Şimdi Ara

grupfoni tarafından dolandırıldım.dikkat edin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ödediğim para büyük bir para değil ama insanın güvenini groupfoni gibi bir siteye yakışmayacak durumun oluşması nedeniyle
    paylaşıyorum.Alıcağınız ürünün temin edileceği / edeceği firma varmı yokmu araştırın.benim gibi balıklama atlamayın.
    Telefon numaraları belirtilen firma ortalıkta yok groupfoni firmaya ulaşın diyor bu ne saçmalıktır.Paramı alıp firmaya vermiş olabilir,
    sonuçta bu iş için bu firmadan belli bir komisyon almışlardır.Ama groupfoni bunu gözönünde bulundurmayıp buyrun siz arayın diyor.Bu ne saçmalıktır.
    Arkadaşlar bu tür alışveriş sitelerine dikkat etmeniz için bu mesajı açıyorum.
    Saygılarımla....

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba,

(#140987) takip numaralı mesajınız ile ilgili çözüme ulaşıldı.

Teşekkür ederiz.
    grupfoni Müşteri Hizmetleri

--------------------------------------------------------------------------------

grupfoni 09, Mar 14 17:13 (EET):
    Sayın Üyemiz ,

Öncelikle grupfoni.com'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Yetkili firmaya adınıza gerekli ödemelerin yapılmış olmasına istinaden iade işleminizin yapılamayacağını üzülerek bildirmek isteriz.

Ücret iadesiyle ilgili 216 341 11 44 - 216 201 10 87 irtibat adresinden firma ile iletişime geçerek iade talebinizi iletmenizi rica ederiz.

Konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz 0212 2344080 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

grupfoni.com
    Müşteri Hizmetleri

grupfoni 09, Mar 14 09:30 (EET):
    Sayın Üyemiz ,

Öncelikle grupfoni.com'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Yetkili firmaya adınıza gerekli ödemelerin yapılmış olmasına istinaden iade işleminizin yapılamayacağını üzülerek bildirmek isteriz.

Ücret iadesiyle ilgili 216 341 11 44 - 216 201 10 87 irtibat adresinden firma ile iletişime geçerek iade talebinizi iletmenizi rica ederiz.

Konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz 0212 2344080 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

grupfoni.com
    Müşteri Hizmetleri

Osmangdk, Mar 13 16:54 (EET):
    kupon kodu: 16733227816736757 , 500 gr. Çifte Kavrulmuş Fındıklı Lokum , 11.90 25/09/2011
    tarihinde aldığım fırsatım ile ilgili herhangi bir dönüş olmadı,parayı ödemiş olmama ,kaç kez telefon ile aramama,kaç kez sorunumu bu kanaldan sizlere bildirmiş olmama rağmen hala inceleniyor herhalde.Kullandığım hediye cekinin ve paranın toplamının hediyeler kısmına aktarılmasını rica ediyorum. Ad Soyad: osman gedük Telefon: 5443932199

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.