Şimdi Ara

GT 630M DÜŞÜK HIZDA ÇALIŞIYOR !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. GT630M ekran kartım var casper leptopda.Sorunum şu ki gta5 oynarken (en düşük ayarlarda) ekran kartım 275 mhz de çalışıyor bazen 325 e çıkıyor.oyunu yeni açtığımda böyle bir sorun yok ve kasma donma da yok 600 mhz civarında çalışıyor . Ama 10 dk sonra sıcaklık 70 c oluyor hız düşüyor.İzlediğim bir test videosunda aynı model leptop ile sıcaklık 80 lerde iken hız düşmesi yaşamıyor bi arkadaş .Acaba sıcaklık limitini arttırabilirmiyim .mesela 70 değilde 85 de hızı düşürsün bilgisayar ..

• Nvidia'nın gereksiz enerji tüketimi ve donanıma zarar verecek sıcaklık artışı olmasını engellemek için aldığı bir önlem. AMD'de ki Powerplay gibi. Nvidia'da ki adı Powermizer idi sanırım. Sıcaklık değerindeki üst limiti değiştirebilir misiniz bilmiyorum ama tavsiye de etmiyorum. Zira karta zarar verebilirsiniz.

Onun yerine kartın fanını temizleyip, termal macununu yenileyin + olarak notebook soğutucu alarak cihazı serin tutun, bu daha sağlıklı bir yol bence
  • Tavsiyelrin için teşekkürler.Fan temizliğini yaptım pek değişen bişey olmadı malesef
  • ömertöke Ö kullanıcısına yanıt
    Termal macununu da yenilediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • termal macun yenilemedim ama alıp uygulayacagım.Pek faydası olurmu bilmyorum.Bence sıcaklık fazla değil 70 c de hız kesmesi beni biraz üzüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Qq
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.