Şimdi Ara

GT5 Academy Edition hakkında bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende şuan normal GT5 var. Bu oyunu alsam GT5 savemi kullanabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Caysle

Bende şuan normal GT5 var. Bu oyunu alsam GT5 savemi kullanabilir miyim?

Eğer sendeki oyun 2. bölge ise kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: Caysle

Bende şuan normal GT5 var. Bu oyunu alsam GT5 savemi kullanabilir miyim?

Eğer sendeki oyun 2. bölge ise kullanabilirsin.

Üstad aynı oyun hakkında bi soru da ben sorsam? Oyunu aldım içinden iki adet kod çıktı. İki farklı paket. Birisi Academy Edition Challenge başlıklı, diğeri Bonus DLC (Complete Pack, Car Pack 2, Car Pack 3, Course Pack 2, Bonus Nissan GT-R). Bu bahsettiğim ilk Academy Edition Challenge pakedinin kod kullanım süresi 31/01/2013' te dolmuş. Ama ben oyunu 15/03/2013' te aldım. Faturam var elimde Hepsiburada.com dan almıştım. Tekrar kod talep edebilir miyim nereyle irtibat kurmam gerekir?

• hepsiburada tel 0850 252 40 00
    bu linktende altta iade,değişim gibi menü var ordanda ulaşabilirsin.
    http://www.hepsiburada.com/liste/MyPage/Yardim.aspx#

normalde cd geri iadesi yok ama senin durumun üründe süresi geçmiş kod olduğu için yenisini gönderebilirler. durumu bildir bakalım ne diyecekler.
    sonuçta ben bu kodu kullanmak için para ödedim ama kodu kullanamıyorum de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real_DisasteR

Üstad aynı oyun hakkında bi soru da ben sorsam? Oyunu aldım içinden iki adet kod çıktı. İki farklı paket. Birisi Academy Edition Challenge başlıklı, diğeri Bonus DLC (Complete Pack, Car Pack 2, Car Pack 3, Course Pack 2, Bonus Nissan GT-R). Bu bahsettiğim ilk Academy Edition Challenge pakedinin kod kullanım süresi 31/01/2013' te dolmuş. Ama ben oyunu 15/03/2013' te aldım. Faturam var elimde Hepsiburada.com dan almıştım. Tekrar kod talep edebilir miyim nereyle irtibat kurmam gerekir?

Academy Edition Challenge süre kısıtlaması olan turnuva benzeri olan bir etkinlikti(İçinde herhangi bir araba paketi ve pist yok). Eğer "Bonus DLC" kodu çalıştıysa bir kaybın olmadı.
  • Cevaplar için teşekkürler. @Armag3don verdiğin bilgi için ayrıca teşekkür ettim. Bende Hepsiburada.com ve Sony Türkiye' ye mail atmıştım. Neyse boş yere stres yaptım boş yere umutlanmıyayım ekstra birşey çıkar diye =). Dİğer DLC içeriklerinde herhalde bir eksiklik yokturdur o kod çalıştı zaten =).
  • Ben de 2012 şubat ayında GT5 Signature Edition aldım ve aynı şekilde içinden kod çıktı. Bu kodla; birincilik ödülü gerçek bir Mercedes SLS Amg olan bir yarışa giriliyordu. Ama onun da son kullanma tarihi 31.12.2011 idi ve faydalanamadim çok da önemsemedim. araba kodları daha önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün bende GT5'imi sattım.Academy Edition siparişi verdim.Save sorunu olacağını sanmam.Yoksa yandık
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-FouR

Bugün bende GT5'imi sattım.Academy Edition siparişi verdim.Save sorunu olacağını sanmam.Yoksa yandık

Ben denedim sorun yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real_DisasteR
    Ben denedim sorun yok

Bilgilendirme için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.