Edirneden çık kafasında araştırdın herhalde. Kurulu düzenin olmasa kesin dönüş yaparsın herhalde. |
GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! (3. sayfa)
-
-
Buradaki sıkıntı gss değil. Gss evet iyi bir sistem olabilir ama insanın kendisinin değil ev halkının gelirine bakılması doğru değil.
-
Turkiye benim icin Saglik Ocagi hocam, hastalanirsam gelip gittigim bir yer, ustelik soylediklerimle de hicbir celiski yok. Dunya'da Turkiye'deki saglik sistemi gibi bir sistemi hicbir ulkede gormedim, Amerika'si da Ingilktere'si de bos!
Bu arada bir kurulu duzenim de Azerbaycan'da var, arada oraya da ugruyorum. Turkiye'de de duzenim olmasa bile evim barkim var sukur. Geldigimde 3-5 gun kaliyorum. Esas sen bana soyle, sen neden bekliyorsun Turkiye'yi? Bu kadar nefret ediyorsun madem, Edirne'den oteye cik derken git yurtdisinda yasa demek istedim, onu bile anlayamiyorsun, bu yuzden belki de hala Turkiye'desin. Bu senin sucun o zaman ben napiyim.
Ama Turkiye'nin saglik sistemine laf ettirmem kimseyi! en iyi araba reno dediniz sustuk, aypon da aypon dediniz yuttuk sagliga gelince duracaksin orda!
-
Anladım, geçmiş olsun.
-
Hocam, hicbir sistem mukemmel degildir elbet, ama aylik 600 lira taksitle aypon veriyoruz desek, H.A.L.K 3 tane almazsa bana agzina gelen butun kufurleri edebilirsin. Ama is sigorta primine gelince 600 lira odemeye kimse razi degil.
-
türkiye'de olmadığı o kadar belli ki
anayasa mahkemesini kaldırdı adamlar kafalarına göre ne isterlerse yapıyorlar bunlar da oradan yayıla yayıla konuşuyor yaptıkları şeyler kolayca meşrulaşıyor
-
Dünyada daha iyisi yok dediği zaman koptum ben zaten. Borcun olmasa bile 1 sene sonraya falan randevu veriyorlar falan ama olsun, süper sistem.
-
Bak kardesim, sen kotu niyetli birine benzemiyorsun, ama benim yurtdisindaki hayatim Turkiye'den cok daha fazla surdu, hayatimin 19 yilini TR'de, 21 yilini disarlarda gecirdim. 4 dil biliyorum, 3 universite bitirmisim, 1 tanesi TR'de, digerleri Amerika'da. Isim gucum var, cok sukur muhtac degilim kimseye. Amma velakin, saglik konusunda kendimi Turkiye'deki simit satan adam kadar guvende hissedemiyorum, bunu anlayabilmek icin once yurtdisinda 7-8 yil yasamalisin, ondan sonra bakalim neler dusuneceksin, anlatirsin dinleriz.
-
Anayasa Mahkemesi sayenizde kalktı. Oy veren sen, o, şu, bu değil mi?!?!?!
Sakın bana CEHAPE ye verdim Piroma verdim deme, ikisi ortak diye bir yerlerimizi yırttık. O zaman da gülüyordunuz. Sizlere ayponunuz ve reno nuzla mutlu gülüşler :D
Puhaaaaaa :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendini güvende hissedip hissetmemen önemli değil. Burada dünyanın en iyi sağlık sistemi diyorsan bunu argümanlarla kanıtlayacaksın., istersen 100 sene amerikada, 100 sene almanyada yaşadığını söyle, bu önemli değil. Mesela 1 sene sonrasına randevu verilen bir hastaya bunu nasıl anlatırsın? Ya da evde ailesiyle yaşıyor diye geliri olmamasına rağmen her ay borç çıkarılmasının dünyada nasıl en iyi sistem olduğunu nasıl anlatacaksın? "H.A.L.K" diye yazacağına bunları anlat tüm foruma.
-
Sen kopmaya devam et, hayal aleminde a bir de aypon 16 ile yaşa, matrix gerçek olsa yemin ediyorum makineler size aypon 30 verir, 2 de hikaye uydurur, matrix şöyle matrix böyle :D
Bir de sanatçı bozuntularından 2 tweet. Hooop bitti gitti, dünyada Türkiye'den daha iyi bir sağlık sistemi olsa Türkiye'ye gelmez oraya giderdik! Millet check up için bile Türkiye'ye geliyor. Ayponda oyun oynayanlar başını kaldırıp görmezler.
Hastaneye gideceğimiz zaman veririz 600 tl sağlıktan yararlanırız. Ama yıllarca hastaneye gitmeyip her ay gss ödemek dünyanın hiçbir yerinde kabul edilemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu söylemlere ve konuşma şekline bak green card israfı olmuşsun
gelip yine de türk forumlarında yazmaya muhtaçsın oradan belli ki çok memnun olduğun bir hayatın, sosyal çevren vb. yok ve yaşlısın da
3 tane ne olduğu belirsiz okul okuyup "türküye cennet yeenim gurulu düzenimiz var ihihi" diyen dayılardan bir farkın yok
-
Hocam senin dediğin mantık şu oluyor, ben gidiyorum devlet hastanesinde tamamen ücretsiz tedavi oluyorum. Sonra bunun ücretini devlet 3-5-10 yıl vadeyle ayda 600 liraya alıyor. Bunun dışında herhangi bir tedavi falan olmazsam borç çıkmıyor. Bu sistem de güzel bence.
-
hay ağzına sağlık
şu üstteki arkadaşa da çevirip anlatabilsek keşke ancak internetten paper yazıyormuş hissiyatıyla araştırma yaptığını sanan, ulaşabildiği maks veri "tüik" tarafından publish edilmiş arkadaş aydınlanırdı
-
Biz neden hastaneye gitmeden ayda $1800 dolar sigorta parası ödüyoruz peki? Aracımla hiç kaza yapmadım ama her ay $500 dolar kasko ödüyorum, neden?
Dostum siz sigortacılığı hiç bilmiyorsunuz demekki. Valla biraz işkillenmiştim ama şu son mesaja göre emin oldum siz hayal alemindesiniz. Hasta olunca 600 lira verip gidecekmiş lafa bak! 1 döner parasına demekki ameliyat ettireceksin yani kendini öyle mi?
Dünyada sizin gibi H.A.L.K görmedim.
150 gram döner parasına sağlık hizmeti ha? Bravooo :D
Sen pirom gelip bizi kurtaracak derken kanıt sunmuş muydun? Ben de kanıt sunmakla uğraşmaya gerek görmüyorum. Umarım sizleri sigorta dışı bırakırlar da kotaya biz geçeriz. Madem istemiyorsunuz, GSS gerçek anlamda isteğe bağlı olsun. Ben yurtdışından 30 milyon Türke yaptırtırım. İhtiyacımız olan tek şey Türkiye'den 30 milyon kişiyi GSS dışına itmek. Hatta borcunuzu da biz üstleniriz. Böyle bi kanun çıkarsa süper olur. Siz de sonra ağlamayın ama, H.A.L.K ın aklı her zaman sonradan gelir unutma ;)
Liranın değersiz olması yüzünden yabancılara ucuz gelmesini süper sisteme kanıt mı gösteriyorsun yani?
-
Boş salladığının sen de farkındasın yani. Zaten iyice çocuk gibi yazmaya başladın.
-
Hayır, Türkiye'de $3000 dolara yapılan basit ameliyatları New York'ta $150,000'e yaptıramadığımız için. Sana cevap vermeyeceğim artık. Sen mutlu ol diye umarım GSS'n iptal olur da 1 döner ekmek parası kara geçersin diye dua edeceğim, kabul edersen son bi kez eywallah yaz, duaya başlayım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X