Şimdi Ara

GS'de bu sezon çok sakatlık olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tudor'un lugatında kondisyon, koşu, şans, hazırlık vs. sadece bunlar var. Podoslki Tudor yeni geldiği zaman "Sadece daha fazla koşuyoruz farklı bir antreman yapmıyoruz." diyordu.

TIPKI BEŞİKTAŞIN BİLİC DÖNEMİ GİBİ BOL SAKATLIKLI, SON HAFTALARDA ÇÖKEN BİR GS İZLEYECEĞİZ. BU KONU BURADA DURSUN SONRA UPLARSINIZ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler, sayende profilinde anime şeysi olan herkese troll gözüyle bakmaya başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Teşekkürler, sayende profilinde anime şeysi olan herkese troll gözüyle bakmaya başladım

He troll he, bunu daha önce de demiştin.

ŞU forumdaki algı neden hep son maça göre ve dengesiz. Hazırlık maçı kaybedilir Tudor td değil, Dursun gs'yi bitirdi zart zurt

Lig başlar bu kadro canavar, ligin tozunu attırır vs vs..

Neyse, futbolu bilen bana hak verecektir zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Teşekkürler, sayende profilinde anime şeysi olan herkese troll gözüyle bakmaya başladım

He troll he, bunu daha önce de demiştin.

ŞU forumdaki algı neden hep son maça göre ve dengesiz. Hazırlık maçı kaybedilir Tudor td değil, Dursun gs'yi bitirdi zart zurt

Lig başlar bu kadro canavar, ligin tozunu attırır vs vs..

Neyse, futbolu bilen bana hak verecektir zaten.

Hocam senin işin gücün yok mu yav, kitap bölümünde falan eski yorumlarına denk geldim mantıklı yorumların vardı, niye troll olmaya karar verdin?

• Mitokondri. kullanıcısına yanıt
    Ben arada trollerim, trollemem demiyorum ama burada troll yok. İyi geceler.

• kendi forumuna gitsene
  • lugatinda kondisyon, koşu, hazırlık olan bir teknik Adamın takımı nasıl bol sakatlık görüp sezon sonuna doğru çökecek???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilicle kıyaslanması saçma zaten uefa yok birşey yok topu topu 32 maç rahat görürler sezon sonunu.

• Kardeş koşmazsan zaten bir şey olmaz... Onun içinde kondisyon lazım..tskım halinde kaymaları .. Topun olduğu bölgeye gitmeleri ancak iyi kondisyon la yaparsın gomisin attığı ilk golde kendisi topu çekip vurduğu an etrafında 3 gs li futbolcu daha bomboş bekliyordu.. Dikkat ettinmi..?

• Sen kimsin ?

Ne idugu belirsiz futboldan anlamayan burda konuyu acip cok şeyi biliyormuş havasinda bos beles birisin

Bos bos konu acma surada. Hadi yallah bölümüne. Nasil kiskanmissa artik

• Kondisyonu yetmeyen sakatlanan adam yallah köyüne kendine iyi bakan adam sakatlamaz arda a.madride gitti antremanlar maçtan zorlu geçiyor diyordu avrupada en sert zorlu antremanı simeona yaptırıyor sakatlık var mı yok neden oyuncular profesyonel. Başarılı olacaksan profesyonel oyuncularla çalışacaksın tudor perişan etsin 180dklık fizik gücü yüklesin umrumuzda değik futbolcu kendine iyi bakacak yoksa tudorun takımında yer bulamaz.HAGi futbolu bıraktığında antremanlardan yoruldum demişti yani antreman ahlakı iyi olan futbolcular başarılı olur..yoksa bir sene başarılı sonra çöken sonra çıkan takım izler dururuz

• Cenk Gönen takımdan ayrıldı artık kolay kolay sakatlık olmaz.

• Avrupada olup 34,35 liklerle mücadele edecek olanlar düşünsün yani sen düşün:)

• Başlık yorum uyumsuzluğu. O senin dediğin antreman teknikleri ile alakalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.