Bir proje kapsamında birden fazla kullanıcıya durum hakkında sms göndermek istiyorum mesela gaz kaçağı var gibi . Ancak benim problemim şurada başlıyor kullanıcılara gönderilecek mesajı ve kullanıcıların numarasını arduinoya göndermek için bir program yapmam gerekli kullancı usb üzerinden karta bağlanıp numaraları ve gönderilicek mesajı kendi tanımlayabilmeli . Bu problem için windows application yaratmam gerekiyor yardımcı olabilecek yada bu konu hakkında fikri olan varmı ?
Blutooth ile yapıcaksın, aslında gömülü sistemlerde olduğundan sürekli bu tip dışardan değer değiştirmek arduino ruhuna aykırı ve gereksiz, önceden tanımlıyıp bitirmek lazım sadece. Benim projemde tweet atıyor yada mail ama önceden tanımlı olan hesaplara
quote:
Orijinalden alıntı: fsh77
Blutooth ile yapıcaksın, aslında gömülü sistemlerde olduğundan sürekli bu tip dışardan değer değiştirmek arduino ruhuna aykırı ve gereksiz, önceden tanımlıyıp bitirmek lazım sadece. Benim projemde tweet atıyor yada mail ama önceden tanımlı olan hesaplara
Sistemin hırsız alarm sistemlerindeki telefon arama modulleri gibi olması için uğraşıyorum bu yüzden son kullanıcı numaraları kendi yükleyebilmeli