Ödediğim para büyük bir para değil ama insanın güvenini groupfoni gibi bir siteye yakışmayacak durumun oluşması nedeniyle paylaşıyorum.Alıcağınız ürünün temin edileceği / edeceği firma varmı yokmu araştırın.benim gibi balıklama atlamayın. Telefon numaraları belirtilen firma ortalıkta yok groupfoni firmaya ulaşın diyor bu ne saçmalıktır.Paramı alıp firmaya vermiş olabilir, sonuçta bu iş için bu firmadan belli bir komisyon almışlardır.Ama groupfoni bunu gözönünde bulundurmayıp buyrun siz arayın diyor.Bu ne saçmalıktır. Arkadaşlar bu tür alışveriş sitelerine dikkat etmeniz için bu mesajı açıyorum. Saygılarımla....
Osmangdk, Mar 13 16:54 (EET): kupon kodu: 16733227816736757 , 500 gr. Çifte Kavrulmuş Fındıklı Lokum , 11.90 25/09/2011 tarihinde aldığım fırsatım ile ilgili herhangi bir dönüş olmadı,parayı ödemiş olmama ,kaç kez telefon ile aramama,kaç kez sorunumu bu kanaldan sizlere bildirmiş olmama rağmen hala inceleniyor herhalde.Kullandığım hediye cekinin ve paranın toplamının hediyeler kısmına aktarılmasını rica ediyorum. Ad Soyad: osman gedük Telefon: 5443932199