre sistemi var bu cihazların. Bu ürünün bu fiyatlara satılması çok ütopik geliyor. ışık ve ldr yardımıyla yapılıyor. Argesi falan var tabi ki ona bir şey diyemiyorum ama içindeki malzemelere bakınca aşırı yüksek kar marjı var gibi duruyor.
  • Teklisi var mi acaba

• geçen hafta 699 tl diye konusu açılmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuI

Teklisi var mi acaba
    Tekli vardı ama 2 li düşündüğüm için tam fiyatını hatırlamıyorum. 314 lira olabilir.

• Fiyatından bağımsız olarak aslında çok basit elektronik devre sistemi var bu cihazların. Bu ürünün bu fiyatlara satılması çok ütopik geliyor. ışık ve ldr yardımıyla yapılıyor. Argesi falan var tabi ki ona bir şey diyemiyorum ama içindeki malzemelere bakınca aşırı yüksek kar marjı var gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

geçen hafta 699 tl diye konusu açılmıştı
    Ben açmıştım konuyu, son zamanlarda 750 altına inmemişti pek. İhtiyacı olan için 609 çok iyi fiyat. Tek eksisi açtığım konuda da yazmıştım, cezveler plastik.
  • bende anlam veremiyorum. Aynı durum normal çaydanlığın elektrikli olanlarında da geçerli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat çok iyi ama her migros ta olmaması kötü. Ben en son 674 Cuma günü Hepsiburada dan havale sipariş olusturdum, kart kampanyası yada daha düşük fiyat bulamayınca bugün parayı havale ederek ödemeyi gerçekleştirdim.
    Hepsiburada bazı hesaplara 175 e 25 indirm tanımlamış, fiyat o yüzden 674 e gelmişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık için teşekkür ederim hocam bikaç gündür fiyatı düşsün diye bekliyordum.Migroslara sorayım bi yarın

• Türk kahvesi yapmak kompleks bir iştir hele suyu otomatik alan modellerde hiçte kolay değil arcelik telve ve muadilleri beko grundig yani bu cihazlar gibi turk kahvesi yapan başka makina yoktur diğer markalar 10 yıldır bu makinanın yaptığı turk kahvesi standartlarına ulaşamamışlardır. Kahveyi öyle arada bir içenler için gereksiz gelebilir ama günde en az 2-3 kez kahve yapılan evler ve işletmeler için çok iyi bir üründür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.