Şimdi Ara

Gsm hat devri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.17yıldır kullandığım hattım başkasının üzerine(yakınım) kayıtlı.başka şehirlerde yaşıyoruz ve ben hattı artık üzerime almak istiyorum.operatör değiştirmek vs için artık şart oldu.bayiye sordum ikinizinde burda olması şart diyor.vekâlet dedim, geçmiyor diyor.bi çözümü var mı acaba şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bayide tanıdık biri bulursan işini çözer

Diğer türlü 2 nizinde aynı bayide bulunmanız gerekmektedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numaranız sizin için çok önemli değilse devir işlemi yapmak yerine yeni hat almanızı tavsiye ederim. Son 2 veya dört rakamı şuan kullandığınız numara ile aynı olursa daha kolay akılda kalır. Ben de eski numarama alışmıştım ama o kadar para ona vereceğinize yeni hat alırsınız eski hattınızı da eğer faturalıysa faturasıza çevirirsiniz belki lazım olur. İnanın bana yeni numaranıza da alışmanız en fazla 2 ay sürer. Hem uğraşmamış olursunuz hem de daha ucuza halletmiş olursunuz. Devir işlemi yeni hattan daha pahalı şuanda. Ayrıca devir işlemi sonrası ( hattınız faturasız açılacaksa ) paket hediyesi de verilmiyor ama yeni faturasız hat alırsanız paket hediyesi veriliyor ve daha uyguna geliyor. Yine karar sizindir. Devir için ikinizin de bayiye gidip gerekli evrakları doldurması gerekiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone hat devir ile ilgili
    8 ay önce açıldı
    Hat Devir Ücreti Nedir?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.