Şimdi Ara

GTA 4 1.0.7.0 patch Kasıyor!!! ( Lütfen Yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamun Aleyküm. Herkese Hayırlı akşamlar.GTA 4' kasma sorunu yaşıyorum. Bir çare olur diye 1.0.7.0 patch i kurdum fakat degişim göremedim. Lütfen yardım edın.. Sistem özelliklerimi aşağıda belirttim. ( Forumda yeniyim. Yanlış yere açtıysam konuyu konuyu kusura bakmayın )

İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64 bit
    İşlemci: Intel(R) Core (TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHz (8 CPUs)
    Bellek: 8192 RAM
    DirectX Sürümü: DirectX 11
    Ekran Kartı: ATI Radeon HD 6510
    Yaklaşık Toplam bellek: 4095 ( Bu ne bilmiyorum ama belki öenmlidir diye yazdım )
    Geçerli Görüntü Modu: 1920 x 1080 (32 bit) (60hz)

Şimdiden Teşekkürler..

• Lütfen Yardım ????
  • O sistemle ''Lov''da bile kasmadan oynarsan senin için idealdir. Yetersiz kalıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 1 Ekim 2013; 3:36:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kustepelii

Öncelikle Selamun Aleyküm. Herkese Hayırlı akşamlar.GTA 4' kasma sorunu yaşıyorum. Bir çare olur diye 1.0.7.0 patch i kurdum fakat degişim göremedim. Lütfen yardım edın.. Sistem özelliklerimi aşağıda belirttim. ( Forumda yeniyim. Yanlış yere açtıysam konuyu konuyu kusura bakmayın )

İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64 bit
    İşlemci: Intel(R) Core (TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHz (8 CPUs)
    Bellek: 8192 RAM
    DirectX Sürümü: DirectX 11
    Ekran Kartı: ATI Radeon HD 6510
    Yaklaşık Toplam bellek: 4095 ( Bu ne bilmiyorum ama belki öenmlidir diye yazdım )
    Geçerli Görüntü Modu: 1920 x 1080 (32 bit) (60hz)

Şimdiden Teşekkürler..

aleyküm selam. oyunun orjinal mi?
  • O kadar kötümü benim sistem ya :/ :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kustepelii -- 1 Ekim 2013; 18:03:43 >
  • malesef değil :/
  • bu arada fps 20
  • 1.7 yama pek iyi değil performans konusunda. 1.3 ile yüksek ayarlarda (her şey en yüksekte ortalama 30) 50 fps falan alırken 1.7 kurunca 30 civarına (her şey en yüksekte ortalama 15)düştü.

Sistem i7 2.4 Ghz + GeForce 650M
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

1.7 yama pek iyi değil performans konusunda. 1.3 ile yüksek ayarlarda (her şey en yüksekte ortalama 30) 50 fps falan alırken 1.7 kurunca 30 civarına (her şey en yüksekte ortalama 15)düştü.

hmm o zaman o patch i de deniyim çok sağol hocam.
  • quote:

quote:

1.7 yama pek iyi değil performans konusunda. 1.3 ile yüksek ayarlarda (her şey en yüksekte ortalama 30) 50 fps falan alırken 1.7 kurunca 30 civarına (her şey en yüksekte ortalama 15)düştü.

1.7 üzerine 1.3 yükleyince oyun bozulabilir, bende bozulmuştu. Baştan kurmak gerekebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

1.7 üzerine 1.3 yükleyince oyun bozulabilir, bende bozulmuştu. Baştan kurmak gerekebilir.

hadi ya. aman neyse böyle hiç oynanmıyo zaten . kaldırıp baştan yaparız bizde :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

hadi ya. aman neyse böyle hiç oynanmıyo zaten . kaldırıp baştan yaparız bizde :)

dostum 1.0.4.0 patch ini denedim oldukça i bi sonuç aldım. çok sağol :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.