Şimdi Ara

GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
23
Favori
36.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hee AKP'nin çiftliği..o yüzden AKP'ye saydırıyorum bazı konularda değil mi..AKP'nin çiftliğiymiş.. kendini kandır sen yat.. yatmaya devam sabah-akşam gel ömrünü siyasetle çürüt akapeee akapeee başka işin yok çünkü git öde şimdi GSS yi sen hadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Özkan gelemeyince sen gelmişsin ama sen de savunamamışsın. Akpniz sizi bile artık zorluyor tabi bu kadar saçmalıklarla.

• Sokaklar caddeler cayır cayır araba dolu..trafik her yerde felç..herkes bir şekilde para kazanıyor karnını doyuruyor yatanlar belli zaten sabah akşam burada siyaset akapeee akapeee sayıklıyor sonra GSS diyince işte hepsi ağlıyor.. ağlayın ağlayın ağlayınca SGK priminizi ödeniyor haklısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda "muhalif" görünümlü bir eleman vardı." Döviz" konusunu mesken tutmuş İngiliz Memet'in parasız askeri,kimi kast ettiğimi bilirler .Onu piste davet ediyorum.

Bu akp musluğun başına ya damat koyuyor ya karikatür gibi bir adamı yada müstemleke görevini ifa etmek için birilerini.

vatandaşın ümüğüne çökerek değil, zenginin vergi vermesini sağlayarak ,kamu israfını önleyerek,adaleti tesis ederek bitirirsin krizi.

Zengine dokunmayan , paran kadar adalet satın alındığı , 15 milyon sığıntının bedava yararlandığı hizmeti, işsiz/dar gelirliye fatura etmek ancak AKP evreninde olabilecek surreal olaydır

İşyerimi açasıya kadarki dönem için 8500 tl GSS fatura etmişler ,sigorta prim için ise ayrı bir para istiyorlar. Ben ise en son hastaneye 26 ay önce gitmişim.

Ayakta adam düzmeye kalkarlardı şimdi kucağa da almak istiyorlar.

Mesele değil patlatırım tüm kartları ,kapatırım dükkanı zırnık alamaz kimse. Dükkan kirasından fazla vergi veriyorum bu memlekete. Kendileri bilir .

Sizin batırdığınız ekonomiden ben sorun değilim.Lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince mee, yok öyle. Sıkıştıysa koltuıkltaki İngiliz ,sarayı satlığa çıkarsın.

GSS zırvasına zırnıkı koklatmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 11 Eylül 2024; 21:35:43 >

Hah "ekonomi aslında süper yeğenim" demeye de başladın. GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! 

• quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

Hee AKP'nin çiftliği..o yüzden AKP'ye saydırıyorum bazı konularda değil mi..AKP'nin çiftliğiymiş.. kendini kandır sen yat.. yatmaya devam sabah-akşam gel ömrünü siyasetle çürüt akapeee akapeee başka işin yok çünkü git öde şimdi GSS yi sen hadi

Maaşını eksik yatırmışlardır ya da geç yatırmışlardır o yüzden satışlara getirmişsindir AKP’yi yoksa vergi mi verdin, ceza mı ödedin, ekonomik kriz mi vurdu palavra. AKP’lilerin çoğu zaten meteliksiz yardımlarla geçinen tayfa..vergi bile vermiyorlar. Ülkenin en çok vergi üreten şehirleri belli bölgeleri belli. Sizleri biz taşıyoruz ama AKP’den sonra herkes kendi köyüne

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • allah kimseyi böyle bir cahillikle sınamasın

İşsiz olan sensin muhtemelen. Şu konuyla ilgili mantıklı şeyler yazdığını gerçekten düşünmüyorsundur. Kimin saçmaladığı ortada. Gerçi sonra kaçıyorsun. Zaten bu yüzden alıntı bile yapmadan konuşuyorsun.GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Arac kaskona da bunu dyebiliyor musun?! Keske benim de GSS'm olsaydi, ben istememe ragmen yurtdisindayim diye yapmiyorlar! Almadigimiz hizmete para oduyoruz gozuyle bakiyorsan bu ise o zaman sen hic 1 TB'lik telefon alma sakin, kullanmadigin depolama alanina neden para odeyesin degil mi?

Hatta gece uyurken abone oldugun netflix'i falan izlemiyorsun, aracin sen binmiyorken parkta duruyor, hizmet alamiyorsun bu saatlerde, neden para veriyorsun peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 11 Eylül 2024; 21:54:58 >
  • sensaura kullanıcısına yanıt

Onlar aynı şey mi? Borçlu diye insanlara hizmet vermiyorlar ya da para istiyorlar. Kaskoya para verip sonra kaza olduğunda tüm masrafını kendin karşılarsan memnun olur musun? Kasko bir hizmet vermemiş oluyor ama olsun değil mi?

Hocam, dalga mi geciyorsun?! Hastaneye gittiginde GSS oldugu icin devlet masraflarini odemiyor mu?! 3 kurus cebinden fark odedin diye hastaneye para mi oduyorum saniyorsunuz! Ben 6 tup kan testine $1880 dolar odedim New York'ta, sigortam olmasina ragmen! Yuruyun gidin hocam, begenmeyen durmasin, aha Edirne orda, gec karsi tarafa ya, amma sacmaladiniz artik!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 11 Eylül 2024; 22:2:44 >
  • Kaçak elektrik kullananın kullandığı elektriği faturasını ödeyenlere ödetirler

Kaçakçılık yapanlara dokunmazlar

Vergi kaçıranları sürekli affeder dururlar

Kara para aklayanların üstünü kapatırlar

Ama iş sıradan vatandaşa gelince GSS'yi bir güzel geçirirler.

Hani bu GSS'yi isteyen ve kullanan kişilere mecbur etseler bir noktada anlarım ama bu sistemin kişinin rızası olmadan kişiyi sisteme dahil ediyor.Daha sonra ise zorla sisteme dahil ettiği kişiye borç çıkartıyor.Bunun neresinde adalet var?

Neyse alan memnun veren memnun...Yarın bir anket yapılsın GSS borcu çıkanların büyük bir kısmı gene bunlara oy vermeye devam eder.

Ne yazık ki olan bunlara oy vermeyenlere oluyor...Bunlara oy verip daha sonra GSS borcundan şikayet edenler varsa onlar hiç şikayet etmesin..

Borcun varsa parasız hizmet alamıyorsun işte. Bu da vermediği hizmetler için senden para alması oluyor.

New york falan deyip alakasız bir karşılaştırmayı ve Edirne orada geç diye tamamen başka bir saçmalığı eklemişsin. Kolay gelsin sana bu kafayla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 11 Eylül 2024; 22:4:30 >

Derdin buysa bu konuda haklisin, o zaman bir uzlasmaci avukat bulup dava acin madur hissediyorsaniz. Odeme yapmadiginiz tarihten itibaren sigortadan yararlanamiyor olmanizi gerekce gosterek borcun iptalini isteyin, muhtemelen de odemezsiniz, bir sekilde affedilir. Ama neden odemiyorsunuz onu anlamiyorum, Ayda 600 lirayi odesen kendini daha guvende hissedersin, kolun, bacagin kirilsa ne yapacagini hic dusundun mu? Yani Turkiye'de yasayip da eger calismiyorsan, isin yoksa GSS'yi zaten yesil kart ile yaptirabilirsin, gelir testine girsen 3 haftada ucretsiz yesil kart alirsin.

Ben ta New York'tan bunlari biliyorum da hocam, sizlerin bilmemesi biraz ayip degil mi?

GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 11 Eylül 2024; 22:10:27 >

Eğer her şey senin dediğin gibi olsaydı bu gss bu kadar konuşulmazdı, bu kadar borçlu insan olmazdı. Yani bazı şeyleri biliyorsun diye her şeyi bildiğini düşünme.

Tek bir seyi biliyorum hocam, o da bizim halk ne derse yalan dolandir, baska biseye inanamam. H.A.L.K denen seye itibar etmiyorum, nerde dogru var yanlis diyorsunuz, nerde yanlis var dogru diyorsunuz. Bunu da 52%'nin ve 47%'nin secimlerinden anlayabiliyorum. Bana sakin eger senin dedigin dogru olsaydi halk bu kadar konusmazdi deme, H.A.L.K boyleyse ben ne yapayim, halka sorsak Kara delikler de yok der, dunya da duz der, napalim halka mi inanalim yani! Al buyur, konu dagilacaksa dagilsin, Halk'in bazi dediklerini derliyorum, kendin karar ver:

1) En iyi araba renodur (direk reno diyorlar, renault degil)

2) Kemal Dedem Piro olacak, car curt!

3) AKP olmasa Turkiye yikilirdi

4) Guncelleme almayan telefon coptur

5) 6 ay kullanilan telefonlarin pili ne hikmetse ölüyormuş halka göre yine.

6) Devlet Okullari copmus, (ne hikmetse en basarili adamlar devlet okullarindan cikiyor, ben devlet okullarinda yetistim, Amerika'da 2 universiteden birincilikle mezun oldum.

7) Doktordan randevu alamiyoruz (alamayan arkadaslara ben kendi MHRS'm ile aldim daha GSS'm iptal edilmeyen zamanlarda 3 yil once)

8) Samsung S23 coptur, aypon abicim aypon (bunu da halk diyor)

Vaktim olsa sabaha kadar yazarim, al sana H.A.L.K'in konustugu seyler, hangisi dogru sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 11 Eylül 2024; 22:25:13 >

O zaman kendin araştır, ne yapayım?

Ben coktan arastirdim ve dunya uzerinde Turkiye'deki GSS'den daha iyi bir sigorta sistemi bulamadim. Ben 5 yil odedim primlerimi hic kullanmamama ragmen ama sonra adresim degisince iptal edildi. Keske sizlerden alsalar da bana verseler. Devlet'in bir o yanini begenmiyorum iste. Istemeyene zorluyor, isteyene de vermiyor :) Bu konuda hic saka yapmiyorum ve abartmiyorum. DUnya'da hangi ulkeye giderseniz gidin, cebinizde milyon dolar dahi olsa! sigortaniz dahi olsa, kendinizi saglik konusunda guvende hissedemezsiniz!.

Michael Schumacher'in basina geleni hatirla, ozel sigortasi vardi, cok zengin adamdi, suan ailesi masraflari odeyemedigi icin fisini cekmeyi dusunuyor!

GSS'nin kiymetini bilin, sinirsiz saglik sigortasina sukredin! Benim New York'ta aylik $1800 odedigim saglik sigortam var (evet aytlik odeme yanlis duymadin), ben Turkiye'den GSS almanin yollarini arastiriyorum aylardir! Dunya'dan haberiniz yok, hicbir seyin farkinda degilsiniz!

Her seyi gec, hocam GSS disindaki sigortalarin hangisi ozellerden bahsediyorum, senin mevcut hastaliklarini kapsiyor? Sigorta aldigin tarihten oncesini odemiyor ozel sigortalar, ama sen bunu da bilmezsin, GSS gibi bir sistem bu dunyada yok, kiymetini bilin sorgusuz sualsiz kosuzlsuz limitsiz sigortaniz ayda $17.5 dolar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 11 Eylül 2024; 22:32:57 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.