Şimdi Ara

GS başakşehir maçından 3 puan alamadığı taktirde şampiyonluk gider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan şampiyon olabilmek için tek umut Başakşehir maçından 3 puan almak beraberlik bile GS için dehşet kötü bir sonuç olur eğer kaybederse zaten 4. luk hayırlı olsun hatta berabere kalırsa bile %80 4. Bitirir Akhisar Alanya deplasmanlari var daha böyle giderse onları bile kaybeder şampiyonluktan 4.lüğe düşüş Osmanlı böyle çökmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başak maçı korkulacak bir maç değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Başak maçı korkulacak bir maç değil..
    Koruma kalkanı aktif

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young Sinatra

Koruma kalkanı aktif

Alıntıları Göster
    anlamadım.. ciddi anlamda korkmuyorum.. rahat yeneceğiz.. bjk nin o takıma nasıl yenildiğini halen çözebilmiş değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

anlamadım.. ciddi anlamda korkmuyorum.. rahat yeneceğiz.. bjk nin o takıma nasıl yenildiğini halen çözebilmiş değilim.

Alıntıları Göster
    Tamam hocam madem güveniyorsunuz takımınıza mesajlar burada dursun maçtan sonra bizim nasıl yenildiğimizi de anlarsınız zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım ya yeneriz ya yeniliriz
  • Tek maçları ve üç büyüklerin maçlarını Abdullah Avcı ve Başakşehir iyi oynuyor.

Bu hafta Gençler maçını saniye saniye izleyip planlar yapıyordur. Zaten Elia ve Visca da formda. Malum oynarsa Adebayor bize gelince kendini Drogba zannediyor. Sıkıntılı adamları yok. Bizim büyük maçları kaybettiğimiz de malum.

Tek bir tane avantajımız var o da kendi sahamız ve seyircimizin baskısı olabilir. Alırsak böyle alırız. Ve eğer bu maçı alırsak da önümüz açık olur.

Bence GS'nin maçı alma şansı maalesef %40. Şampiyonluk şansı da çok yüksek değil. Ama Başakşehir'i rahat geçerse o gazla ipi göğüsleyebilecek tecrübesi var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Super analiz hocam tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk maçta Tudor efendi çift forvetle çıkarak hayatının hatasını yapmıştı.
    Hakemin saçma sapan kararları ve Tudor'un taktiksel hataları istemediğimiz bir yere götürmüştü maçı.
  • Benim pek ümidim yok ama ben de Başakşehiri yenmenizi gönülden istiyorum. Bizim şampiyonluktaki tek şansımız da bu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.