Yakışır. Kazım Serdar Özkan muhteşem ikili olurlar.
Alıntıları Göster
eskiden bizim artıkları diğer takımlar alıyodu, şimdi biz alıyoruz. ya da alır mıyız diye dşünüyoruz.
Galatasaay'ı bu hallere düşürenler utansın
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
eskiden bizim artıkları diğer takımlar alıyodu, şimdi biz alıyoruz. ya da alır mıyız diye dşünüyoruz.
Galatasaay'ı bu hallere düşürenler utansın
Alıntıları Göster
versinler fenerde aldığı paranın 10da birini gelirse gelir iyi bi yedekte olur ayrıca
gelsin gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: Feint-TR
gelsin gelsin
bu haberi senden önce fanatik ve fotomaçın yapmasını beklerdim
quote:
Orijinalden alıntı: Nightwing
versinler fenerde aldığı paranın 10da birini gelirse gelir iyi bi yedekte olur ayrıca
Alıntıları Göster
insanın sevmedigi ot burnunun dibinde bitermiş bizim yönetim alır bana göre bizim taraftarada stocun intikamı olarak lanse edildi mi tamamdır bi çok kişi mutlu bile olur ahh ahh keitayı gönderen yönetimin
quote:
Orijinalden alıntı: ramazan_d
insanın sevmedigi ot burnunun dibinde bitermiş bizim yönetim alır bana göre bizim taraftarada stocun intikamı olarak lanse edildi mi tamamdır bi çok kişi mutlu bile olur ahh ahh keitayı gönderen yönetimin
Alıntıları Göster
kazamı gecırdı fılan sandım sdfgsd
quote:
Orijinalden alıntı: cadavaros
kazamı gecırdı fılan sandım sdfgsd
Alıntıları Göster
Takımla ilişki kesilmiş demek çok ilginç ama yönetimim ve Aykut hocanın bundan haberi yok. İlişki kesilmiş olsa anında Resmi sitede duyuru yapılırdı.
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
Takımla ilişki kesilmiş demek çok ilginç ama yönetimim ve Aykut hocanın bundan haberi yok. İlişki kesilmiş olsa anında Resmi sitede duyuru yapılırdı.
Alıntıları Göster
Bende Kazağımı diye okuyacaktım
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
Alıntıları Göster
kesilmedi yav klasik fanatik haberi
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
Alıntıları Göster
10M €'ya veririz.
Nasıl olsa 2 Adnan birleşip bunu 2-3M €'ya kadar indirir.
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
Geç kalmışsın hocam
quote:
Orijinalden alıntı: naughtymmn
Dünyada istemeyeceğim 5 oyuncudan birisidir. Mümkünse uzak dursun. Gelirse çok ağır konuşurum yönetim hakkında.