Şimdi Ara

GTA 4: EFLC sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sevgili forumdaşlarım. Biliyorum GTA 4 optimizasyon özürlü bir oyun. Hatta benim sistemimde dandik. Oyun 800x600 ve herşey lowdayken çok rahat bir biçimde oynayabiliyorum. Yaklaşık 100 fps alabiliyorum. Fakat sadece shadow quality "Very High" aldığımda oyunda 1 fps zor alıyorum. Nedeni nedir? Yaklaşık ekran kartı RAM kullanımı 300-400'lerde geziniyor. Birde Full HD yada 2K gibi çok yüksek çözünürlüklerde herşey lowdayken 10 fps alıyorum ama lag gibi birşey oluyor arabayla 120 ile giderken sanki bi anda 20 ile gidiyormuşum gibi geliyor. Sonra düzeliyor.

ATi Radeon HD 4650 Teknik Özellikleri:

DDR2 Veriyolu
    1GB Bellek
    500 MHz Bellek Saat Hızı
    600 MHz Çekirdek Hızı (320 çekirdek)
    128-bit
    55nm
    4.8 GPixels
    19.2 GTexels
    DirectX 10.1
    PCI-E x16 2.0
    55W güç tüketimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerbahceli07 -- 26 Ocak 2015; 13:45:26 >

• Ben de bu oyunla çok sorun yaşamıştım. Shadow quality seçeneğini yükseltmek malesef soruna yol açıyor. Sebebi sanırım GTA 4'te AA olmaması. Ekran kartı kendisi bunu yapmaya çalışınca çok kasıyor oyun. Benim pc de Full çalıştırabilecek özelliklerdeydi fakat shadow quality yükseltince kasıyodu. Malesef çözümü yok. Sadece Windows Olay Günlüğünü kapatmayı deneyebilirsin. Çok garip ama benim yaşadığım bazı sorunları çözmüştü. Tabi onu kapatmanın başka ne sonuçları var bilmiyorum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.