Şimdi Ara

gt 630 yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar casper bilgisayarımda gt 630 ekram kart var. yükseltmek istiyorum. bi öneriniz var mı?

• milkçi M kullanıcısına yanıt
    diğer bileşenleride yazarmısın işlemci+güç kaynağı(muhtemelen düşüktür) ram vs
  • intel i7 4770 8gb ddr3 ram
  • quote:

Orijinalden alıntı: milkçi

intel i7 4770 8gb ddr3 ram

Psu iyiyse o işlrmciye her ekran kartı gider. Bütçe nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    güç kaynağı ve bütçe nedir
  • 300-500 tl arası bi fiyatta
  • quote:

300-500 tl arası bi fiyatta

Kasayı açın. Arkadaki psu'nun üzerinde yazan etiketin fotoğrafını çekip buraya atın. 12v kanalından ne kadar güç veriyor görelim. Ona göre bunun değişimine gerek olup olmadığı size söylenir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

300-500 tl arası bi fiyatta

Güç kaynağını ısrarla yazmamışsın belliki Casperle gelen kasa.yeni güç kaynağı almak yerine(muhtemelen 350w minimum koymuştur herhalde)
    gtx 750 ti alabilirsin
    http://www.vatanbilgisayar.com/gtx750ti-twin-frozr-gaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html?srt=UP

• laptop değil umarım?
    4770 in yanına 630
  • masaüstü bilgissayar
  • brsaltnc kullanıcısına yanıt
    kasayı açamadığım için güç kaynağı ile ilgili bilgi sahibi olamadım.
  • Güç kaynağı düşükse bile en iyi seçim gtx 750 ti dır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kasayı açamadığım için güç kaynağı ile ilgili bilgi sahibi olamadım.

kasa kapağını açmadan,
    psu marka ve modelını yazmadan ayrıca +12volt kanal yada kanallarındakı verpsunuzun verdığı Amper değerlerini yazmadan size kimse kesin net bir şekilde EKRAN KARTI Öneremez.

ama muhtemelen gtx 750 ti size yetıcektır. muhtemlen psu 350 watt vede teneke diye tabir edilen psu 'lardan.
    10 tl ye zor satılır o psu 2 cı elde bılgınıze. alan olmaz.

almanız gerek kartta bu bu fırmadan vede yüzde 25 yada yüzde 30 ındırımle . oda degıstıya sımdı hafta sonu alınız yada ınternetten. en uygun fıyatı kolayınız.
    bir dahada hazır marka pc lere bulaşmayınız. ben 1997 den beri oem toplarım. benımde azım ayndı oncekı senlerde .

almanız gereken kart şu psu değişmeden.

http://www.vatanbilgisayar.com/gtx750ti-twin-frozr-gaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html

yok psu da değişecem sistemime ilerde dahada iyi ekran akrtları takıcam der i,sen
    şu an indirimde olan vede nerdeyse her telk karta yetıcek psu onerımde şudur.

http://www.vatanbilgisayar.com/vs-serisi-650w-guc-kaynagi.html

149 tl fiyatı olması lazım bu psu güç kaynağının.

kolay gele.

• açıklamanız için teşekkürler.
  • Kasa kapağını niye açamıyosunki. Garanti için diyosan ekran kartı aldığında mecbur açacaksın zaten.
  • anlatımınızdan yeni psu arayışına girdim. peki ya psu değiştirmek istesek nelere dikkat etmeliyiz
  • quote:

anlatımınızdan yeni psu arayışına girdim. peki ya psu değiştirmek istesek nelere dikkat etmeliyiz

s,izn bir seye dikkat etmenize gerek yok vatana gıdın alın dedıgımı vede orada taktırın psu yu.
  • 10 cigolayt ekran kartın var işte daha ne olsun dağatırsın bütün dünyayı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.