Merhaba arkadaşlar şuan tam 25 yaşındayım 1989 nisan 19 doğumluyum öğrenci olarak babamdan yararlanıp borcumu sildirebilirmiyim yoksa yaşım geçtimi ? cevaplar için şimdiden teşekkürler..
bilen biri yokmu arkadaşlar ?
myclubM
kullanıcısına yanıt
ŞUAN ÖĞRENCİYSEN SİLDİREBİLİR SİN ÖGRENCİLİGİN BİTTİN AN İTİBARI-İLE HEMEN SİSTEM BORÇ GÖSTERİR YANİ DEVLET EVDE BOŞ OTURMA KÖLE ÇALIŞ DİYOR MAALESEF BİZİ İŞ ADAMLARININ KUCANA OTURDULAR ACI AMA GERÇEK DAHA DETAYLI BİLGİ VERİRİM SKYP VARSA YAZ EKLERİM
myclubM
kullanıcısına yanıt
öğrenciysen şuan sildirebilir sin örgenci değilsen ödemek zorundasın ögrenciligin bitti an dan itibaren çalışmaya başlanmadıysa hemen başlar yazmaya borç SiSTEM İŞ VERENLERE YARADI EVDE BOŞ OTURAMICAZ ARTIK BİR GÜN BİLE BOŞ KALSAK BORCUMUZ OLUCAK DEVLETE YÜKÜ DE DİYER AİLE BİREYLERİ ÇEKİCEK AMAÇ FAKİRİ DAHA FAKİR YAPMAK İŞ ADAMLARI DA YARICAK 900 LİRAYA AMELE ÇALIŞTIRCAKLAR BOL BOL BEYENMESEN DEFOL GİT DİCEKLER GİDEMİCEKSİN ÇÜNKÜ EVDE KALDIM HER GÜN İÇİN DEVLETE HARAÇ VERMEK ZORUNDASIN YANİ AİLENE ARTI BİR YÜK OLUCAKSIN AMAÇLARI BU AİLELERİ BİR BİRİNE DÜŞÜRMEK VE HERKEZİ EVİ TERK EDİB EVLENMESİNİ SAGLAMAK VE ÇOCUK YAPIP YENİ KÖLELER YETİŞTİRMEK DEVLET HİÇ BİR ZAMAN ÇOCUK YAPMIYANI SEVMEZ VE ONA EN AGIR ŞEYLERİ YAPAR MALESEF ACI AMA GERÇEK DÜNYA DA BÖLE BİR ÜLKE YOK BEN NASIL BİR YERDE DOGMUŞUM VAY HALLİMİZEE
toplam 650 lira borcum görünüyordu 25 yaşımı 8 aydır geçtim borcumun yarısını sildiler öğrenci olduğum için 8 aylık borc kaldı 350 lira onu ödeyerek açtırdım artık her ay 45 lira ödeyeceğim öğrenci olsakta 25 yaşından sonra borcu silemiyormuşuz ferhat arkadaşımızın dediğine aynen katılıyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme