Şimdi Ara

GTA 4 bilgisayarmın 2. ekran kartını görmüyor lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende packard bell easynotets laptop var... laptopta 2 tane ekran kartı var biri intel 128 mb diğer nvidia gt540 2gb... gta girdiğim zaman oyun 2 gb olanı değil inteli göryor o yğzden oyunda skıntılar oluyor şnsanlar evler arabalar gözükmyor falan nasıl yapıp değiştirecegim

oyunda ayarların grafik bölümünde bu yazıyor...

kaynak kullanımı: 230/123 mb

Uyarı: grafik ayarları sisteminizin kaynak liimitine ulaşmış veya geçmiş olabilir. oyunu en iyi şekilde oynayabilmeniz için grafik ayarlarını düşürmeniz tavsiye edilir.

nasıl oluyo anlamadım ya.... mesela crysis 2, assassin's creed brther falan en yüksek ayarlarda oynadım hatta bitirdim ama bu oyunda böle yapıyor lütfen yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal211 -- 21 Haziran 2011; 14:57:50 >

• yokmu arkadaşlar bir fikri olan lütfen :s
  • quote:

Aynı ekran kartı ile ben 35 FPS almaktayım ama ekran kartımı nVidia olarak seçtiğimde tabiki Bu sorunu aşmak için nVidia Denetim Masası>3D Ayarlarının Yönetilmesi>Program Ayarları deyip oradan oyununuzu seçin. Oyunu belirttikten sonra hangi kart ile çalıştıracağınızıda seçin. Ayarlarınızı kaydettikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlayıp yeni bir benchmark testi alın. Hepsi bu kadar

NVIDIA GeForce GT 540M Kullananlar Kulübü'nde bir arkadaş böyle yazmış. Sorununu çözeceğini düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.