Şimdi Ara

GT520M değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar laptopumun ekran kartını değiştirmek istiyorum modeli Casper Nirvana BMC2430C ekran kartı gt520m değiştirlebilirmi bu ekran kartı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan4335

Merhaba arkadaşlar laptopumun ekran kartını değiştirmek istiyorum modeli Casper Nirvana BMC2430C ekran kartı gt520m değiştirlebilirmi bu ekran kartı ?

Mxm slotu mevcut değildir. Değiştirilemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar laptopumun ekran kartını değiştirmek istiyorum modeli Casper Nirvana BMC2430C ekran kartı gt520m değiştirlebilirmi bu ekran kartı ?

Her dizüstünde ekran kartı değişmiyor bu modelde değişiyormu bilmiyorum ama casperin diz üstü bilgisayarlarında değiştirilebileceğini sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhakverdi

quote:

Her dizüstünde ekran kartı değişmiyor bu modelde değişiyormu bilmiyorum ama casperin diz üstü bilgisayarlarında değiştirilebileceğini sanmam

dizüstü ekran kartları dediğiniz gibi bulamadım ben. amazon'da da bulamadım. ebay'a bakmaya korktum. nerelerde bulunur bu kartlar. (şu an ihtiyacım yok bilgilenmek amacıyla soruyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

quote:

Orijinalden alıntı: burakhakverdi

quote:

dizüstü ekran kartları dediğiniz gibi bulamadım ben. amazon'da da bulamadım. ebay'a bakmaya korktum. nerelerde bulunur bu kartlar. (şu an ihtiyacım yok bilgilenmek amacıyla soruyorum)

Bilmiyorum bazı yerlerde araştırırsanız bulabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.