Arkadaşlar ben fazla oyun oynayan birisi değilim.Genellike photoshop,indesign,edius programlarını kullanır,video-film izlerim.Ama arada bir simülatör oyunları falan da oynarım.
benim bulduğum ekran kartı bu.Bu ekran kartını tavsiye eder misiniz ? veya başka önerileriniz var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: pirekareh
Arkadaşlar ben fazla oyun oynayan birisi değilim.Genellike photoshop,indesign,edius programlarını kullanır,video-film izlerim.Ama arada bir simülatör oyunları falan da oynarım.
benim bulduğum ekran kartı bu.Bu ekran kartını tavsiye eder misiniz ? veya başka önerileriniz var mı ?
bilgisayarınız özellikleri neler? psu kaç w? bir de cpu-z programını indirin ve orada ki cpu ve motherboard bölümünün fotoğrafını çekip buraya paylaşın.
şu an başka bilgisayardayım.Ama işlemcim 4 çekirdek 2.4 Ghz intel.
Psu peak:460W Anakartım PCI-e X16 giriş yuvasına sahip başka özelliğini bilmiyorum. 2 GB Ram var DDR2.
Arkadaşlar yok mutavsiyeniz
quote:
Orijinalden alıntı: pirekareh
şu an başka bilgisayardayım.Ama işlemcim 4 çekirdek 2.4 Ghz intel.
Psu peak:460W Anakartım PCI-e X16 giriş yuvasına sahip başka özelliğini bilmiyorum. 2 GB Ram var DDR2.
PSU yetersız kalıcak bana gore
PSU yeterli olucaktır eminim.çünkü eski ekran kartımla aralarında sadece 40w fark var.Ki ben 300w ile eski ekran kartımı çalıştırıyordum.460w ile bunu hayli hayli çalıştırırım. Siz yeter ki bu ekran kartına tamam diyin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme