Şimdi Ara

GT RADİAL NASIL LASTİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
11.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kış geçti artık arkadaşlar malum 4 mevsim lastikler gerek artık bunun için her zaman gittiğim lastikçi GT Radial diye bi marka önerdi bi kaç arkadaşa daha sordum onlarda hatırı sayılır şeyler söyledi bunun için görüşlerinizi alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanerdem34 -- 29 Mart 2012; 16:21:25 >

• KArdeş ebatı ne lastiğin deseni ne ?
  • 235/45 ZR17 Champıro HPY performans lastiğiymiş sessiz olduğunu ve konforlu olduğunu söyledi ama ne derece doğru bilmiyorum bide daha önce michelin falan aldım çok para verdim artık öyle çok para verip lastik almak istemiyorum Gt radyalin methini duydum fiyatta iyi geldi ama sizce nasıl lastik bu
  • HPY çok iyi desen kardeş yönlü desen değil bu yüzden sessiz ve konforlu ben kullanmadım ama kullanan arkadaşım var ben hpx desenini kullanıyorum o daha spor desen olduğu için ben onu tercih ettim ama ikiside süper
  • arkadaşlar ben GT kullanıyorum hala ama farklı bi deseni var bende champıro 328 çok memnunum endonezya dan geliyo bu lastik ilk başta çin gibi zannettim ama öyle değil parasını fazlasıyla hakketti:)
  • Peki Hpx ile Hpy arasında ne gibi bir fark var endermurat?
  • Hpx sportif yani V desen dedikleri desen kardeş HPY düz desen hpx aracın altında daha sportif bir duruş sergiliyo Hpy daha düz duruyor hpx de butun v desenli lastikler gibi biraz ses oluyo ama hpy de düz desen olduğu için böyle bişey olmuyor yani demek istediğim sana kalmış eğer aracın altında daha güzel olsun daha iyi dursun hem performans olarakda ıyı olsun dersen hpx derim yok ben gorunuse pek onem vermem dıyosan hpy derim tamamen sana bağlı fıyat olarakda umarım cazip gelmiştir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slmlar bende lastik alacaktım forum sitelerine üye oldum yardımcı olur musunuz bana bu konuda daha önce çok para verip bi takım lastik aldım michelinden ama bi halta yaramaz çıktı verdiğim para da yanına kar kaldı lastikler çok sertti konfor namına bişey yoktu şimdi hem fiyatı hemde konforu iyi bi lastik arıyorum bü yuzden dormlarda dolasıyorum önerebileceğiniz lastik varsa değerlendirebilirim.
  • bilader arkadaşda söylemiş yukarda Gt radialin hpy ve hpx çok başarılı lastikler Autosport testlerinde michelin conti goodyear gibi markaların olduğu testde en iyi yol tutuş özelliğine sahip lastikler seçildi birde nexen diye bi marka var onunda n8000 deseni cazip düşünürsen ben hpy kullanıyorum hala 1 yıl oldu nerdeyse hiç sorun yaşamadım araştır istersen bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: endermurat7

Hpx sportif yani V desen dedikleri desen kardeş HPY düz desen hpx aracın altında daha sportif bir duruş sergiliyo Hpy daha düz duruyor hpx de butun v desenli lastikler gibi biraz ses oluyo ama hpy de düz desen olduğu için böyle bişey olmuyor yani demek istediğim sana kalmış eğer aracın altında daha güzel olsun daha iyi dursun hem performans olarakda ıyı olsun dersen hpx derim yok ben gorunuse pek onem vermem dıyosan hpy derim tamamen sana bağlı fıyat olarakda umarım cazip gelmiştir
    istersen netten bi bak sitelerine falan desenlerin resmi var kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetali746 -- 30 Mart 2012; 11:47:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endermurat7

Hpx sportif yani V desen dedikleri desen kardeş HPY düz desen hpx aracın altında daha sportif bir duruş sergiliyo Hpy daha düz duruyor hpx de butun v desenli lastikler gibi biraz ses oluyo ama hpy de düz desen olduğu için böyle bişey olmuyor yani demek istediğim sana kalmış eğer aracın altında daha güzel olsun daha iyi dursun hem performans olarakda ıyı olsun dersen hpx derim yok ben gorunuse pek onem vermem dıyosan hpy derim tamamen sana bağlı fıyat olarakda umarım cazip gelmiştir

fiyat iyi endermurat verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim ben bide lastikçi arkadaş var ona danışıcam bakalım onun soyledıklerınıde paylaşırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetali746

bilader arkadaşda söylemiş yukarda Gt radialin hpy ve hpx çok başarılı lastikler Autosport testlerinde michelin conti goodyear gibi markaların olduğu testde en iyi yol tutuş özelliğine sahip lastikler seçildi birde nexen diye bi marka var onunda n8000 deseni cazip düşünürsen ben hpy kullanıyorum hala 1 yıl oldu nerdeyse hiç sorun yaşamadım araştır istersen bi

araştırdım ahmetali Gt radıalın Türkiye sayfası varmış ordan buldum resimlerini birazda forumlara baktım hakkında iyi şeyler söylüyorlar fiyatına da bakacam lastikçiden umarım uygun olur

GT RADİAL NASIL LASTİK

GT RADİAL NASIL LASTİK

• Gt radial güzel lastik bildiğim kadarıyla da michelin in yüzde 10'una sahip endonezya malı champıro hpy kullanıyorum sorun yaratmadı 6-7 aydır ses problemi yaşamadım hiç ayrıca yol tutuşuda güzel saygılar.
  • Arkadaşlar dün taktırdım bi takım HPY ilk izlenimlerin güzel ama tabi bişey söylemek için erken deneyimlerimi paylaşıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetali746

bilader arkadaşda söylemiş yukarda Gt radialin hpy ve hpx çok başarılı lastikler Autosport testlerinde michelin conti goodyear gibi markaların olduğu testde en iyi yol tutuş özelliğine sahip lastikler seçildi birde nexen diye bi marka var onunda n8000 deseni cazip düşünürsen ben hpy kullanıyorum hala 1 yıl oldu nerdeyse hiç sorun yaşamadım araştır istersen bi

yukarıda yazdığın test sonuçlarına bende bir ilave yapmak isterim
    http://www.goodyear.eu/tr_tr/images/efficientgrip-tuev-automotive-report.pdf
    Ayrıca Kasım 2012 de uygulamaya gececek olan lastik etiketleme sistemi hangi lastiğin ne derece yakıta, fren mesafesine ve ses gürültüsüne etki ettiğini sürücüler satın almadan önce bilecekler.

Bakınız:
    http://forum.donanimhaber.com/m_59428715/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59428715

• Avrupa standarlarına geçmeye hazırlanıyoruz lastikler için güzel bi haber bu ama aynı standarları yollarımızda da görsek çok daha güzel olacak sonuçta sadece lastik işi değil bu güvenlik meselesi ayrıca ehliyet alan ancak dikkatten yoksun bir çok trafik canavarı varken kaza geliyorum diyor ülkemizde malesef herkese kazasız belasız sürüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanerdem34

Avrupa standarlarına geçmeye hazırlanıyoruz lastikler için güzel bi haber bu ama aynı standarları yollarımızda da görsek çok daha güzel olacak sonuçta sadece lastik işi değil bu güvenlik meselesi ayrıca ehliyet alan ancak dikkatten yoksun bir çok trafik canavarı varken kaza geliyorum diyor ülkemizde malesef herkese kazasız belasız sürüşler

Evet yollar konusunda size katılıyorum. Fakat ürün seçimi yaparken kaliteli ürünleri kıayslama yapmamız gerekmekte. Nasıl ki yaşam alanlarımızın kalitesi farklılık gösterse bile beyaz eşya (ör: klima, bulaşık-çamaşır makinası) hatta elektronik eşyalarda A sınıfı tercih ediliyorsa lastikte de bu sınıflamanın geliyor olması tüketiciler için çok bilgilendirici olacaktır. Ucuz yada pahalı , kaliteli yada kalitesiz ürün seçmek yine sürücülerin tercihine kalmış olacaktır.
    Kazasız belasız güvenli sürüş temennilerinizi bende yineliyorum.

• GT Radial iyi lastik diye duydum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

GT Radial iyi lastik diye duydum ben.

3-4 gündür kullanıyorum güzel geldi kardeş gerçi daha bişeyler söylemek için erken ama ses almıyor bunu hemen belli ediyor bide yağmur yağdığında deneyecem bakalım saygılar
  • gt radial le 2003 de tanıştım tata kamyonetime ucuz diye 2 adet maximiller modelinden almıştım c yük sınıfı...
    sonuç 2010da aracı sattığımda hala üzerindeydi çekmediği yük kalmadı en ufak bir problem yok kullandığım en sağlam ve dayanıklı lastik gt radial 'di...megane sport tourer aracımada 225-50-16 aldım çok iyi daha evvel önlerde michelin arkada kormoran vardı ...michelin iyi idi ama kormoran sabun gibi lastik düz kuru yolda araba götünü atıyordu allahtan esp var da kaç kere kurtardı beni....şimdi rahatım...gt radialin üreticisi endonezyalı kağuççuğun merkezinden...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.